| Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) | |
|
+23Kaca Dulce Fan Anny '95 *Sweety-Rebel*Princess* Mia Roby-RBD ~*Ivka Zivka~* (:Chady es mi vida:) *UcKeR's GiRlFrIeNd* $AleXandra$ Adry_Chady Iris *dulce_the_best* *Kiki*Anahi* shlapica DUL FRVR BEST $Robert@$ Princess PoNcHo _UcKeRmaNN's_BiTcH_ Stoletova mIsS.p0p.tRaSh dulce_maria MiStEr $D$ 27 posters |
|
Author | Message |
---|
*UcKeR's GiRlFrIeNd* .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 5829 Join date : 2007-11-19 Age : 31 Location : ^_^ ^_^ ^_^
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sun Oct 26, 2008 1:37 am | |
| - Kaca Dulce Fan wrote:
- jA sam 97 a on 95.
i pazite sad.ja sam rekla milici u koga sam zaljubljena i ona mi rece da nece nikom da kaze ali ce na njenom rodjusu biti igara u mraku kaze mi.fuuuuuj!!!a najgore je sto ona i on slawe zajedno!!!!!!!!!!!!e sad sam se tek strowalila u prowaliju! a shta fali igrama u mraku? | |
|
| |
Kaca Dulce Fan .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sun Oct 26, 2008 8:05 am | |
| ej,pipkanje i te stwari!!!!!!!! | |
|
| |
*Yo soy fan de Christian* .:Dulce Moderator:.
Posts : 8784 Join date : 2007-11-02 Location : Siempre en corazon de Christian!Queremos Christian Chavez WoRLD Tour Serbia 2009!https://www.youtube.com/watch?v=JQCuwq-B14w
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sun Oct 26, 2008 12:31 pm | |
| xexexe....pa to je bash ex...shala! | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sun Oct 26, 2008 4:04 pm | |
| - *Yo soy fan de Dul* wrote:
- xexexe....pa to je bash ex...shala!
| |
|
| |
*Yo soy fan de Christian* .:Dulce Moderator:.
Posts : 8784 Join date : 2007-11-02 Location : Siempre en corazon de Christian!Queremos Christian Chavez WoRLD Tour Serbia 2009!https://www.youtube.com/watch?v=JQCuwq-B14w
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Wed Nov 05, 2008 11:23 pm | |
| - *UcKeR's GiRlFrIeNd* wrote:
- *Yo soy fan de Dul* wrote:
- xexexe....pa to je bash ex...shala!
pa i jes bwe... | |
|
| |
Adry_Chady .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Mon Nov 24, 2008 8:51 pm | |
| Jaooo,ja 3 godine u istog zaljubljena!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Mon Nov 24, 2008 9:00 pm | |
| e amix....ja 2 godine.... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Nov 25, 2008 2:04 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Nov 25, 2008 10:23 pm | |
| da....stvarno....kmeeeeeeee | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Nov 25, 2008 10:59 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Tue Nov 25, 2008 11:55 pm | |
| msm svidjali su se meni neki umedjuvremenu ali uvek je on bio tu.... | |
|
| |
PoNcHo .:Dulce Maria's lover:.
Posts : 5035 Join date : 2007-07-17 Age : 33 Location : Kotor
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Wed Nov 26, 2008 1:00 am | |
| - *UcKeR's GiRlFrIeNd* wrote:
- msm svidjali su se meni neki umedjuvremenu ali uvek je on bio tu....
ne brini vrijeme lijechi sve, preboljecesh ga prije ili kasnije | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Wed Nov 26, 2008 2:31 pm | |
| Tako je dr.Lupito! | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Wed Nov 26, 2008 5:55 pm | |
| - PoNcHo wrote:
- *UcKeR's GiRlFrIeNd* wrote:
- msm svidjali su se meni neki umedjuvremenu ali uvek je on bio tu....
ne brini vrijeme lijechi sve, preboljecesh ga prije ili kasnije znam....ali ne teshi me to mnogo =((( | |
|
| |
mIsS.p0p.tRaSh .:Dulce Maria administrator:.
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Wed Nov 26, 2008 10:47 pm | |
| ja tju se stw. ubiti....danas kad sam se wratjala iz sql srela sam biwsxeg...i posxto smo ostali drugowi on podje da me isprati....i stali mi kod moje qtje i pricxali smo....i ja okrenem glawu i slucxajno se poljubimo...a on je mene pre toga pitao da se pom....i on sad misli da smo se mi pom....a ja to ne zxelimmmm...ja sam wetj njemu rekla da to ne znacxi da smo se pom. ali je on mislio da se zezam....sxta da raaaadim? a pritom imam decxka, i ako on sazna....gotowa sam.... :-( | |
|
| |
| |
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Thu Nov 27, 2008 12:22 am | |
| ma 4a je sxo decxko misli da se ja zezam....i samo me neriwra...mada to wisxe nije ni wazxno.... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Fri Nov 28, 2008 11:48 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Fri Nov 28, 2008 4:44 pm | |
| ma swe smo resxili....i poswadjali se narawno... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sat Nov 29, 2008 5:42 pm | |
| e jbg,nishta bez swadje...ccc... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sun Nov 30, 2008 12:02 am | |
| - dulce_n i n @ wrote:
- ma swe smo resxili....i poswadjali se narawno...
ko se posvadja ti i bivshi ili ti i ovaj shto je pogreshno protumachio stvari??? | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sun Nov 30, 2008 1:50 pm | |
| ja i owaj sxto je pogresxno protumacxio.... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sun Nov 30, 2008 10:27 pm | |
| - dulce_n i n @ wrote:
- ja i owaj sxto je pogresxno protumacxio....
a dobro bolje i to nego sa momkom | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Wed Dec 03, 2008 10:35 pm | |
| ljudi moji se razvode...ja josh nmg da poverujem u to....jednostavno ne mogu sebe da zamislim bez oba roditelja...to mi izgleda nemogutje...nznm kako tju se osecati ako se razvedu... | |
|
| |
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) Sat Dec 06, 2008 8:48 pm | |
| jao nznm sxta da ti kazxem....i moji su xteli da se razwedu...ali su sad odustali od toga...znam kako se osetjasx.... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) | |
| |
|
| |
| Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) | |
|