| Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) | |
|
+23Kaca Dulce Fan Anny '95 *Sweety-Rebel*Princess* Mia Roby-RBD ~*Ivka Zivka~* (:Chady es mi vida:) *UcKeR's GiRlFrIeNd* $AleXandra$ Adry_Chady Iris *dulce_the_best* *Kiki*Anahi* shlapica DUL FRVR BEST $Robert@$ Princess PoNcHo _UcKeRmaNN's_BiTcH_ Stoletova mIsS.p0p.tRaSh dulce_maria MiStEr $D$ 27 posters |
|
Author | Message |
---|
Iris .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 1462 Join date : 2007-11-17 Age : 30 Location : Zabole te... =))
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Fri May 16, 2008 10:25 pm | |
| zato shto mi zaljubljene do ushiju patimo jako.... | |
|
| |
$Robert@$ .:Dulce Moderator:.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Fri May 16, 2008 10:39 pm | |
| | |
|
| |
PoNcHo .:Dulce Maria's lover:.
Posts : 5035 Join date : 2007-07-17 Age : 33 Location : Kotor
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sat May 17, 2008 1:29 am | |
| a za vas dvije nisam znao, ali znam da je wjecky prilichno srecna za sad | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sat May 17, 2008 10:29 am | |
| extra shto je wjecki srecna... Miona i ja smo se bash upetljale... ja sam owamo sa Filipom... owamo se muwam sa Stefanom... a lozhim se na Iwana... | |
|
| |
_UcKeRmaNN's_BiTcH_ ♥Nada sirve cuando estas...No sirve mi boca si no puede llegar alla tuya♥
Posts : 922 Join date : 2007-07-17 Age : 34 Location : Robaste todos mis sentidos....robaste mi corazon que esta latiendo solo por ti!
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sun May 18, 2008 2:09 pm | |
| a srecna xaxaxaxaxaxaax daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa | |
|
| |
shlapica .:Ideš na koncert Rebelde:.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Mon May 19, 2008 10:40 pm | |
| Ja se ne buni ja sam happy very od pre 3 dana | |
|
| |
_UcKeRmaNN's_BiTcH_ ♥Nada sirve cuando estas...No sirve mi boca si no puede llegar alla tuya♥
Posts : 922 Join date : 2007-07-17 Age : 34 Location : Robaste todos mis sentidos....robaste mi corazon que esta latiendo solo por ti!
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Wed May 21, 2008 11:25 pm | |
| lucky you | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Wed May 21, 2008 11:36 pm | |
| Jao da bb... Osea ma koji ce nama djawo decxaci? | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Fri May 23, 2008 1:33 pm | |
| a neeeeeeeee... ja sam sada srecno zaljubljena............ | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Fri May 23, 2008 4:34 pm | |
| | |
|
| |
Adry_Chady .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Fri May 23, 2008 6:23 pm | |
| - $Robert@$ wrote:
- E meni ne trebajU!
Meni trebaju!Osea kakaw bi to ziwot bio? HELLO!? | |
|
| |
DUL FRVR BEST .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 2583 Join date : 2008-01-22 Age : 31 Location : Zemun
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Fri May 23, 2008 7:58 pm | |
| - DuLcE @DrY wrote:
- $Robert@$ wrote:
- E meni ne trebajU!
Meni trebaju!Osea kakaw bi to ziwot bio? HELLO!? slazem se....zamisite zivot bez muskaraca....NOOOO....!!! | |
|
| |
| |
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Fri May 23, 2008 8:54 pm | |
| Pa nisu bash swi Kreteni,ima i debila,somova....Ali slatki su,zar ne!? | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sat May 24, 2008 10:47 am | |
| Hehehee,loda si! | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sat May 24, 2008 3:50 pm | |
| Ako ti je za utehu ja sam uwek okruzena kretenima....ali obozawam te kretene....xexexexexe....i bas su slatki.... | |
|
| |
MiStEr $D$ .:Skidaš sa neta pjesmu od Dulce:.
Posts : 144 Join date : 2008-03-02 Age : 33 Location : Kotor
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sat May 24, 2008 4:54 pm | |
| pa dobro onda je tebi extra | |
|
| |
MiStEr $D$ .:Skidaš sa neta pjesmu od Dulce:.
Posts : 144 Join date : 2008-03-02 Age : 33 Location : Kotor
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sat May 24, 2008 5:01 pm | |
| e jbg vidite ima svakakvih cura ..... 1.som cura-cura koja jednostavno ne zna kad je kraj 2.smoracura-cura koja smara 3.glupa cura-cura koja je jednostavno medicinski fenomen glupa je a zivi 4.debil cura-suvisno da pisem sad najgore..... 5.spoznzoruse-dobre za.....,ali glupe za pehar. i nagrada za najgoru.. 6.Izkompleksirana cura-cura koja misli da je naj naj ali je jednostavno jedno veliko shit al jbg sto bismo bez njih moramo se nkome smijati a jedinu curu koju znam da ima ljepotu ubitacnu i pamet jeste rodica od mog druga ona je nesvakidasnja | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sat May 24, 2008 5:21 pm | |
| - MiStEr $D$ wrote:
- pa dobro onda je tebi extra
xaxaxa nije uvek.... ....uglawnom ti kreteni su moji drugowi.... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sat May 24, 2008 11:01 pm | |
| I ja imam takwe "kretencice" slatki su....Pogotowo Djole,k'o bombona! | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sat May 24, 2008 11:02 pm | |
| - $Robert@$ wrote:
- Hehehee,loda si!
A shta si ti mislila??? XA,XA,XA,XA... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sun May 25, 2008 4:35 pm | |
| - $Robert@$ wrote:
- E meni ne trebajU!
a Aca??? Shta je bilo sa njim?? msm kako te je muwao...................... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sun May 25, 2008 5:04 pm | |
| - Iris wrote:
- $Robert@$ wrote:
- E meni ne trebajU!
a Aca??? Shta je bilo sa njim?? msm kako te je muwao...................... O0O0O0O0O0O0........ | |
|
| |
PoNcHo .:Dulce Maria's lover:.
Posts : 5035 Join date : 2007-07-17 Age : 33 Location : Kotor
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sun May 25, 2008 7:57 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sun May 25, 2008 8:27 pm | |
| E A ZABORAWILI STE NA NEKE DEWOJKE KOJE NISU NI DEBILKE, NI SMOR, NI SPONZORUSHE!!!!!!!!!!!!!!! JOJ DODO KAD TE UTEPAM | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) | |
| |
|
| |
| Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) | |
|