| Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) | |
|
+23Kaca Dulce Fan Anny '95 *Sweety-Rebel*Princess* Mia Roby-RBD ~*Ivka Zivka~* (:Chady es mi vida:) *UcKeR's GiRlFrIeNd* $AleXandra$ Adry_Chady Iris *dulce_the_best* *Kiki*Anahi* shlapica DUL FRVR BEST $Robert@$ Princess PoNcHo _UcKeRmaNN's_BiTcH_ Stoletova mIsS.p0p.tRaSh dulce_maria MiStEr $D$ 27 posters |
|
Author | Message |
---|
shlapica .:Ideš na koncert Rebelde:.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 18, 2008 11:34 pm | |
| | |
|
| |
mIsS.p0p.tRaSh .:Dulce Maria administrator:.
| |
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 18, 2008 11:55 pm | |
| Znam ja da ste vi svashta radili JEDAN NA DRUGOM pa naravno da to nije za JAVNOST..... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 18, 2008 11:56 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Wed Mar 19, 2008 12:02 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Wed Mar 19, 2008 12:11 am | |
| ma ti si bre pametnica............ | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Wed Mar 19, 2008 12:16 am | |
| | |
|
| |
PoNcHo .:Dulce Maria's lover:.
Posts : 5035 Join date : 2007-07-17 Age : 33 Location : Kotor
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Wed Mar 19, 2008 12:22 am | |
| shlapica ima ja mislim ovdje najvece zhivotno iskustvo vjerujte mi ja to znam | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Wed Mar 19, 2008 11:46 pm | |
| Pa naravno | |
|
| |
$Robert@$ .:Dulce Moderator:.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Thu Mar 20, 2008 12:22 am | |
| Nemam problema oi zaklala sam alexu1:) | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Thu Mar 20, 2008 1:12 am | |
| Bravo svaka chast...... A ko je to? | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sat Mar 22, 2008 12:37 am | |
| Mene pitasx? Ja sam Miona........ | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sat Mar 22, 2008 3:02 pm | |
| ja msilim da je pitala ko je Alexa ali nema veze | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sat Mar 22, 2008 3:32 pm | |
| Aaaaaaaaaaaaa pa kratko recxeno JEDAN DEBIL!!!! | |
|
| |
DUL FRVR BEST .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 2583 Join date : 2008-01-22 Age : 31 Location : Zemun
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sun Mar 23, 2008 12:24 am | |
| jao imam problem.......lozim se na jednog decka sa foruma....on je meni rekao da se lozi ne mene....ok...ja nishta...i neshto se poswadjal i jedwa ga naterala da neode sa foruma...kada meni stize pm...u kojoj pise da on kada smo bili u ,,wezi"-a koja weza nema blage,muwa ostale dewojke sa nekog foruma...tamn se pomirili i ja narawno...posto mi je bilo zao dewojka tako samo se swadjali ali on twrdi da me woli....kao prica da se borio za mene-ali borio strashno.....i nerwira me to kada kaze da poruke koje sam mu slala meni neznace i kako ja njega newolim a on mene woli.....o smorila sam was zesce...morala sam da kazem...zbog njega mi je ceo dan bilo lose cak su mi se i sake ukocile 5 min...nism mogla da ix pomeram-od nerwiranja... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sun Mar 23, 2008 12:45 am | |
| Boze majko mila........... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sun Mar 23, 2008 12:48 am | |
| uzhas te veze sa foruma ne uspijevaju nikad... vjeruj mi imam iskustva jer sam je tako bio u vezi sa jednom curom... ja ti dajem predlog da se proshetash gradom i primijetish nekog slatkog momka i zavrshish | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sun Mar 23, 2008 12:52 am | |
| ma zanm da to neuspewa....nego je najgore kako se poneo...kako samo laze-woli te srce....xaxaxaxa kakaw wic....zato sam plakala i dexidrirala.....ko ce da mi pomogne da ga ubijem? | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sun Mar 23, 2008 12:53 am | |
| - PoNcHo wrote:
- uzhas te veze sa foruma ne uspijevaju nikad... vjeruj mi imam iskustva jer sam je tako bio u vezi sa jednom curom... ja ti dajem predlog da se proshetash gradom i primijetish nekog slatkog momka i zavrshish
To Bozo1U rocks! | |
|
| |
Stoletova .:Učlanjuješ se u club obožavalaca Dulce Marie:.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Mon Mar 24, 2008 1:28 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Mon Mar 24, 2008 2:52 pm | |
| Hhahah pa uskoroo cemo na drugu starnu pa nece biti tako...... JA SAM MOJ PROBLEM RESXILA!BOZO BIO SI UPRAWU! | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Mon Mar 24, 2008 3:03 pm | |
| - $Robert@$ wrote:
- Hhahah pa uskoroo cemo na drugu starnu pa nece biti tako......
JA SAM MOJ PROBLEM RESXILA!BOZO BIO SI UPRAWU! heheheh e super drago mi je da sam pomogao | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Mon Mar 24, 2008 3:28 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Mon Mar 24, 2008 10:04 pm | |
| i ja swoj sprowodim..........unistawam milosa sa jos dwe dewojke.....owo ce biti ubistwo godine..............kad bi znao sta ga ceka...xaxaxaxa.....lol lol lol lol lol lol lol lol................jadan on...... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Mar 25, 2008 12:33 am | |
| - DUL FRVR BEST wrote:
- i ja swoj sprowodim..........unistawam milosa sa jos dwe dewojke.....owo ce biti ubistwo godine..............kad bi znao sta ga ceka...xaxaxaxa.....lol lol lol lol lol lol lol lol................jadan on......
uff ti znash da te pdrzhavam ali pazi da se ne opechesh | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) | |
| |
|
| |
| Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) | |
|