Dulce Maria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria

Za sve fanove Dulce Marie.

HomePortalSearchLatest imagesRegisterLog in

Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))

Go down 
+23
Kaca Dulce Fan
Anny '95
*Sweety-Rebel*Princess*
Mia
Roby-RBD
~*Ivka Zivka~*
(:Chady es mi vida:)
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
$AleXandra$
Adry_Chady
Iris
*dulce_the_best*
*Kiki*Anahi*
shlapica
DUL FRVR BEST
$Robert@$
Princess
PoNcHo
_UcKeRmaNN's_BiTcH_
Stoletova
mIsS.p0p.tRaSh
dulce_maria
MiStEr $D$
27 posters
Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next
AuthorMessage
Iris
.:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Iris

Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 10 Empty
PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 10 Icon_minitimeWed Jul 09, 2008 5:41 pm

DuLcE @DrY wrote:
ShTo sI Se UoPsHtE SmUwAlA sA NjIm???????
'nAcHi tI Ne MoZESh a Da NEmaSh deChKa BArEM NedElJu daNA??????

dechko mi se swidja, lozhim se zheshce na njega.... a nije bash toliko da nmg nedelju dana bez dechka

Dulce @Dry... a shta mssh kako je meni kad se tako zaljubim u kretena???

Sa Lukom nema nishta... znam samo da se wratio iz madjarske...

a danas me je inache Filip molio za oproshtaj
Back to top Go down
Adry_Chady
Adry_Chady

Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 10 Empty
PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 10 Icon_minitimeWed Jul 09, 2008 6:09 pm

jEr sE LuKA jOsH
LoZi na TeBe?
Jel se loZiSh na FiLipA?
Sa kOjiM Bi sE pOmIrIlA?????
Back to top Go down
Iris
Iris

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 10 Icon_minitimeWed Jul 09, 2008 8:37 pm

Ne bih ni sa jednim... ni sa Lukom... koliko od da ga wolim... nzm da li se josh lozhi na mene...
Back to top Go down
DUL FRVR BEST
DUL FRVR BEST

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 10 Icon_minitimeWed Jul 09, 2008 8:47 pm

Iris wrote:
pa dobro... nishta specijalno... sad imam o5 jedan problem... ja sam se smuwala sa jednim dechkom... i on mi je predlozhio da ako nam bude bilo extra u wezi... da imamo odnose... ja sam rekla da josh uwek ne zhelim... on je ok to podneo... mada znam da ima zhelju i da ce je imati... ali ja sam malo uplashena... shta msste o tome?
Amiga msm da si josh mala(mala,nemoj pogreshno da me shwatish)za odnose.....a i ako namerawash da imash odnose sa nekom osobom...najwaznije da si ti saswim sigurna u to....da ga wolish...i da to stwarno ti zelish.....ali da sam na twom mestu malo bih razmislila...jer tako mozesh samo sebi da unishtish ziwot...msm ako tu osobu ne wolish toliko....
Back to top Go down
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 10 Icon_minitimeWed Jul 09, 2008 9:15 pm

ljudi help!!!!!!
22.dolazi jedan dechko koj mi se baaaaaaaaaaaaaassssshhh svidja i bice u boru do sredine avgusta(valjda).problem je u tome shto sam ja do 1. na moru i plashim se da ce jedna kristina(koja me mrzi najvishe na svetu)za to vreme(namerno da bi se ja osecala loshe)pokushati da ga smuva i da ga okrene protiv mene.ja stvarno ne bi volela da se to desi jer mi je jako stalo do njega.shta da radim?????
Back to top Go down
http://cuidadoconelangel.forumotions.net
Iris
Iris

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 10 Icon_minitimeWed Jul 09, 2008 9:39 pm

DUL FRVR BEST wrote:
Iris wrote:
pa dobro... nishta specijalno... sad imam o5 jedan problem... ja sam se smuwala sa jednim dechkom... i on mi je predlozhio da ako nam bude bilo extra u wezi... da imamo odnose... ja sam rekla da josh uwek ne zhelim... on je ok to podneo... mada znam da ima zhelju i da ce je imati... ali ja sam malo uplashena... shta msste o tome?
Amiga msm da si josh mala(mala,nemoj pogreshno da me shwatish)za odnose.....a i ako namerawash da imash odnose sa nekom osobom...najwaznije da si ti saswim sigurna u to....da ga wolish...i da to stwarno ti zelish.....ali da sam na twom mestu malo bih razmislila...jer tako mozesh samo sebi da unishtish ziwot...msm ako tu osobu ne wolish toliko....
ja ne zhelim da imam odnose sa njim... ali on kakaw je a i ja kakwa sam plashim se da ne pokleknem sluchajno... i da se desi to
Back to top Go down
DUL FRVR BEST
DUL FRVR BEST

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 10 Icon_minitimeWed Jul 09, 2008 10:55 pm

Iris wrote:
DUL FRVR BEST wrote:
Iris wrote:
ja ne zhelim da imam odnose sa njim... ali on kakaw je a i ja kakwa sam plashim se da ne pokleknem sluchajno... i da se desi to
Jao werujem ti.....i znam kako ti je....ali potrudi se da ne pokleknesh....nznm shta da ti kazem....recimo da imamo isti problem....
Back to top Go down
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 10 Icon_minitimeWed Jul 09, 2008 11:18 pm

vera wrote:
ljudi help!!!!!!
22.dolazi jedan dechko koj mi se baaaaaaaaaaaaaassssshhh svidja i bice u boru do sredine avgusta(valjda).problem je u tome shto sam ja do 1. na moru i plashim se da ce jedna kristina(koja me mrzi najvishe na svetu)za to vreme(namerno da bi se ja osecala loshe)pokushati da ga smuva i da ga okrene protiv mene.ja stvarno ne bi volela da se to desi jer mi je jako stalo do njega.shta da radim?????
moze li neko da mi pomogne???
Back to top Go down
Iris
Iris

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 10 Icon_minitimeWed Jul 09, 2008 11:43 pm

a jel se on lozhi na tebe?
Back to top Go down
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 10 Icon_minitimeThu Jul 10, 2008 12:16 am

Iris wrote:
a jel se on lozhi na tebe?
nzm...svi kazu da mu se svidjam i zezaju nas da smo zajedno,ali ja nisam sigurna....
Back to top Go down
Iris
Iris

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 10 Icon_minitimeThu Jul 10, 2008 9:41 am

PA MOZHDA TO GOWORE JER SE ON NEKOM POWERIO DA SE LOZHI NA TEBE I TO SE RASHIRILO BLA BLA BLA!!!!! u 99.9999% sluchajewa je tako...
Back to top Go down
Adry_Chady
Adry_Chady

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 10 Icon_minitimeThu Jul 10, 2008 12:21 pm

jOj cRna IrIs! sHtA cEmO sa tObOm.......ja Bi rAskInUla Sa tIm ShTo sI sAd s nJim,I aKO sE PoSlE PoJAvI NEki sLaDaK TiP........ZNAsH Vec!
Back to top Go down
Iris
Iris

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 10 Icon_minitimeThu Jul 10, 2008 12:31 pm

Ja sam ti rekla na MSNu da danas raskidam sa owim bolidom...
Back to top Go down
Adry_Chady
Adry_Chady

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 10 Icon_minitimeThu Jul 10, 2008 12:32 pm

OdLiChNo!
Back to top Go down
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 10 Icon_minitimeThu Jul 10, 2008 1:38 pm

Iris wrote:
PA MOZHDA TO GOWORE JER SE ON NEKOM POWERIO DA SE LOZHI NA TEBE I TO SE RASHIRILO BLA BLA BLA!!!!! u 99.9999% sluchajewa je tako...
pa jedan dushan mi je bash to rekao....ali posle je kazao da se samo zezao....pa ja ne znam shta je istina.....
Back to top Go down
Iris
Iris

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 10 Icon_minitimeThu Jul 10, 2008 1:59 pm

a shta ako je taj dushan rekao tom dehcku da ti je rekao... a owaj nije hteo da ti tako saznash.......
Back to top Go down
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 10 Icon_minitimeThu Jul 10, 2008 2:41 pm

Iris wrote:
a shta ako je taj dushan rekao tom dehcku da ti je rekao... a owaj nije hteo da ti tako saznash.......
neam pojma ali mene sad brine kristina......
Back to top Go down
Adry_Chady
Adry_Chady

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 10 Icon_minitimeThu Jul 10, 2008 4:33 pm

mA iSpReBIJaJ jE!
Back to top Go down
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 10 Icon_minitimeThu Jul 10, 2008 5:17 pm

DuLcE @DrY wrote:
mA iSpReBIJaJ jE!
hahahaha...... Smile ne praktikujem tuche..... Razz
ozb....ne znam shta da radim...ona je sada u kampu.nadam se da se nikad nece vratiti... Smile Laughing
Back to top Go down
$AleXandra$
$AleXandra$

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 10 Icon_minitimeThu Jul 10, 2008 9:03 pm

vera wrote:
DuLcE @DrY wrote:
mA iSpReBIJaJ jE!
ozb....ne znam shta da radim...ona je sada u kampu.nadam se da se nikad nece vratiti... Smile Laughing
Kad dolazi iz kampa?
Back to top Go down
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 10 Icon_minitimeFri Jul 11, 2008 12:13 am

$ wrote:
vera wrote:
DuLcE @DrY wrote:
mA iSpReBIJaJ jE!
Kad dolazi iz kampa?
neam blage....
Back to top Go down
Iris
Iris

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 10 Icon_minitimeFri Jul 11, 2008 11:47 am

Raspitaj se pa nam reci
Back to top Go down
Adry_Chady
Adry_Chady

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 10 Icon_minitimeFri Jul 11, 2008 12:05 pm

mA sHTa dA sE RASpItA.....dA sE OpTeReCuJE......BoLjE dA mIsLi dA sE NiKAd nEcE VrATitI!
Back to top Go down
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 10 Icon_minitimeFri Jul 11, 2008 1:54 pm

nzm kad se vraca.....kamp je vrlo blizu i moze da se vrati kad hoce...
Back to top Go down
Iris
Iris

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 10 Icon_minitimeFri Jul 11, 2008 5:05 pm

a u jbt.... e pa stwarno nzm
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 10 Icon_minitime

Back to top Go down

Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))
Back to top 
Page 10 of 14Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next
 Similar topics
-
» Problemi sa netom...
» Ljubavni problemi
» Srecan Rodjendan Bozo
» SAMO DA ZNATE
» Samo da vam javim.......