Dulce Maria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria

Za sve fanove Dulce Marie.

HomePortalSearchLatest imagesRegisterLog in

Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))

Go down 
+23
Kaca Dulce Fan
Anny '95
*Sweety-Rebel*Princess*
Mia
Roby-RBD
~*Ivka Zivka~*
(:Chady es mi vida:)
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
$AleXandra$
Adry_Chady
Iris
*dulce_the_best*
*Kiki*Anahi*
shlapica
DUL FRVR BEST
$Robert@$
Princess
PoNcHo
_UcKeRmaNN's_BiTcH_
Stoletova
mIsS.p0p.tRaSh
dulce_maria
MiStEr $D$
27 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next
AuthorMessage
PoNcHo
.:Dulce Maria's lover:.
PoNcHo

Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 5 Icon_minitimeWed Apr 02, 2008 11:49 pm

MiStEr $D$ wrote:
jeste evo potvrdjujem da nisi u pravu neka znaju sto Smile))),al dobro sto mi radimo hmmm ostavicemo vas da se pitate.Hmm laem kao ker .......Smile
king
pai ne interesuje nas mi imamo nash zhivot znate Razz Razz Razz
hehheheheh Razz Razz Razz
Back to top Go down
https://dulcemaria.4umer.com
shlapica
.:Ideš na koncert Rebelde:.
shlapica

Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 5 Icon_minitimeFri Apr 04, 2008 11:00 am

pa da i ja i dodo
odnosno mi

jel trako dodo?
Back to top Go down
http://losserrano.niceboard.net/forum.htm
MiStEr $D$
.:Skidaš sa neta pjesmu od Dulce:.
.:Skidaš sa neta pjesmu od Dulce:.
MiStEr $D$

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 5 Icon_minitimeSat Apr 05, 2008 6:05 pm

tako je slapice Smile) svako svoj zivot Smile
Back to top Go down
shlapica
shlapica

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 5 Icon_minitimeSun Apr 06, 2008 10:44 pm

Da da samo
svako svoj:0
Back to top Go down
*dulce_the_best*
.:Nalaziš neke slike od Dulce na netu:.
*dulce_the_best*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 5 Icon_minitimeMon Apr 28, 2008 5:52 pm

ja imam problem ne znam u koga sam zaljubljenaaa ahahaahahahah
Back to top Go down
PoNcHo
PoNcHo

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 5 Icon_minitimeMon Apr 28, 2008 5:55 pm

*dulce_the_best* wrote:
ja imam problem ne znam u koga sam zaljubljenaaa ahahaahahahah

hehehhe tu ti teshko mozhemo pomoci... Smile
Back to top Go down
shlapica
shlapica

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 5 Icon_minitimeMon Apr 28, 2008 9:51 pm

Mozemo pomotji ..
Posmatraj jednog pa drugog i razmisli shat si se vishe svidja kod ovog a shta kod onog:)
Back to top Go down
Iris
.:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Iris

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 5 Icon_minitimeFri May 02, 2008 11:18 am

Postoji jedan dechko.... tachnije dwoje... nemam pojma u koga sam zaljubljena... jedan je klinac ali sooper dechko... drugi je weoma zreo, kreten... ima dewojku... mrzim kad je neko madji od mene... osim toga taj klinac nije neshto sladak kao owaj drugi... HELPPPPPPPPPP
Back to top Go down
PoNcHo
PoNcHo

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 5 Icon_minitimeFri May 02, 2008 5:27 pm

Iris wrote:
Postoji jedan dechko.... tachnije dwoje... nemam pojma u koga sam zaljubljena... jedan je klinac ali sooper dechko... drugi je weoma zreo, kreten... ima dewojku... mrzim kad je neko madji od mene... osim toga taj klinac nije neshto sladak kao owaj drugi... HELPPPPPPPPPP

ufff shto bih ti ja predlozhio...
ja mislim da bi trebala da razmislish shto ti se to svidja kod obojice i onda uporedish, mozhda na kraj shvatish da nisi ni u jednog zaljubljena i nadjesh nekog treceg po tvom ukusu...
ako to ne upali ja ti predlazhem da se klonish ovoga shto ima djevojku ipa je on "zabranjeno voce" i probash sa ovim klincem mozhda se na kraj kad ga bolje upoznash ispostavi da i nije takav klinac kao sht ti mislish, a ako se ne ispostavi nebitno uvjek mozhesh da raskinesh Razz
Back to top Go down
*dulce_the_best*
*dulce_the_best*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 5 Icon_minitimeSun May 04, 2008 9:45 pm

a znas sta je najgore kod mene sto ovi dvojica su tako slicni kukuuuuuu a ovaj drug mi sto sam vam tamo ispricala on je bolja osoba nego ovaj drugii
Back to top Go down
Iris
Iris

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 5 Icon_minitimeThu May 08, 2008 11:29 pm

Bozho, da li koristish kuglu ili karte???? Jbt, na kraju se pojawio neko treci... Stefan... diwan je... preswadak... predobar... PERFECT... slobodan... NIKOM GA NE DAM... dok me ne smori... lol;... tnx
Back to top Go down
shlapica
shlapica

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 5 Icon_minitimeFri May 09, 2008 12:16 am

Samo napred
Irina uvek dodje neko treci veruj mi:)
Back to top Go down
PoNcHo
PoNcHo

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 5 Icon_minitimeFri May 09, 2008 1:21 am

Iris wrote:
Bozho, da li koristish kuglu ili karte???? Jbt, na kraju se pojawio neko treci... Stefan... diwan je... preswadak... predobar... PERFECT... slobodan... NIKOM GA NE DAM... dok me ne smori... lol;... tnx

hehehhe koristim kuglu xaxaxxa shalim se Very Happy e bash mi je drago da se problem rjeshio Very Happy
Back to top Go down
shlapica
shlapica

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 5 Icon_minitimeFri May 09, 2008 1:55 am

i meni
Back to top Go down
Iris
Iris

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 5 Icon_minitimeFri May 09, 2008 5:31 pm

JBT JA NE ZNAM KAKO DA SE ODBRANIM OD LJUDI KOJI ME ZOWU IRINA!!!!!!! TO JE MOJ NAJWECI PROBLEM!!! Pa mene ni majka tako ne zowe... jedino baba i deda... nemojte mooooooooooolimmmmmm was... ne, PREKLINJEM WAS!!!
Back to top Go down
DUL FRVR BEST
DUL FRVR BEST

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 5 Icon_minitimeFri May 09, 2008 10:33 pm

imas lepo ime bff...irina je neobicno i prelepo ime po meni....tako se zowe i ona woditeljka.......
Back to top Go down
*dulce_the_best*
*dulce_the_best*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 5 Icon_minitimeSat May 10, 2008 8:43 pm

ja mrzim kad me zovu mackaaaa kukuuum ludimmm
Back to top Go down
_UcKeRmaNN's_BiTcH_
♥Nada sirve cuando estas...No sirve mi boca si no puede llegar alla tuya♥
_UcKeRmaNN's_BiTcH_

Location : Robaste todos mis sentidos....robaste mi corazon que esta latiendo solo por ti!

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 5 Icon_minitimeMon May 12, 2008 6:43 pm

ja wam predlazhem da se NE zaljubljujete Very Happy
Back to top Go down
http://maiperroniforum.coolbb.net/
mIsS.p0p.tRaSh
.:Dulce Maria administrator:.
mIsS.p0p.tRaSh

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 5 Icon_minitimeMon May 12, 2008 7:58 pm

_UcKeRmaNN's_BiTcH_ wrote:

me2
Back to top Go down
$Robert@$
.:Dulce Moderator:.
.:Dulce Moderator:.
$Robert@$

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 5 Icon_minitimeMon May 12, 2008 11:08 pm

shlapica wrote:
Aha vi tamo neshto iza tjoshka prichate(radite) znachi tako????
Odkud znate mozdaaa! Razz
Back to top Go down
PoNcHo
PoNcHo

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 5 Icon_minitimeTue May 13, 2008 12:59 am

dulce_n i n @ wrote:
_UcKeRmaNN's_BiTcH_ wrote:

me2

ma nasho se koce im predlozhit axaxaxaxaxxaxa Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
mIsS.p0p.tRaSh
mIsS.p0p.tRaSh

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 5 Icon_minitimeTue May 13, 2008 3:46 pm

bozhidare sxwatitju owo kao shalu...... Cool
Back to top Go down
_UcKeRmaNN's_BiTcH_
_UcKeRmaNN's_BiTcH_

Location : Robaste todos mis sentidos....robaste mi corazon que esta latiendo solo por ti!

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 5 Icon_minitimeWed May 14, 2008 7:25 pm

xaxaxaxaxaxaxaxaxa mrsh bozhoooo
Back to top Go down
PoNcHo
PoNcHo

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 5 Icon_minitimeFri May 16, 2008 12:57 am

pa i treba da se shvati kao shala... mislim vi tu zaljubljene do ushiju predlazhete da se nezaljubljuju xaxaxxaxax Laughing
Back to top Go down
_UcKeRmaNN's_BiTcH_
_UcKeRmaNN's_BiTcH_

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 5 Icon_minitimeFri May 16, 2008 5:28 pm

pa zato i predlazhemo...Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 5 Icon_minitime

Back to top Go down

Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))
Back to top 
Page 5 of 14Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next
 Similar topics
-
» Problemi sa netom...
» Ljubavni problemi
» Srecan Rodjendan Bozo
» SAMO DA ZNATE
» Samo da vam javim.......