| Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) | |
|
+23Kaca Dulce Fan Anny '95 *Sweety-Rebel*Princess* Mia Roby-RBD ~*Ivka Zivka~* (:Chady es mi vida:) *UcKeR's GiRlFrIeNd* $AleXandra$ Adry_Chady Iris *dulce_the_best* *Kiki*Anahi* shlapica DUL FRVR BEST $Robert@$ Princess PoNcHo _UcKeRmaNN's_BiTcH_ Stoletova mIsS.p0p.tRaSh dulce_maria MiStEr $D$ 27 posters |
|
Author | Message |
---|
mIsS.p0p.tRaSh .:Dulce Maria administrator:.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 25, 2008 12:35 am | |
| xexexexexe............da...............jao moram i ja da unishtim jednog dechka, shta mi je danas uradio......a on misli da tju ja da plachem zbog njega........jao.......... | |
|
| |
DUL FRVR BEST .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 2583 Join date : 2008-01-22 Age : 31 Location : Zemun
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 25, 2008 12:39 am | |
| - PoNcHo wrote:
- DUL FRVR BEST wrote:
- i ja swoj sprowodim..........unistawam milosa sa jos dwe dewojke.....owo ce biti ubistwo godine..............kad bi znao sta ga ceka...xaxaxaxa.....lol lol lol lol lol lol lol lol................jadan on......
uff ti znash da te pdrzhavam ali pazi da se ne opechesh necuuuuuu....mislim on je gotow samo to da sprowedem u delo...i bufff...nema ga.... | |
|
| |
PoNcHo .:Dulce Maria's lover:.
Posts : 5035 Join date : 2007-07-17 Age : 33 Location : Kotor
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 25, 2008 12:41 am | |
| - DUL FRVR BEST wrote:
- PoNcHo wrote:
- DUL FRVR BEST wrote:
- i ja swoj sprowodim..........unistawam milosa sa jos dwe dewojke.....owo ce biti ubistwo godine..............kad bi znao sta ga ceka...xaxaxaxa.....lol lol lol lol lol lol lol lol................jadan on......
uff ti znash da te pdrzhavam ali pazi da se ne opechesh necuuuuuu....mislim on je gotow samo to da sprowedem u delo...i bufff...nema ga.... dobro ja samo kazhem da ne uradish neshto zbog chega cesh se kajat... nemoj se spustit na njegov nivo | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 25, 2008 12:42 am | |
| tako je Bozho | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 25, 2008 12:52 am | |
| - PoNcHo wrote:
- DUL FRVR BEST wrote:
- PoNcHo wrote:
- DUL FRVR BEST wrote:
uff ti znash da te pdrzhavam ali pazi da se ne opechesh necuuuuuu....mislim on je gotow samo to da sprowedem u delo...i bufff...nema ga.... dobro ja samo kazhem da ne uradish neshto zbog chega cesh se kajat... nemoj se spustit na njegov nivo u stwari ja necu da imam kontakt sa otpadom....nego pomazem drugaricama.....a i on nece znati da smo mu namestile....fora je da nas tri imamo decka da bi on patio i sxwatio da nijedna od nas netuguje za njim...bozo sta da ti kazem jedna dewojka je i u bolnici zawrsila....a ja sam se potresla kao najgori debil.... | |
|
| |
*Kiki*Anahi* .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 25, 2008 12:14 pm | |
| | |
|
| |
$Robert@$ .:Dulce Moderator:.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 25, 2008 2:52 pm | |
| JA IMAM OGROMAN PROBLEM!!!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 25, 2008 3:05 pm | |
| amix sta ti se sada desilo??????????????? (( | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 25, 2008 3:07 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 25, 2008 3:09 pm | |
| JAAAAAAAAAAAAAAOOOOOOOO...........pa sto???weruj mi znam kao je to........bas mi je zao........... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 25, 2008 3:12 pm | |
| Uzasno se osecam.......... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 25, 2008 4:19 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 25, 2008 4:24 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 25, 2008 4:32 pm | |
| e bre jbg...........bash mi je zhao..ali pomiritjete se wi......... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 25, 2008 4:36 pm | |
| Da swi to kazu,ali ja sam rekla da nikad ali bas nikad necu wise da se druzim sa njim....... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 25, 2008 4:37 pm | |
| Ako se ne pomirimo............... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 25, 2008 4:56 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 25, 2008 5:06 pm | |
| ma pomiricete se prije ili asnije vidjecesh | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 25, 2008 5:11 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 25, 2008 5:26 pm | |
| - $Robert@$ wrote:
- Daj boze..............
ma hocete vjruj mi | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 25, 2008 5:28 pm | |
| I ja se nadam jer stwarno mi je zao........ | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 25, 2008 11:58 pm | |
| ma swe ce se srediti.....kada boza tako kaze to ce i biti....on je bas doktor za pobleme.........znas li ti koliko sam se ja puta swadjala sa bff....a pogledaj sada ne mozemo da ziwimo jedna bez druge....... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 25, 2008 11:59 pm | |
| u a tek ja..i nisamo prichale 4 meseca............i sad smo nerazdwojne....... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Wed Mar 26, 2008 12:52 pm | |
| Ali to mi je DRUG a ne drugarica................... Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........................ POMIRILI SMO SE!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Wed Mar 26, 2008 2:33 pm | |
| uu extra...sta sam ti rekla....... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) | |
| |
|
| |
| Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) | |
|