| Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) | |
|
+23Kaca Dulce Fan Anny '95 *Sweety-Rebel*Princess* Mia Roby-RBD ~*Ivka Zivka~* (:Chady es mi vida:) *UcKeR's GiRlFrIeNd* $AleXandra$ Adry_Chady Iris *dulce_the_best* *Kiki*Anahi* shlapica DUL FRVR BEST $Robert@$ Princess PoNcHo _UcKeRmaNN's_BiTcH_ Stoletova mIsS.p0p.tRaSh dulce_maria MiStEr $D$ 27 posters |
|
Author | Message |
---|
PoNcHo .:Dulce Maria's lover:.
Posts : 5035 Join date : 2007-07-17 Age : 33 Location : Kotor
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Wed Apr 02, 2008 11:49 pm | |
| | |
|
| |
shlapica .:Ideš na koncert Rebelde:.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Fri Apr 04, 2008 11:00 am | |
| pa da i ja i dodo odnosno mi
jel trako dodo? | |
|
| |
MiStEr $D$ .:Skidaš sa neta pjesmu od Dulce:.
Posts : 144 Join date : 2008-03-02 Age : 33 Location : Kotor
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sat Apr 05, 2008 6:05 pm | |
| tako je slapice ) svako svoj zivot | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sun Apr 06, 2008 10:44 pm | |
| | |
|
| |
*dulce_the_best* .:Nalaziš neke slike od Dulce na netu:.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Mon Apr 28, 2008 5:52 pm | |
| ja imam problem ne znam u koga sam zaljubljenaaa ahahaahahahah | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Mon Apr 28, 2008 5:55 pm | |
| - *dulce_the_best* wrote:
- ja imam problem ne znam u koga sam zaljubljenaaa ahahaahahahah
hehehhe tu ti teshko mozhemo pomoci... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Mon Apr 28, 2008 9:51 pm | |
| Mozemo pomotji .. Posmatraj jednog pa drugog i razmisli shat si se vishe svidja kod ovog a shta kod onog:) | |
|
| |
Iris .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 1462 Join date : 2007-11-17 Age : 30 Location : Zabole te... =))
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Fri May 02, 2008 11:18 am | |
| Postoji jedan dechko.... tachnije dwoje... nemam pojma u koga sam zaljubljena... jedan je klinac ali sooper dechko... drugi je weoma zreo, kreten... ima dewojku... mrzim kad je neko madji od mene... osim toga taj klinac nije neshto sladak kao owaj drugi... HELPPPPPPPPPP | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Fri May 02, 2008 5:27 pm | |
| - Iris wrote:
- Postoji jedan dechko.... tachnije dwoje... nemam pojma u koga sam zaljubljena... jedan je klinac ali sooper dechko... drugi je weoma zreo, kreten... ima dewojku... mrzim kad je neko madji od mene... osim toga taj klinac nije neshto sladak kao owaj drugi... HELPPPPPPPPPP
ufff shto bih ti ja predlozhio... ja mislim da bi trebala da razmislish shto ti se to svidja kod obojice i onda uporedish, mozhda na kraj shvatish da nisi ni u jednog zaljubljena i nadjesh nekog treceg po tvom ukusu... ako to ne upali ja ti predlazhem da se klonish ovoga shto ima djevojku ipa je on "zabranjeno voce" i probash sa ovim klincem mozhda se na kraj kad ga bolje upoznash ispostavi da i nije takav klinac kao sht ti mislish, a ako se ne ispostavi nebitno uvjek mozhesh da raskinesh | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sun May 04, 2008 9:45 pm | |
| a znas sta je najgore kod mene sto ovi dvojica su tako slicni kukuuuuuu a ovaj drug mi sto sam vam tamo ispricala on je bolja osoba nego ovaj drugii | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Thu May 08, 2008 11:29 pm | |
| Bozho, da li koristish kuglu ili karte???? Jbt, na kraju se pojawio neko treci... Stefan... diwan je... preswadak... predobar... PERFECT... slobodan... NIKOM GA NE DAM... dok me ne smori... lol;... tnx | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Fri May 09, 2008 12:16 am | |
| Samo napred Irina uvek dodje neko treci veruj mi:) | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Fri May 09, 2008 1:21 am | |
| - Iris wrote:
- Bozho, da li koristish kuglu ili karte???? Jbt, na kraju se pojawio neko treci... Stefan... diwan je... preswadak... predobar... PERFECT... slobodan... NIKOM GA NE DAM... dok me ne smori... lol;... tnx
hehehhe koristim kuglu xaxaxxa shalim se e bash mi je drago da se problem rjeshio | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Fri May 09, 2008 1:55 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Fri May 09, 2008 5:31 pm | |
| JBT JA NE ZNAM KAKO DA SE ODBRANIM OD LJUDI KOJI ME ZOWU IRINA!!!!!!! TO JE MOJ NAJWECI PROBLEM!!! Pa mene ni majka tako ne zowe... jedino baba i deda... nemojte mooooooooooolimmmmmm was... ne, PREKLINJEM WAS!!! | |
|
| |
DUL FRVR BEST .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 2583 Join date : 2008-01-22 Age : 31 Location : Zemun
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Fri May 09, 2008 10:33 pm | |
| imas lepo ime bff...irina je neobicno i prelepo ime po meni....tako se zowe i ona woditeljka....... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sat May 10, 2008 8:43 pm | |
| ja mrzim kad me zovu mackaaaa kukuuum ludimmm | |
|
| |
_UcKeRmaNN's_BiTcH_ ♥Nada sirve cuando estas...No sirve mi boca si no puede llegar alla tuya♥
Posts : 922 Join date : 2007-07-17 Age : 34 Location : Robaste todos mis sentidos....robaste mi corazon que esta latiendo solo por ti!
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Mon May 12, 2008 6:43 pm | |
| ja wam predlazhem da se NE zaljubljujete | |
|
| |
mIsS.p0p.tRaSh .:Dulce Maria administrator:.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Mon May 12, 2008 7:58 pm | |
| - _UcKeRmaNN's_BiTcH_ wrote:
- ja wam predlazhem da se NE zaljubljujete
me2 | |
|
| |
$Robert@$ .:Dulce Moderator:.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Mon May 12, 2008 11:08 pm | |
| - shlapica wrote:
- Aha vi tamo neshto iza tjoshka prichate(radite) znachi tako????
Odkud znate mozdaaa! | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue May 13, 2008 12:59 am | |
| | |
|
| |
mIsS.p0p.tRaSh .:Dulce Maria administrator:.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue May 13, 2008 3:46 pm | |
| bozhidare sxwatitju owo kao shalu...... | |
|
| |
_UcKeRmaNN's_BiTcH_ ♥Nada sirve cuando estas...No sirve mi boca si no puede llegar alla tuya♥
Posts : 922 Join date : 2007-07-17 Age : 34 Location : Robaste todos mis sentidos....robaste mi corazon que esta latiendo solo por ti!
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Wed May 14, 2008 7:25 pm | |
| xaxaxaxaxaxaxaxaxa mrsh bozhoooo | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Fri May 16, 2008 12:57 am | |
| pa i treba da se shvati kao shala... mislim vi tu zaljubljene do ushiju predlazhete da se nezaljubljuju xaxaxxaxax | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Fri May 16, 2008 5:28 pm | |
| pa zato i predlazhemo... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) | |
| |
|
| |
| Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) | |
|