| Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) | |
|
+23Kaca Dulce Fan Anny '95 *Sweety-Rebel*Princess* Mia Roby-RBD ~*Ivka Zivka~* (:Chady es mi vida:) *UcKeR's GiRlFrIeNd* $AleXandra$ Adry_Chady Iris *dulce_the_best* *Kiki*Anahi* shlapica DUL FRVR BEST $Robert@$ Princess PoNcHo _UcKeRmaNN's_BiTcH_ Stoletova mIsS.p0p.tRaSh dulce_maria MiStEr $D$ 27 posters |
|
Author | Message |
---|
*UcKeR's GiRlFrIeNd* .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 5829 Join date : 2007-11-19 Age : 31 Location : ^_^ ^_^ ^_^
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Fri Jul 11, 2008 5:16 pm | |
| - Iris wrote:
- a u jbt.... e pa stwarno nzm
znam,ovo nema reshenja.... | |
|
| |
Adry_Chady .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Fri Jul 11, 2008 7:51 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Fri Jul 11, 2008 8:18 pm | |
| | |
|
| |
DUL FRVR BEST .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 2583 Join date : 2008-01-22 Age : 31 Location : Zemun
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Fri Jul 11, 2008 10:31 pm | |
| Jao amiga zeznuto..........ja bih ti pomogla ali nznm kako........ | |
|
| |
mIsS.p0p.tRaSh .:Dulce Maria administrator:.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sat Jul 12, 2008 2:28 am | |
| - DUL FRVR BEST wrote:
- Jao amiga zeznuto..........ja bih ti pomogla ali nznm kako........
| |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sat Jul 12, 2008 11:12 am | |
| - dulce_n i n @ wrote:
- DUL FRVR BEST wrote:
- Jao amiga zeznuto..........ja bih ti pomogla ali nznm kako........
| |
|
| |
$Robert@$ .:Dulce Moderator:.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Mon Jul 14, 2008 11:23 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Mon Jul 14, 2008 11:34 am | |
| - vera wrote:
- ljudi help!!!!!!
22.dolazi jedan dechko koj mi se baaaaaaaaaaaaaassssshhh svidja i bice u boru do sredine avgusta(valjda).problem je u tome shto sam ja do 1. na moru i plashim se da ce jedna kristina(koja me mrzi najvishe na svetu)za to vreme(namerno da bi se ja osecala loshe)pokushati da ga smuva i da ga okrene protiv mene.ja stvarno ne bi volela da se to desi jer mi je jako stalo do njega.shta da radim????? evo o chemu se radi..... citirala sam,mrzi me da pishem ponovo.... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Mon Jul 14, 2008 3:13 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Jul 15, 2008 12:15 am | |
| - DuLcE @DrY wrote:
- sHtA jE Sa kItJoM?
mislish na kristinu???josh je u kampu.... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Jul 15, 2008 11:44 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Jul 15, 2008 12:29 pm | |
| Pa Jel iMAS nJeGoW BrOj?? POshALjI mU PoRuKu,pA shTa bUde! | |
|
| |
Iris .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 1462 Join date : 2007-11-17 Age : 30 Location : Zabole te... =))
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Jul 15, 2008 12:55 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
(:Chady es mi vida:) .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
| |
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Jul 15, 2008 10:33 pm | |
| IsH BrEeeEeeEeEE,WERA!!! nIsHtA ,LePo sE pRoWeDi na MoRu! | |
|
| |
$Robert@$ .:Dulce Moderator:.
| |
| |
~*Ivka Zivka~* .:Skidaš sa neta pjesmu od Dulce:.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sat Jul 19, 2008 2:26 pm | |
| [quote="vera"] - vera wrote:
- ljudi help!!!!!!
22.dolazi jedan dechko koj mi se baaaaaaaaaaaaaassssshhh svidja i bice u boru do sredine avgusta(valjda).problem je u tome shto sam ja do 1. na moru i plashim se da ce jedna kristina(koja me mrzi najvishe na svetu)za to vreme(namerno da bi se ja osecala loshe)pokushati da ga smuva i da ga okrene protiv mene.ja stvarno ne bi volela da se to desi jer mi je jako stalo do njega.shta da radim????? Owako reci toj fuuuu* da ga ne dira,i onda ce ta fu******* reci tom da si ti zaljubljena u njega!!!! Happy End | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sat Jul 19, 2008 4:40 pm | |
| wErA jE SaDA NA mOrU,Ne pIsHiTe dZaB DZaBe | |
|
| |
| |
| |
Roby-RBD .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 1546 Join date : 2008-07-26 Age : 30 Location : Kotor
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sun Aug 03, 2008 4:13 am | |
| A slusajte ovo ... Meni se svidja drug iz razreda tj bivseg razreda jer smo sad 8. zavrsili i necemo upisati istu srednju... Nemam njegov br. a mozda bih i mogla da ga nabavim,ali kad bih ga nabavila ne znam ni sta bi mu poslala...jer se nikad nesto nismo ni druzili,u sedmi je doso u nas razred... Ove godine mi se cinilo da mu se svidjam jer mi se cesto smeskao... sta da radim,HELP! | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sun Aug 03, 2008 1:57 pm | |
| nzn...........................p0oshalji mu msg,pa shta budeeee | |
|
| |
Roby-RBD .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 1546 Join date : 2008-07-26 Age : 30 Location : Kotor
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Mon Aug 04, 2008 12:56 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Mon Aug 04, 2008 9:14 pm | |
| POKUSHAJ PA KAZI SHTA JE BILO.........KISSS | |
|
| |
Mia .:Dulce Maria administrator:.
Posts : 4205 Join date : 2007-08-13 Age : 30 Location : bleja u BG-y....
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Fri Aug 08, 2008 3:26 am | |
| - Roby-RBD wrote:
- A slusajte ovo ...
Meni se svidja drug iz razreda tj bivseg razreda jer smo sad 8. zavrsili i necemo upisati istu srednju... Nemam njegov br. a mozda bih i mogla da ga nabavim,ali kad bih ga nabavila ne znam ni sta bi mu poslala...jer se nikad nesto nismo ni druzili,u sedmi je doso u nas razred... Ove godine mi se cinilo da mu se svidjam jer mi se cesto smeskao... sta da radim,HELP! ja bi prwo saznala broj,al nishta ne bi slala.Raspitala bi se koju je gimnaziju upisao nznm nadji wam neshto zajednicko i neki nacin da ga sretnesh josh par puta i da stupite u blizi kontakt...pa tek onda poruka.A owako odma poruka mi je prewishe napadno,misim shto on to ne uradi?! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) | |
| |
|
| |
| Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) | |
|