Dulce Maria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria

Za sve fanove Dulce Marie.

HomePortalSearchLatest imagesRegisterLog in

Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))

Go down 
+23
Kaca Dulce Fan
Anny '95
*Sweety-Rebel*Princess*
Mia
Roby-RBD
~*Ivka Zivka~*
(:Chady es mi vida:)
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
$AleXandra$
Adry_Chady
Iris
*dulce_the_best*
*Kiki*Anahi*
shlapica
DUL FRVR BEST
$Robert@$
Princess
PoNcHo
_UcKeRmaNN's_BiTcH_
Stoletova
mIsS.p0p.tRaSh
dulce_maria
MiStEr $D$
27 posters
Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Next
AuthorMessage
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
.:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 13 Empty
PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 13 Icon_minitimeSun Oct 26, 2008 1:37 am

Kaca Dulce Fan wrote:
jA sam 97 a on 95.

i pazite sad.ja sam rekla milici u koga sam zaljubljena i ona mi rece da nece nikom da kaze ali ce na njenom rodjusu biti igara u mraku kaze mi.fuuuuuj!!!a najgore je sto ona i on slawe zajedno!!!!!!!!!!!!e sad sam se tek strowalila u prowaliju!
a shta fali igrama u mraku? Razz
Back to top Go down
http://cuidadoconelangel.forumotions.net
Kaca Dulce Fan
.:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
.:Počinješ redovno da pratiš seriju
Kaca Dulce Fan

Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 13 Empty
PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 13 Icon_minitimeSun Oct 26, 2008 8:05 am

ej,pipkanje i te stwari!!!!!!!!
Back to top Go down
*Yo soy fan de Christian*
.:Dulce Moderator:.

Location : Siempre en corazon de Christian!Queremos Christian Chavez WoRLD Tour Serbia 2009!https://www.youtube.com/watch?v=JQCuwq-B14w

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 13 Icon_minitimeSun Oct 26, 2008 12:31 pm

xexexe....pa to je bash ex...shala!
Back to top Go down
http://christianchavez.forumotion.com     www.ccwserbia.co.cc
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 13 Icon_minitimeSun Oct 26, 2008 4:04 pm

*Yo soy fan de Dul* wrote:
Back to top Go down

Location : Siempre en corazon de Christian!Queremos Christian Chavez WoRLD Tour Serbia 2009!https://www.youtube.com/watch?v=JQCuwq-B14w

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 13 Icon_minitimeWed Nov 05, 2008 11:23 pm

*UcKeR's GiRlFrIeNd* wrote:
*Yo soy fan de Dul* wrote:
pa i jes bwe... Suspect
Back to top Go down
http://christianchavez.forumotion.com     www.ccwserbia.co.cc
Adry_Chady
Adry_Chady

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 13 Icon_minitimeMon Nov 24, 2008 8:51 pm

Jaooo,ja 3 godine u istog zaljubljena!!!
Back to top Go down
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 13 Icon_minitimeMon Nov 24, 2008 9:00 pm

e amix....ja 2 godine....
Back to top Go down
Adry_Chady
Adry_Chady

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 13 Icon_minitimeTue Nov 25, 2008 2:04 pm

E JADNE NAS DWE: ;(
Back to top Go down
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 13 Icon_minitimeTue Nov 25, 2008 10:23 pm

da....stvarno....kmeeeeeeee
Back to top Go down
Adry_Chady
Adry_Chady

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 13 Icon_minitimeTue Nov 25, 2008 10:59 pm

Sad Sad
Back to top Go down
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 13 Icon_minitimeTue Nov 25, 2008 11:55 pm

msm svidjali su se meni neki umedjuvremenu ali uvek je on bio tu....
Back to top Go down
PoNcHo
.:Dulce Maria's lover:.
PoNcHo

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 13 Icon_minitimeWed Nov 26, 2008 1:00 am

ne brini vrijeme lijechi sve, preboljecesh ga prije ili kasnije Very Happy
Back to top Go down
https://dulcemaria.4umer.com
Adry_Chady
Adry_Chady

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 13 Icon_minitimeWed Nov 26, 2008 2:31 pm

Tako je dr.Lupito! Smile
Back to top Go down
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 13 Icon_minitimeWed Nov 26, 2008 5:55 pm

PoNcHo wrote:

ne brini vrijeme lijechi sve, preboljecesh ga prije ili kasnije Very Happy
znam....ali ne teshi me to mnogo =(((
Back to top Go down
mIsS.p0p.tRaSh
.:Dulce Maria administrator:.
mIsS.p0p.tRaSh

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 13 Icon_minitimeWed Nov 26, 2008 10:47 pm

ja tju se stw. ubiti....danas kad sam se wratjala iz sql srela sam biwsxeg...i posxto smo ostali drugowi on podje da me isprati....i stali mi kod moje qtje i pricxali smo....i ja okrenem glawu i slucxajno se poljubimo...a on je mene pre toga pitao da se pom....i on sad misli da smo se mi pom....a ja to ne zxelimmmm...ja sam wetj njemu rekla da to ne znacxi da smo se pom. ali je on mislio da se zezam....sxta da raaaadim? a pritom imam decxka, i ako on sazna....gotowa sam.... :-(
Back to top Go down
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 13 Icon_minitimeThu Nov 27, 2008 12:08 am

dulce_n i n @ wrote:
ja tju se stw. ubiti....danas kad sam se wratjala iz sql srela sam biwsxeg...i posxto smo ostali drugowi on podje da me isprati....i stali mi kod moje qtje i pricxali smo....i ja okrenem glawu i slucxajno se poljubimo...a on je mene pre toga pitao da se pom....i on sad misli da smo se mi pom....a ja to ne zxelimmmm...ja sam wetj njemu rekla da to ne znacxi da smo se pom. ali je on mislio da se zezam....sxta da raaaadim? a pritom imam decxka, i ako on sazna....gotowa sam.... :-(
pa lepo kazi bivshem da necesh da budesh s njim i gotovo! Razz Wink
Back to top Go down
mIsS.p0p.tRaSh
mIsS.p0p.tRaSh

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 13 Icon_minitimeThu Nov 27, 2008 12:22 am

ma 4a je sxo decxko misli da se ja zezam....i samo me neriwra...mada to wisxe nije ni wazxno....
Back to top Go down
Adry_Chady
Adry_Chady

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 13 Icon_minitimeFri Nov 28, 2008 11:48 am

Shto,shta je bilo?
Back to top Go down
mIsS.p0p.tRaSh
mIsS.p0p.tRaSh

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 13 Icon_minitimeFri Nov 28, 2008 4:44 pm

ma swe smo resxili....i poswadjali se narawno...
Back to top Go down
Adry_Chady
Adry_Chady

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 13 Icon_minitimeSat Nov 29, 2008 5:42 pm

e jbg,nishta bez swadje...ccc...
Back to top Go down
PoNcHo
PoNcHo

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 13 Icon_minitimeSun Nov 30, 2008 12:02 am

dulce_n i n @ wrote:
ma swe smo resxili....i poswadjali se narawno...

ko se posvadja ti i bivshi ili ti i ovaj shto je pogreshno protumachio stvari???
Back to top Go down
mIsS.p0p.tRaSh
mIsS.p0p.tRaSh

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 13 Icon_minitimeSun Nov 30, 2008 1:50 pm

ja i owaj sxto je pogresxno protumacxio....
Back to top Go down
PoNcHo
PoNcHo

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 13 Icon_minitimeSun Nov 30, 2008 10:27 pm

dulce_n i n @ wrote:
ja i owaj sxto je pogresxno protumacxio....

a dobro bolje i to nego sa momkom Wink
Back to top Go down
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 13 Icon_minitimeWed Dec 03, 2008 10:35 pm

ljudi moji se razvode...ja josh nmg da poverujem u to....jednostavno ne mogu sebe da zamislim bez oba roditelja...to mi izgleda nemogutje...nznm kako tju se osecati ako se razvedu... Sad
Back to top Go down
mIsS.p0p.tRaSh
mIsS.p0p.tRaSh

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 13 Icon_minitimeSat Dec 06, 2008 8:48 pm

jao nznm sxta da ti kazxem....i moji su xteli da se razwedu...ali su sad odustali od toga...znam kako se osetjasx....
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))   Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :)) - Page 13 Icon_minitime

Back to top Go down

Dobrodosli na mjesto gdje svi vasi problemi nestaju,samo nam recite i mi cemo ucinjeti sve da vasi problemi budu rijeseni-za vas doktori dodo i bozo...dude...its so gay,its so right :))
Back to top 
Page 13 of 14Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Next
 Similar topics
-
» Problemi sa netom...
» Ljubavni problemi
» Srecan Rodjendan Bozo
» SAMO DA ZNATE
» Samo da vam javim.......