| Ljubavni problemi | |
|
+24beograd_zauvek *DuLcE GrEaTeSt fAn* *dulce_the_best* MiStEr $D$ shlapica krstovict DUL FRVR BEST Stoletova *Kiki*Anahi* Iris _DeJaNa_ dulce_maria EmArObErTa *UcKeR's GiRlFrIeNd* *Yo soy fan de Christian* mIsS.p0p.tRaSh Poncho_mi anhel Mia $Robert@$ DULCE fan Anja Mia Colucci Maca'90 _UcKeRmaNN's_BiTcH_ PoNcHo 28 posters |
|
Author | Message |
---|
PoNcHo .:Dulce Maria's lover:.
Posts : 5035 Join date : 2007-07-17 Age : 33 Location : Kotor
| Subject: Ljubavni problemi Tue Jul 17, 2007 6:57 pm | |
| Da li imate ljubavnih problema, ako imate recite nam a mi će mo pokušati da vam pomognemo da ih riješite... | |
|
| |
_UcKeRmaNN's_BiTcH_ ♥Nada sirve cuando estas...No sirve mi boca si no puede llegar alla tuya♥
Posts : 922 Join date : 2007-07-17 Age : 34 Location : Robaste todos mis sentidos....robaste mi corazon que esta latiendo solo por ti!
| Subject: Re: Ljubavni problemi Wed Jul 18, 2007 1:00 am | |
| ma nema rjeshenja za owo moje ... beznadezhan sluchaj ... prikljuchicu se samostanu... | |
|
| |
Maca'90 .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
| Subject: Re: Ljubavni problemi Thu Jul 19, 2007 10:00 am | |
| Ja iskreno nisam imala ljubavnih problema,niti me je neki dečko povredio niti sam patila za nekim.Svim mojim ortakinjama govorima da dečaci nisu vredni i da mi ne treba da plačemo zbog njih.Ja se tog pravila i pridržavam! | |
|
| |
_UcKeRmaNN's_BiTcH_ ♥Nada sirve cuando estas...No sirve mi boca si no puede llegar alla tuya♥
Posts : 922 Join date : 2007-07-17 Age : 34 Location : Robaste todos mis sentidos....robaste mi corazon que esta latiendo solo por ti!
| Subject: Re: Ljubavni problemi Thu Jul 19, 2007 11:21 am | |
| | |
|
| |
Mia Colucci .:Prvi put čuješ za Dulce Mariu:.
| Subject: Re: Ljubavni problemi Fri Jul 20, 2007 1:21 pm | |
| On ima devojku a ja ga volim!!
Trebali smo da se smuvamo ali on je previse stidljiv i bilo mu je trulO!! | |
|
| |
Maca'90 .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
| Subject: Re: Ljubavni problemi Fri Jul 20, 2007 1:41 pm | |
| Ej pa priđi mu ti,ako je on stidljiv.Pa lepo popričaj sa njim.Ništa te ne košta da probaš. Još ću da postanem i psiholog! | |
|
| |
Mia Colucci .:Prvi put čuješ za Dulce Mariu:.
| Subject: Re: Ljubavni problemi Fri Jul 20, 2007 5:20 pm | |
| Pricam s njim,a on se popnasa kao debil!Mnogo je stidljiv! | |
|
| |
Wampirus Guest
| Subject: Re: Ljubavni problemi Sat Jul 21, 2007 9:24 pm | |
| xmmmmmmmmmm...... pa mnogi znaju ne samo moje ljubawne probleme vec,ma da ne skrecem sa teme.
pa imala sam decka 18 meseci dok me nije prevario sa najboljom drugaricom,sto mi je bila,i on je dobio korpu a moja DRAGA drugarica je od mene dobila slomljen nos,sada tj.pre neki dan su me pitali 3 decka i swa se tri zovu isto i swe troje sam odbila jer mi je zao moje veze koja je trajala skoro 2 godine i bla bla da vas ne smaram vise........ |
|
| |
DULCE fan Anja .:Nalaziš neke slike od Dulce na netu:.
Posts : 122 Join date : 2007-07-27 Age : 30 Location : Durch den monsun...mit Bill...
| Subject: Re: Ljubavni problemi Sun Jul 29, 2007 9:17 pm | |
| Pa imam... Zaljubljena sam u osobu s' kojom nikad necu biti! A ima jedan dechak koji lichi na njega,i druzili smo se,ali smo sada u nekoj ''savdji''... | |
|
| |
| Subject: Re: Ljubavni problemi Sun Jul 29, 2007 10:04 pm | |
| - DULCE fan Anja wrote:
- Pa imam...
Zaljubljena sam u osobu s' kojom nikad necu biti! A ima jedan dechak koji lichi na njega,i druzili smo se,ali smo sada u nekoj ''savdji''... Ma ne brini pomirićete se vi nijedna svađa mne traje vječno jer niko ne mpže vječno bit ljut, a zašto kažeš da si zaljubljena u osobu koja nikad neće biti sa tobom??? | |
|
| |
Wampirus Guest
| Subject: Re: Ljubavni problemi Mon Jul 30, 2007 10:15 pm | |
| i meni se svidja jedna osoba sa kojom definitivno necu nikada biti na zalost ali ga sada gledam kao najboljeg druga a ne znam da li i on mene gleda kao naj drugaricu ili samo kao clana? |
|
| |
| Subject: Re: Ljubavni problemi Tue Jul 31, 2007 12:12 am | |
| - r-o-b-e-r-t-a wrote:
- i meni se svidja jedna osoba sa kojom definitivno necu nikada biti na zalost ali ga sada gledam kao najboljeg druga
a ne znam da li i on mene gleda kao naj drugaricu ili samo kao clana? Kad kažeš kao člana na šta misliš, je li to neko sa foruma ili... | |
|
| |
Wampirus Guest
| Subject: Re: Ljubavni problemi Tue Jul 31, 2007 12:47 pm | |
| ne vuci me za jezik znas ti ko mi se svidja rela sam ti na pm... u poruci je isla nisis valjda glup zar ne vidisa da... da li se secas??? |
|
| |
| Subject: Re: Ljubavni problemi Tue Jul 31, 2007 3:21 pm | |
| - r-o-b-e-r-t-a wrote:
- ne vuci me za jezik znas ti ko mi se svidja rela sam ti na pm... u poruci je isla nisis valjda glup zar ne vidisa da...
da li se secas??? Nije meni stizao taj mp... ali stvarno ja znam da su mi stizale još prije neke poruke od tebe ali su se same brisale | |
|
| |
Posts : 122 Join date : 2007-07-27 Age : 30 Location : Durch den monsun...mit Bill...
| Subject: Re: Ljubavni problemi Tue Jul 31, 2007 4:58 pm | |
| Zato shto je on pewach jedne od najpopularnijih tinejdzerskih grupa,owaj drugi dechko je isto fan te grupe,zato smo se i upoznali. Nosili mi majce te grupe,naleteli jedno na drugo,i kao,wau pa i ti si fan! Moram da se pomirim sa njim,kada pochne shkola! | |
|
| |
| Subject: Re: Ljubavni problemi Wed Aug 01, 2007 3:20 pm | |
| - DULCE fan Anja wrote:
- Zato shto je on pewach jedne od najpopularnijih tinejdzerskih grupa,owaj drugi dechko je isto fan te grupe,zato smo se i upoznali.
Nosili mi majce te grupe,naleteli jedno na drugo,i kao,wau pa i ti si fan! Moram da se pomirim sa njim,kada pochne shkola! Hehehe pa srećno | |
|
| |
| Subject: Re: Ljubavni problemi Wed Aug 01, 2007 6:27 pm | |
| | |
|
| |
Wampirus Guest
| |
| |
$Robert@$ .:Dulce Moderator:.
| Subject: Re: Ljubavni problemi Mon Sep 03, 2007 12:31 pm | |
| Ah niko nema ljubavni problem kao ja!!!!=(Bila sam zaljubljena u jednog idota koji me idan danas vredja!!!Pre mi se udvarao a sad kao ''Ma ko si ti uopšte glupačo???''A najviše od svega me boli što sam zaljubljena u jednog decka vec 6 godna a on me ne primećuje ili bar ne pokazuje to!!!Šta da radim!?HELP ME!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Ljubavni problemi Mon Sep 03, 2007 2:03 pm | |
| shto se tiche owog prwog - njega samo kuliraj nije chak ni wrijedan toga da mu odgoworish na opaske... shto se tiche owog drugog - pa pokushaj neshto - stawi mu do znanja da ti se swidja. ako to ne uspje, ako te i dalje ne bude primjeciwao, mislim da morash da se pomirish sa tim da mu se ne swidjash (owo ti kazhem iz lichnog iskustwa).
good luck! | |
|
| |
Mia .:Dulce Maria administrator:.
Posts : 4205 Join date : 2007-08-13 Age : 30 Location : bleja u BG-y....
| Subject: Re: Ljubavni problemi Mon Sep 03, 2007 4:08 pm | |
| - ~GaTiTa~ReBuLeRa~ wrote:
- shto se tiche owog prwog - njega samo kuliraj nije chak ni wrijedan toga da mu odgoworish na opaske...
shto se tiche owog drugog - pa pokushaj neshto - stawi mu do znanja da ti se swidja. ako to ne uspje, ako te i dalje ne bude primjeciwao, mislim da morash da se pomirish sa tim da mu se ne swidjash (owo ti kazhem iz lichnog iskustwa).
good luck! Slazem se!A mogu da se kladim da kada ti krenes da kuliras(ovog prvog),on ce da se nalozi na tebe!Oni su takvi...ne mozes nikada da ih ukapiras | |
|
| |
$Robert@$ .:Dulce Moderator:.
| Subject: Re: Ljubavni problemi Mon Sep 03, 2007 6:03 pm | |
| Hvala vam punooooo!!!!!!!! | |
|
| |
Wampirus Guest
| Subject: Re: Ljubavni problemi Mon Sep 03, 2007 10:59 pm | |
| Ljudi imam problem.. Zashto mi svaki dechko govori da sam lepa a sledetji dan me zazvali a ja ga lupim jer ne mogu da zaboravim mog bivsheg shta da radim...??? |
|
| |
Mia .:Dulce Maria administrator:.
Posts : 4205 Join date : 2007-08-13 Age : 30 Location : bleja u BG-y....
| Subject: Re: Ljubavni problemi Mon Sep 03, 2007 11:13 pm | |
| Nema na cemu!Nadji boljeg ot tvog bivseg | |
|
| |
Wampirus Guest
| Subject: Re: Ljubavni problemi Mon Sep 03, 2007 11:17 pm | |
| Da problem je shto imam dechka i ima 19.5 god otishao je u vojsku moja beba...a bivshi mi je u malom mozgu |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Ljubavni problemi | |
| |
|
| |
| Ljubavni problemi | |
|