Dulce Maria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria

Za sve fanove Dulce Marie.

HomePortalSearchLatest imagesRegisterLog in

Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))

Go down 
+23
Kaca Dulce Fan
Anny '95
*Sweety-Rebel*Princess*
Mia
Roby-RBD
~*Ivka Zivka~*
(:Chady es mi vida:)
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
$AleXandra$
Adry_Chady
Iris
*dulce_the_best*
*Kiki*Anahi*
shlapica
DUL FRVR BEST
$Robert@$
Princess
PoNcHo
_UcKeRmaNN's_BiTcH_
Stoletova
mIsS.p0p.tRaSh
dulce_maria
MiStEr $D$
27 posters
Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14  Next
AuthorMessage
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
.:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 8 Icon_minitimeTue Jun 17, 2008 11:31 pm

nema na chemu amix.......za to sluze prijatelji...
Back to top Go down
http://cuidadoconelangel.forumotions.net
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 8 Icon_minitimeTue Jun 17, 2008 11:49 pm

shteta shto mom problemu nema reshenja........ Sad Sad Sad
Back to top Go down
Iris
Iris

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 8 Icon_minitimeWed Jun 18, 2008 8:57 am

za swaki problem ima reshenja.... zato hajde.... pucajte....
Back to top Go down
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 8 Icon_minitimeWed Jun 18, 2008 12:14 pm

mozda...ali sad mi ne izgleda tako.dulce dry....kako je proshao onaj moj sawet
Back to top Go down
Adry_Chady
Adry_Chady

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 8 Icon_minitimeWed Jun 18, 2008 12:18 pm

KaD UpLAtIm KrEDu,pOsLAcU MU Too PoRoOKu......NeKA sE PoKiDa DEbIlChIna jEdNA!!!!!!
Back to top Go down
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 8 Icon_minitimeWed Jun 18, 2008 12:35 pm

haha........ma sigurno nije tolki debil kao owaj nikola Sad
Back to top Go down
Adry_Chady
Adry_Chady

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 8 Icon_minitimeWed Jun 18, 2008 1:19 pm

TI SI SE ZALJUBILA U TOG NIKOLU....
Back to top Go down
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 8 Icon_minitimeWed Jun 18, 2008 1:30 pm

e owako......ja se celog ziwota prawim da ga mrzim,a u swari ga wolim ali to nisam htela da mu priznam jer se ponasha kao kreten kad je sa drushtwom i plashila sam se shta bi mogao da im kaze.i on je saznao swe i noramalno reko swima......onda sam mu ja poslala onu poruku.i teshko mi je da ga samo gledam a skoro swako veche ga vidjam.....mnogo mi je teshko...ali mozda je tako najbolje Sad Sad Sad Sad Sad
meni nema pomoci..... Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Back to top Go down
Adry_Chady
Adry_Chady

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 8 Icon_minitimeWed Jun 18, 2008 2:17 pm

MA Ima ......PrawI GA lJuBoMoRnIm....a AKo TE pIta ..... Ti ga OdJe*i....KoNtash?
Back to top Go down
$Robert@$
.:Dulce Moderator:.
$Robert@$

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 8 Icon_minitimeWed Jun 18, 2008 2:38 pm

Imash moj sawet u predhodnoj temi!Nadam se da tjesh da me poslushash...
Back to top Go down
PoNcHo
.:Dulce Maria's lover:.
.:Dulce Maria's lover:.
PoNcHo

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 8 Icon_minitimeWed Jun 18, 2008 3:00 pm

vera wrote:
e owako......ja se celog ziwota prawim da ga mrzim,a u swari ga wolim ali to nisam htela da mu priznam jer se ponasha kao kreten kad je sa drushtwom i plashila sam se shta bi mogao da im kaze.i on je saznao swe i noramalno reko swima......onda sam mu ja poslala onu poruku.i teshko mi je da ga samo gledam a skoro swako veche ga vidjam.....mnogo mi je teshko...ali mozda je tako najbolje Sad Sad Sad Sad Sad
meni nema pomoci..... Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

vidi ako je toliki debil bice ti lakshe da ga prebolish mislim nije on jedini mushkarac na svijetu.... ima i ljepshih i boljih od njega.... nemoj sebi dozvolit si tuzhna zbog nekog ko to ne zasluzhuje
Back to top Go down
https://dulcemaria.4umer.com
Iris
Iris

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 8 Icon_minitimeWed Jun 18, 2008 3:03 pm

Wera... nacicemo ti mi nekog waterpolistu.... reci samo karakteristike...
p.s. golman je zauzet....
Back to top Go down
$Robert@$
$Robert@$

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 8 Icon_minitimeWed Jun 18, 2008 3:09 pm

Wera sreco slushaj od je** tog kretena nemoj da se sekirash,oswrni se oko sebe i natjicesh nekog lepsheg,boljeg i pametnijeg koji tje da te bude wredan!
Back to top Go down
Adry_Chady
Adry_Chady

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 8 Icon_minitimeWed Jun 18, 2008 3:28 pm

UpRaWo tAkO!
Back to top Go down
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 8 Icon_minitimeWed Jun 18, 2008 4:01 pm

tnx swima na sawetima.......pokushacu da ih poslusham
Back to top Go down
$Robert@$
$Robert@$

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 8 Icon_minitimeWed Jun 18, 2008 5:29 pm

TnXs amigita!=)))
Back to top Go down
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 8 Icon_minitimeWed Jun 18, 2008 5:50 pm

DuLcE @DrY wrote:
MA Ima ......PrawI GA lJuBoMoRnIm....a AKo TE pIta ..... Ti ga OdJe*i....KoNtash?
ja sam mu rekla da mi se ne obraca.....tako da mi ne razgowaramo
ma ko zna shta je u njegowoj bolesnoj glawi
uostalom i bash me briga........od danas Wink
i to zahvaljujuci wama
Back to top Go down
Adry_Chady
Adry_Chady

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 8 Icon_minitimeWed Jun 18, 2008 7:04 pm

xexe,drago anm je da smo ti pomogli..
Back to top Go down
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 8 Icon_minitimeWed Jun 18, 2008 8:25 pm

i meni je drago shto imam tako extra friendowe
Back to top Go down
$Robert@$
$Robert@$

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 8 Icon_minitimeThu Jun 19, 2008 3:37 pm

Hehhe drago mi je da si nas poslushala!=)
Back to top Go down
Adry_Chady
Adry_Chady

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 8 Icon_minitimeThu Jun 19, 2008 5:17 pm

Za tO WaLdA SlUzE PrIjatElJi ...KisS zA wErU! "OD UcKeRA" Smile Smile Smile
Back to top Go down
$Robert@$
$Robert@$

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 8 Icon_minitimeThu Jun 19, 2008 5:54 pm

Da slazem se sa Anom! Very Happy Wink Very Happy
Back to top Go down
Adry_Chady
Adry_Chady

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 8 Icon_minitimeThu Jun 19, 2008 10:28 pm

Sa MnOm? MsM,sA AndREJoM,Ne Sa ANoM! zOwU Me aDrI I AnDrEj!
Back to top Go down
$Robert@$
$Robert@$

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 8 Icon_minitimeMon Jun 23, 2008 8:55 pm

Okey! Very Happy
Back to top Go down
Adry_Chady
Adry_Chady

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 8 Icon_minitimeTue Jun 24, 2008 3:07 pm

MA u rEDu je...NEgO SaM MsL Da kAzEsH NeKoM DrUgOm!
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 8 Icon_minitime

Back to top Go down

Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))
Back to top 
Page 8 of 14Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14  Next
 Similar topics
-
» Problemi sa netom...
» Ljubavni problemi
» Srecan Rodjendan Bozo
» SAMO DA ZNATE
» Samo da vam javim.......