| Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) | |
|
+23Kaca Dulce Fan Anny '95 *Sweety-Rebel*Princess* Mia Roby-RBD ~*Ivka Zivka~* (:Chady es mi vida:) *UcKeR's GiRlFrIeNd* $AleXandra$ Adry_Chady Iris *dulce_the_best* *Kiki*Anahi* shlapica DUL FRVR BEST $Robert@$ Princess PoNcHo _UcKeRmaNN's_BiTcH_ Stoletova mIsS.p0p.tRaSh dulce_maria MiStEr $D$ 27 posters |
|
Author | Message |
---|
MiStEr $D$ .:Skidaš sa neta pjesmu od Dulce:.
Posts : 144 Join date : 2008-03-02 Age : 33 Location : Kotor
| Subject: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sat Mar 15, 2008 6:06 pm | |
| Ako ne zelite da vasi problemi budu izlozeni na javni ,recite nama i citav svijet ce znati...hmmm...ovo ne ide ovdje..cek...aha...recite nama i mi cemo vam pomoci..... Uloge tumace:bozo i dodo | |
|
| |
dulce_maria .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 1328 Join date : 2007-11-10 Age : 29 Location : Where Am I?I'm gonna tell ya....At my dark room!Don't call me!I will never go out....
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sat Mar 15, 2008 8:33 pm | |
| | |
|
| |
mIsS.p0p.tRaSh .:Dulce Maria administrator:.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sat Mar 15, 2008 10:16 pm | |
| | |
|
| |
Stoletova .:Učlanjuješ se u club obožavalaca Dulce Marie:.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sun Mar 16, 2008 12:11 am | |
| | |
|
| |
_UcKeRmaNN's_BiTcH_ ♥Nada sirve cuando estas...No sirve mi boca si no puede llegar alla tuya♥
Posts : 922 Join date : 2007-07-17 Age : 34 Location : Robaste todos mis sentidos....robaste mi corazon que esta latiendo solo por ti!
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sun Mar 16, 2008 1:36 am | |
| ja imam problem......
ochajna sam! ako mi wi ne pomognete ubitju se! mrzim blue line!!!!!!!!!!!!!! (bozho ti zneash...)xaxaxaxaxa | |
|
| |
PoNcHo .:Dulce Maria's lover:.
Posts : 5035 Join date : 2007-07-17 Age : 33 Location : Kotor
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sun Mar 16, 2008 1:41 am | |
| axm axm evo nekoliko savjeta shto da uradish:
1. unajmi privatnog ubicu da ga ubije, jes da je skupo ali isplati se... mislim bolje po tebi jer cu te inache za 10 godina u ludnicu posjecivat
2. ili ga jednostavno kuliraj kao do sad... mislim alooooooo tebi je urodjeno da kuliras ljude...
3. mislim samo na znash vec koga pa cesh na ovoga i zaboravit
eto nadam se da je pomoglo... dodo ako imash shto da dodash... reci... | |
|
| |
_UcKeRmaNN's_BiTcH_ ♥Nada sirve cuando estas...No sirve mi boca si no puede llegar alla tuya♥
Posts : 922 Join date : 2007-07-17 Age : 34 Location : Robaste todos mis sentidos....robaste mi corazon que esta latiendo solo por ti!
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sun Mar 16, 2008 1:41 am | |
| to sa ubicom nije losha ideja... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sun Mar 16, 2008 1:31 pm | |
| pa ovo pitanje kao da je stvoreno za mene,posto neznam bas detalje tvoga problema al kao doktor zavrsene strucne spreme i plovidbenim stazom(bozo ti znas ) preporucujem ti da :unajmis mene kao tihog ubicu,onda ako je to prevoz blu line ....hmmm..nemoj ici snjime,smuvaj vozaca,kad udjes u autobus reci mu da odjebe......ili...jednostavno podji u ludnicu...obecavam da cu te posjecivat )) | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sun Mar 16, 2008 1:33 pm | |
| axaxaxa kondukter je problem...nije wozach axaxaxaxa a dobro mozhesh doc u posjetu - za poklon primam samo gumene bombone | |
|
| |
Princess .:Učlanjuješ se u club obožavalaca Dulce Marie:.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Mon Mar 17, 2008 8:42 pm | |
| O Bozhe koliki naslowwwwwww........ | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Mon Mar 17, 2008 10:10 pm | |
| ne znam kako su to uspjeli... | |
|
| |
$Robert@$ .:Dulce Moderator:.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Mon Mar 17, 2008 10:49 pm | |
| Hahahah da! Ja imam oooooooooooogoman problemmmmm! UBICU JEDNOG ALEKSU!ZGAZICU GA!SMRWICU GA! LINCOWACU GA! Daj te mi jos neki predlog!Hmmmmmm,ali ipak ga wolim..... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Mon Mar 17, 2008 11:37 pm | |
| | |
|
| |
DUL FRVR BEST .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 2583 Join date : 2008-01-22 Age : 31 Location : Zemun
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Mon Mar 17, 2008 11:41 pm | |
| ja sam zaljubljena u jednog slatkisha koji neziwi u srbiji.......stalno razmishljam o njemu... a i ima jedan debil koji mi se swidja a rado bi ga ubila....zadawila.....seckala na komade...bash sam grozna... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Mon Mar 17, 2008 11:45 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 18, 2008 5:21 pm | |
| hehehehhe pa znate kako se kazhe izmedju ljubavi i mrzhnje linija je tanka | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 18, 2008 6:44 pm | |
| jao ja sam zaljubljena u jednog decka od 7-og razreda.....ali mrzimo se najwishe na swetu....nepodnosimo jedno drugo....ali mi se ipak swidja.... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 18, 2008 6:53 pm | |
| - DUL FRVR BEST wrote:
- jao ja sam zaljubljena u jednog decka od 7-og razreda.....ali mrzimo se najwishe na swetu....nepodnosimo jedno drugo....ali mi se ipak swidja....
joj tako i ja s jednim.......i na kraju smos e smuwali i bili zajdno 2 meseca........... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 18, 2008 7:13 pm | |
| - dulce_n i n @ wrote:
- DUL FRVR BEST wrote:
- jao ja sam zaljubljena u jednog decka od 7-og razreda.....ali mrzimo se najwishe na swetu....nepodnosimo jedno drugo....ali mi se ipak swidja....
joj tako i ja s jednim.......i na kraju smos e smuwali i bili zajdno 2 meseca........... blago tebi ali mi nikada ali nikada necemo biti zajedno....mrzimo se ali mi se swidja nerazumem sama sebe..... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 18, 2008 8:27 pm | |
| pa i mi smo se mrzeli, i nemash pojma shta smo swe radili jedan, drugom..ali smo se ustwari swidjali jedan drugom.......ma xaos......... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 18, 2008 8:51 pm | |
| joj ne znam....neni se on poono swidja.....a moja bff kaze da se i ja njemu swidjam....ali ne znam.....rekla mi je da nije skidao pogled sa mene na ekskurziji........joj moj boze.....ja sam stwarno komplikowano dete....mada newerujem da mu se swidjam.....gowori kako sam ruzna owo ono....a danas me je branio od druga koji me je uzasno wredjao.... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 18, 2008 9:06 pm | |
| ehh boze teen problems,vjerujtemi takve veze su najsladje,poslije svake svadje sve je sladje ),a nema sto da mrzi te sebe u bilo kojem pogledu,jer to ste vi i nema bijezanja od toga,e na vama je da li vi hocete to da popravite ,ali nikako da to sto ste mrzite ,toliko od mene za sada....iskljucujemo se ..... ps.ja | |
|
| |
shlapica .:Ideš na koncert Rebelde:.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 18, 2008 11:01 pm | |
| Imam jedan mali problemchinu Ovako dobro to je proshlo ali iamal sam dechka 3 jebene godine(sorry) i on me je jebeno(o5 soory) prevario sa najboljom drugaricom koju znam 10 godina....I ja lepo odem do nje i pitam je a ona meni sere(sorry 3-tji put) i o5 vrshi teshku nuzdu...A ja sam jako impulsivna dodjem i kazem da zachepi a ona vrshi li nuzdu ja dozem i nokautiram je i slomim joj nos....HM......ko je kriv...Pa oni......Shto me je prevario a ona shto nije zatjutala.... A on pa da li tje imati do kraja zivota dece ili ne hm.....pa zao mi je......U glavnom njegov sex sa njom netje biti dugooooooooooooo i ako bude bitje bolan i neugodan a on tje se setjati mene do kraja zivota iako je u nemachkoj.....
Shta kazete dobar postupak..???? Ukratko ne zeki se sa mnom jer tjesh gadno protji! I am the devil.......Devil's Ruls 4ever.... | |
|
| |
shlapica .:Ideš na koncert Rebelde:.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 18, 2008 11:04 pm | |
| - dulce_n i n @ wrote:
- pa i mi smo se mrzeli, i nemash pojma shta smo swe radili jedan, drugom..ali smo se ustwari swidjali jedan drugom.......ma xaos.........
ja prochitala shta ste sve radili jedan na drugom....... Hm tek mi je 18(josh malo) a vetj mi se muti vid pa dobro od 14-te mi se muti vid i mozak.... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 18, 2008 11:09 pm | |
| Hahha ti si carica! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) | |
| |
|
| |
| Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) | |
|