Dulce Maria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria

Za sve fanove Dulce Marie.

HomePortalSearchLatest imagesRegisterLog in

Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))

Go down 
+23
Kaca Dulce Fan
Anny '95
*Sweety-Rebel*Princess*
Mia
Roby-RBD
~*Ivka Zivka~*
(:Chady es mi vida:)
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
$AleXandra$
Adry_Chady
Iris
*dulce_the_best*
*Kiki*Anahi*
shlapica
DUL FRVR BEST
$Robert@$
Princess
PoNcHo
_UcKeRmaNN's_BiTcH_
Stoletova
mIsS.p0p.tRaSh
dulce_maria
MiStEr $D$
27 posters
Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next
AuthorMessage
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
.:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 11 Empty
PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 11 Icon_minitimeFri Jul 11, 2008 5:16 pm

Iris wrote:
a u jbt.... e pa stwarno nzm
znam,ovo nema reshenja.... Sad
Back to top Go down
http://cuidadoconelangel.forumotions.net
Adry_Chady
Adry_Chady

Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 11 Empty
PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 11 Icon_minitimeFri Jul 11, 2008 7:51 pm

jA NzM,HoW tO HelP YoU!
Back to top Go down
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 11 Icon_minitimeFri Jul 11, 2008 8:18 pm

DuLcE @DrY wrote:
jA NzM,HoW tO HelP YoU!
Sad moram da se nadam da nece da se vraca duze vreme Sad Sad
Back to top Go down
DUL FRVR BEST
DUL FRVR BEST

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 11 Icon_minitimeFri Jul 11, 2008 10:31 pm

Jao amiga zeznuto..........ja bih ti pomogla ali nznm kako........
Back to top Go down
mIsS.p0p.tRaSh
.:Dulce Maria administrator:.
mIsS.p0p.tRaSh

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 11 Icon_minitimeSat Jul 12, 2008 2:28 am

DUL FRVR BEST wrote:
Back to top Go down
Adry_Chady
Adry_Chady

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 11 Icon_minitimeSat Jul 12, 2008 11:12 am

dulce_n i n @ wrote:
DUL FRVR BEST wrote:
Back to top Go down
$Robert@$
.:Dulce Moderator:.
$Robert@$

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 11 Icon_minitimeMon Jul 14, 2008 11:23 am

O chem je rech?
Back to top Go down
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 11 Icon_minitimeMon Jul 14, 2008 11:34 am

vera wrote:
ljudi help!!!!!!
22.dolazi jedan dechko koj mi se baaaaaaaaaaaaaassssshhh svidja i bice u boru do sredine avgusta(valjda).problem je u tome shto sam ja do 1. na moru i plashim se da ce jedna kristina(koja me mrzi najvishe na svetu)za to vreme(namerno da bi se ja osecala loshe)pokushati da ga smuva i da ga okrene protiv mene.ja stvarno ne bi volela da se to desi jer mi je jako stalo do njega.shta da radim?????
evo o chemu se radi.....
citirala sam,mrzi me da pishem ponovo.... Smile
Back to top Go down
Adry_Chady
Adry_Chady

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 11 Icon_minitimeMon Jul 14, 2008 3:13 pm

sHtA jE Sa kItJoM?
Back to top Go down
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 11 Icon_minitimeTue Jul 15, 2008 12:15 am

DuLcE @DrY wrote:
sHtA jE Sa kItJoM?
mislish na kristinu???josh je u kampu....
Back to top Go down
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 11 Icon_minitimeTue Jul 15, 2008 11:44 am

ne mogu vishe ovako....sootra idem na more a ne mogu da prestanem da razmishljam o tome da nikola dolazi u nedelju.... Sad Sad Sad Sad Sad
Back to top Go down
Adry_Chady
Adry_Chady

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 11 Icon_minitimeTue Jul 15, 2008 12:29 pm

Pa Jel iMAS nJeGoW BrOj?? POshALjI mU PoRuKu,pA shTa bUde!
Back to top Go down
Iris
Iris

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 11 Icon_minitimeTue Jul 15, 2008 12:55 pm

Pa shta bude, neka bude
Back to top Go down
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 11 Icon_minitimeTue Jul 15, 2008 4:55 pm

DuLcE @DrY wrote:
nemam.... Sad Sad
Back to top Go down

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 11 Icon_minitimeTue Jul 15, 2008 10:25 pm

vera wrote:
DuLcE @DrY wrote:
nemam.... Sad Sad
Ciji br?
Back to top Go down
Adry_Chady
Adry_Chady

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 11 Icon_minitimeTue Jul 15, 2008 10:33 pm

IsH BrEeeEeeEeEE,WERA!!!
nIsHtA ,LePo sE pRoWeDi na MoRu! Smile
Back to top Go down
$Robert@$
$Robert@$

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 11 Icon_minitimeWed Jul 16, 2008 10:00 pm

vera wrote:
vera wrote:
ljudi help!!!!!!
22.dolazi jedan dechko koj mi se baaaaaaaaaaaaaassssshhh svidja i bice u boru do sredine avgusta(valjda).problem je u tome shto sam ja do 1. na moru i plashim se da ce jedna kristina(koja me mrzi najvishe na svetu)za to vreme(namerno da bi se ja osecala loshe)pokushati da ga smuva i da ga okrene protiv mene.ja stvarno ne bi volela da se to desi jer mi je jako stalo do njega.shta da radim?????
evo o chemu se radi.....
citirala sam,mrzi me da pishem ponovo.... Smile
Ubi skota!!!!Mislim skoticu! Smile
Back to top Go down
~*Ivka Zivka~*
.:Skidaš sa neta pjesmu od Dulce:.
.:Skidaš sa neta pjesmu od Dulce:.
~*Ivka Zivka~*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 11 Icon_minitimeSat Jul 19, 2008 2:26 pm

[quote="vera"]
vera wrote:
ljudi help!!!!!!
Owako reci toj fuuuu* da ga ne dira,i onda ce ta fu******* reci tom da si ti zaljubljena u njega!!!!
Happy End
Back to top Go down
Adry_Chady
Adry_Chady

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 11 Icon_minitimeSat Jul 19, 2008 4:40 pm

wErA jE SaDA NA mOrU,Ne pIsHiTe dZaB DZaBe
Back to top Go down
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 11 Icon_minitimeThu Jul 31, 2008 4:06 pm

da na moru sam ....vracam se u subotu I love you
kristina je i dalje u kampu .....i verovatno ce josh biti kad se ja vratim rendeer jocolor
Back to top Go down
Roby-RBD
Roby-RBD

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 11 Icon_minitimeSun Aug 03, 2008 4:13 am

A slusajte ovo ...
Meni se svidja drug iz razreda tj bivseg razreda jer smo sad 8. zavrsili i necemo upisati istu srednju...
Nemam njegov br. a mozda bih i mogla da ga nabavim,ali kad bih ga nabavila ne znam ni sta bi mu poslala...jer se nikad nesto nismo ni druzili,u sedmi je doso u nas razred...
Ove godine mi se cinilo da mu se svidjam jer mi se cesto smeskao... sta da radim,HELP!
Back to top Go down
Adry_Chady
Adry_Chady

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 11 Icon_minitimeSun Aug 03, 2008 1:57 pm

nzn...........................p0oshalji mu msg,pa shta budeeee
Back to top Go down
Roby-RBD
Roby-RBD

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 11 Icon_minitimeMon Aug 04, 2008 12:56 pm

daaa...pokusacu....
Back to top Go down
Adry_Chady
Adry_Chady

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 11 Icon_minitimeMon Aug 04, 2008 9:14 pm

POKUSHAJ PA KAZI SHTA JE BILO.........KISSS
Back to top Go down
Mia
Mia

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 11 Icon_minitimeFri Aug 08, 2008 3:26 am

Roby-RBD wrote:
A slusajte ovo ...
Meni se svidja drug iz razreda tj bivseg razreda jer smo sad 8. zavrsili i necemo upisati istu srednju...
Nemam njegov br. a mozda bih i mogla da ga nabavim,ali kad bih ga nabavila ne znam ni sta bi mu poslala...jer se nikad nesto nismo ni druzili,u sedmi je doso u nas razred...
Ove godine mi se cinilo da mu se svidjam jer mi se cesto smeskao... sta da radim,HELP!

ja bi prwo saznala broj,al nishta ne bi slala.Raspitala bi se koju je gimnaziju upisao nznm nadji wam neshto zajednicko i neki nacin da ga sretnesh josh par puta i da stupite u blizi kontakt...pa tek onda poruka.A owako odma poruka mi je prewishe napadno,misim shto on to ne uradi?!
Back to top Go down
http://miaimiguel.forum-free.biz
Sponsored content

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 11 Icon_minitime

Back to top Go down

Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))
Back to top 
Page 11 of 14Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next
 Similar topics
-
» Problemi sa netom...
» Ljubavni problemi
» Srecan Rodjendan Bozo
» SAMO DA ZNATE
» Samo da vam javim.......