| Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) | |
|
+23Kaca Dulce Fan Anny '95 *Sweety-Rebel*Princess* Mia Roby-RBD ~*Ivka Zivka~* (:Chady es mi vida:) *UcKeR's GiRlFrIeNd* $AleXandra$ Adry_Chady Iris *dulce_the_best* *Kiki*Anahi* shlapica DUL FRVR BEST $Robert@$ Princess PoNcHo _UcKeRmaNN's_BiTcH_ Stoletova mIsS.p0p.tRaSh dulce_maria MiStEr $D$ 27 posters |
|
Author | Message |
---|
Adry_Chady .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sun May 25, 2008 8:47 pm | |
| | |
|
| |
$AleXandra$ .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 2979 Join date : 2008-01-04 Age : 30 Location : Srbija/Bec
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Mon May 26, 2008 2:35 pm | |
| - Iris wrote:
- E A ZABORAWILI STE NA NEKE DEWOJKE KOJE NISU NI DEBILKE, NI SMOR, NI SPONZORUSHE!!!!!!!!!!!!!!! JOJ DODO KAD TE UTEPAM
Muskarci misle da su devojke sve glupe a oni pametni!! | |
|
| |
$Robert@$ .:Dulce Moderator:.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Mon May 26, 2008 9:54 pm | |
| | |
|
| |
_UcKeRmaNN's_BiTcH_ ♥Nada sirve cuando estas...No sirve mi boca si no puede llegar alla tuya♥
Posts : 922 Join date : 2007-07-17 Age : 34 Location : Robaste todos mis sentidos....robaste mi corazon que esta latiendo solo por ti!
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue May 27, 2008 5:37 pm | |
| ne nalazim se u nijednoj kategoriji....BAR SE ISKRENO NADAM!!! | |
|
| |
DUL FRVR BEST .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 2583 Join date : 2008-01-22 Age : 31 Location : Zemun
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue May 27, 2008 9:50 pm | |
| - _UcKeRmaNN's_BiTcH_ wrote:
- ne nalazim se u nijednoj kategoriji....BAR SE ISKRENO NADAM!!!
Takodje...... | |
|
| |
$Robert@$ .:Dulce Moderator:.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue May 27, 2008 10:02 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Wed May 28, 2008 10:05 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Thu May 29, 2008 8:57 pm | |
| JAO LJUDI JA AKO NE ZAVRSIM U HITNOJ NE ZNAM STA CE BITI....moj (buduci)decko je ljuboran uzasno zato sto sutra idem kod druga na rucak sa celim razredom...problem je sto on misli da cemo nas dvoje boto sami....i sad vise nisma sigurna da li i dalje zeli da budemo zajedno....ja znam da me i dlaje poooonoooo voli....kao i ja njega li on ne zeli da veruje u to.....bas mi je lose...palcem kao debil,boli me glava,drhtim i muka mi je....SAMO ZELIM DA UMREM.... | |
|
| |
*UcKeR's GiRlFrIeNd* .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 5829 Join date : 2007-11-19 Age : 31 Location : ^_^ ^_^ ^_^
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Thu May 29, 2008 10:06 pm | |
| mislim da ne bi trebao da bude ljubomoran.ti sigurno imas puno drugova i ne moze da bude takav kad god se budes videla sa nekim od njih.ja bi na tvom mestu razgovarala sa njim i objasnila mu sve to.i rekla bi mu da se meni samo on svidja a da idem na samo jedan obican rucak i nista vise....... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Thu May 29, 2008 10:11 pm | |
| - vera wrote:
- mislim da ne bi trebao da bude ljubomoran.ti sigurno imas puno drugova i ne moze da bude takav kad god se budes videla sa nekim od njih.ja bi na tvom mestu razgovarala sa njim i objasnila mu sve to.i rekla bi mu da se meni samo on svidja a da idem na samo jedan obican rucak i nista vise.......
jao amiga...ali on ne zeli da shvati da ga volim....to mi je drug...pa ajmo realno da li ja treba da budem ljubomorna sto je juce iso sa drugharicom na maturu...?ne...! | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Thu May 29, 2008 10:19 pm | |
| bedak.i sta ces sad da radis? | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Thu May 29, 2008 10:23 pm | |
| Uffff ne znam ni ja....videcemo..... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Thu May 29, 2008 10:28 pm | |
| nadam se da ce swe izaci na dobro.... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Thu May 29, 2008 10:29 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Thu May 29, 2008 10:32 pm | |
| ma nije to nishta,vidi sta se meni desava.svidja mi se jedan dechko a pravim se da ga mrzim.swaki put kad ga vidim prawim se da mi se smuchio zivot a u stvari sam najsrecnija na svetu.uzas ne moze gore da bude. | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sat May 31, 2008 9:18 pm | |
| | |
|
| |
Iris .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 1462 Join date : 2007-11-17 Age : 30 Location : Zabole te... =))
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Mon Jun 09, 2008 11:09 am | |
| Miona neam krede.... jao da samo znash kako mi je diwno sa Deyanom.... I UBICU TE SHTO MI NISHTA NE PRICHASH O SALETU i onom ANDRIYI | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Jun 17, 2008 10:52 pm | |
| jAOoO0O0o,iMam PrObLEm...oMg,pOmagAjTe!!!! E OwAkO,jA Se zALjUBiLA u JeDnOg slATkOg dEbILA,I Mi sE DoPisiWaLi........Ali sE WiSHe Ne dOpIsuJEmo.....Ima 2 NeDElJE...3.......e saD DA Li Da mU jA pOSHaljEm msg,ILI dA cHeKAM dA On PozoWE Ili mI PosHALjE mSg......pLAShIm Se Da aKo Mu pOSHALjEm mSg,Da Ce Mi rEcI..:aLO SMaRaSh.....IlI takO NesHtO ,PoMAGAjTe,nE MoGu da izDRzIm....WoLim gA!!!!! | |
|
| |
Iris .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 1462 Join date : 2007-11-17 Age : 30 Location : Zabole te... =))
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Jun 17, 2008 10:53 pm | |
| Reci mi samo Koliki je debil??? | |
|
| |
PoNcHo .:Dulce Maria's lover:.
Posts : 5035 Join date : 2007-07-17 Age : 33 Location : Kotor
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Jun 17, 2008 10:55 pm | |
| - DuLcE @DrY wrote:
- jAOoO0O0o,iMam PrObLEm...oMg,pOmagAjTe!!!! E OwAkO,jA Se zALjUBiLA u JeDnOg slATkOg dEbILA,I Mi sE DoPisiWaLi........Ali sE WiSHe Ne dOpIsuJEmo.....Ima 2 NeDElJE...3.......e saD DA Li Da mU jA pOSHaljEm msg,ILI dA cHeKAM dA On PozoWE Ili mI PosHALjE mSg......pLAShIm Se Da aKo Mu pOSHALjEm mSg,Da Ce Mi rEcI..:aLO SMaRaSh.....IlI takO NesHtO ,PoMAGAjTe,nE MoGu da izDRzIm....WoLim gA!!!!!
Ajoj malo je zeznuta situacija ewo mog savjeta... Poshalji mu poruku neshto u stilu "Cao shto radish?" Ako ga smarash isqlirat ce te, ako te isqlira zabolje te nije jedini na svijet... a ako ga ne smarash onda ce ti sigurno neshto odg i onda zapochni neku temu | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Jun 17, 2008 10:58 pm | |
| pA oNo PrAwI Se fAcA....GlUPo mI Je.....nApIsHe aLo Cooro Ne sMaRAJ...sHta DA RaDiM??? zHeShCi Blam! | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Jun 17, 2008 11:01 pm | |
| pOmagAjTE!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Jun 17, 2008 11:06 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Jun 17, 2008 11:21 pm | |
| za takwe debile mislim da je owo nabolje: poshalji mu poruku:e jer mozesh da mi das broj od onog twog druga,ace(Milana,Stefana.....bilo kog)...? ako pochne da te zapitkuje da li ti se svidja,shta ce ti...znachi da je zainteresowan a ti mozesh skrenuti sa teme i zapocheti nowu a ako isqlira ne moze ispasti da smarash.......samo si trazila necij broj | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Jun 17, 2008 11:26 pm | |
| tO0O0!!!!! WeRA gENiJe sI.....hWaLA PoONo...kIsS | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) | |
| |
|
| |
| Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) | |
|