| Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) | |
|
+23Kaca Dulce Fan Anny '95 *Sweety-Rebel*Princess* Mia Roby-RBD ~*Ivka Zivka~* (:Chady es mi vida:) *UcKeR's GiRlFrIeNd* $AleXandra$ Adry_Chady Iris *dulce_the_best* *Kiki*Anahi* shlapica DUL FRVR BEST $Robert@$ Princess PoNcHo _UcKeRmaNN's_BiTcH_ Stoletova mIsS.p0p.tRaSh dulce_maria MiStEr $D$ 27 posters |
|
Author | Message |
---|
Iris .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 1462 Join date : 2007-11-17 Age : 30 Location : Zabole te... =))
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Wed Jul 09, 2008 5:41 pm | |
| - DuLcE @DrY wrote:
- ShTo sI Se UoPsHtE SmUwAlA sA NjIm???????
'nAcHi tI Ne MoZESh a Da NEmaSh deChKa BArEM NedElJu daNA?????? dechko mi se swidja, lozhim se zheshce na njega.... a nije bash toliko da nmg nedelju dana bez dechka Dulce @Dry... a shta mssh kako je meni kad se tako zaljubim u kretena??? Sa Lukom nema nishta... znam samo da se wratio iz madjarske... a danas me je inache Filip molio za oproshtaj | |
|
| |
Adry_Chady .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Wed Jul 09, 2008 6:09 pm | |
| jEr sE LuKA jOsH LoZi na TeBe? Jel se loZiSh na FiLipA? Sa kOjiM Bi sE pOmIrIlA????? | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Wed Jul 09, 2008 8:37 pm | |
| Ne bih ni sa jednim... ni sa Lukom... koliko od da ga wolim... nzm da li se josh lozhi na mene... | |
|
| |
DUL FRVR BEST .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 2583 Join date : 2008-01-22 Age : 31 Location : Zemun
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Wed Jul 09, 2008 8:47 pm | |
| - Iris wrote:
- pa dobro... nishta specijalno... sad imam o5 jedan problem... ja sam se smuwala sa jednim dechkom... i on mi je predlozhio da ako nam bude bilo extra u wezi... da imamo odnose... ja sam rekla da josh uwek ne zhelim... on je ok to podneo... mada znam da ima zhelju i da ce je imati... ali ja sam malo uplashena... shta msste o tome?
Amiga msm da si josh mala(mala,nemoj pogreshno da me shwatish)za odnose.....a i ako namerawash da imash odnose sa nekom osobom...najwaznije da si ti saswim sigurna u to....da ga wolish...i da to stwarno ti zelish.....ali da sam na twom mestu malo bih razmislila...jer tako mozesh samo sebi da unishtish ziwot...msm ako tu osobu ne wolish toliko.... | |
|
| |
*UcKeR's GiRlFrIeNd* .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 5829 Join date : 2007-11-19 Age : 31 Location : ^_^ ^_^ ^_^
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Wed Jul 09, 2008 9:15 pm | |
| ljudi help!!!!!! 22.dolazi jedan dechko koj mi se baaaaaaaaaaaaaassssshhh svidja i bice u boru do sredine avgusta(valjda).problem je u tome shto sam ja do 1. na moru i plashim se da ce jedna kristina(koja me mrzi najvishe na svetu)za to vreme(namerno da bi se ja osecala loshe)pokushati da ga smuva i da ga okrene protiv mene.ja stvarno ne bi volela da se to desi jer mi je jako stalo do njega.shta da radim????? | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Wed Jul 09, 2008 9:39 pm | |
| - DUL FRVR BEST wrote:
- Iris wrote:
- pa dobro... nishta specijalno... sad imam o5 jedan problem... ja sam se smuwala sa jednim dechkom... i on mi je predlozhio da ako nam bude bilo extra u wezi... da imamo odnose... ja sam rekla da josh uwek ne zhelim... on je ok to podneo... mada znam da ima zhelju i da ce je imati... ali ja sam malo uplashena... shta msste o tome?
Amiga msm da si josh mala(mala,nemoj pogreshno da me shwatish)za odnose.....a i ako namerawash da imash odnose sa nekom osobom...najwaznije da si ti saswim sigurna u to....da ga wolish...i da to stwarno ti zelish.....ali da sam na twom mestu malo bih razmislila...jer tako mozesh samo sebi da unishtish ziwot...msm ako tu osobu ne wolish toliko.... ja ne zhelim da imam odnose sa njim... ali on kakaw je a i ja kakwa sam plashim se da ne pokleknem sluchajno... i da se desi to | |
|
| |
DUL FRVR BEST .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 2583 Join date : 2008-01-22 Age : 31 Location : Zemun
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Wed Jul 09, 2008 10:55 pm | |
| - Iris wrote:
- DUL FRVR BEST wrote:
- Iris wrote:
Amiga msm da si josh mala(mala,nemoj pogreshno da me shwatish)za odnose.....a i ako namerawash da imash odnose sa nekom osobom...najwaznije da si ti saswim sigurna u to....da ga wolish...i da to stwarno ti zelish.....ali da sam na twom mestu malo bih razmislila...jer tako mozesh samo sebi da unishtish ziwot...msm ako tu osobu ne wolish toliko.... ja ne zhelim da imam odnose sa njim... ali on kakaw je a i ja kakwa sam plashim se da ne pokleknem sluchajno... i da se desi to Jao werujem ti.....i znam kako ti je....ali potrudi se da ne pokleknesh....nznm shta da ti kazem....recimo da imamo isti problem.... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Wed Jul 09, 2008 11:18 pm | |
| - vera wrote:
- ljudi help!!!!!!
22.dolazi jedan dechko koj mi se baaaaaaaaaaaaaassssshhh svidja i bice u boru do sredine avgusta(valjda).problem je u tome shto sam ja do 1. na moru i plashim se da ce jedna kristina(koja me mrzi najvishe na svetu)za to vreme(namerno da bi se ja osecala loshe)pokushati da ga smuva i da ga okrene protiv mene.ja stvarno ne bi volela da se to desi jer mi je jako stalo do njega.shta da radim????? moze li neko da mi pomogne??? | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Wed Jul 09, 2008 11:43 pm | |
| a jel se on lozhi na tebe? | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Thu Jul 10, 2008 12:16 am | |
| - Iris wrote:
- a jel se on lozhi na tebe?
nzm...svi kazu da mu se svidjam i zezaju nas da smo zajedno,ali ja nisam sigurna.... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Thu Jul 10, 2008 9:41 am | |
| PA MOZHDA TO GOWORE JER SE ON NEKOM POWERIO DA SE LOZHI NA TEBE I TO SE RASHIRILO BLA BLA BLA!!!!! u 99.9999% sluchajewa je tako... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Thu Jul 10, 2008 12:21 pm | |
| jOj cRna IrIs! sHtA cEmO sa tObOm.......ja Bi rAskInUla Sa tIm ShTo sI sAd s nJim,I aKO sE PoSlE PoJAvI NEki sLaDaK TiP........ZNAsH Vec! | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Thu Jul 10, 2008 12:31 pm | |
| Ja sam ti rekla na MSNu da danas raskidam sa owim bolidom... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Thu Jul 10, 2008 12:32 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Thu Jul 10, 2008 1:38 pm | |
| - Iris wrote:
- PA MOZHDA TO GOWORE JER SE ON NEKOM POWERIO DA SE LOZHI NA TEBE I TO SE RASHIRILO BLA BLA BLA!!!!! u 99.9999% sluchajewa je tako...
pa jedan dushan mi je bash to rekao....ali posle je kazao da se samo zezao....pa ja ne znam shta je istina..... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Thu Jul 10, 2008 1:59 pm | |
| a shta ako je taj dushan rekao tom dehcku da ti je rekao... a owaj nije hteo da ti tako saznash....... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Thu Jul 10, 2008 2:41 pm | |
| - Iris wrote:
- a shta ako je taj dushan rekao tom dehcku da ti je rekao... a owaj nije hteo da ti tako saznash.......
neam pojma ali mene sad brine kristina...... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Thu Jul 10, 2008 4:33 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Thu Jul 10, 2008 5:17 pm | |
| - DuLcE @DrY wrote:
- mA iSpReBIJaJ jE!
hahahaha...... ne praktikujem tuche..... ozb....ne znam shta da radim...ona je sada u kampu.nadam se da se nikad nece vratiti... | |
|
| |
$AleXandra$ .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 2979 Join date : 2008-01-04 Age : 30 Location : Srbija/Bec
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Thu Jul 10, 2008 9:03 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Fri Jul 11, 2008 12:13 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Fri Jul 11, 2008 11:47 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Fri Jul 11, 2008 12:05 pm | |
| mA sHTa dA sE RASpItA.....dA sE OpTeReCuJE......BoLjE dA mIsLi dA sE NiKAd nEcE VrATitI! | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Fri Jul 11, 2008 1:54 pm | |
| nzm kad se vraca.....kamp je vrlo blizu i moze da se vrati kad hoce... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Fri Jul 11, 2008 5:05 pm | |
| a u jbt.... e pa stwarno nzm | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) | |
| |
|
| |
| Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) | |
|