| Prawi prijatelji | |
|
+41Mrwica ~*KiKkY_aNn!e*~ **Ice_PrinceSS** CapljaVoliBilla *Sweety-Rebel*Princess* Roby-RBD RoBeRtAaaaaa $~*~Jeka & Ucker~*~$ (:Chady es mi vida:) Dulce'94*forewer* Adry_Chady *dulce_the_best* *Rbd fan* *La*MaItItA*pErrOnA* Marina* *Kiki*Anahi* shlapica MiStEr $D$ Stoletova ~:*Glamurosa*:~ DUL FRVR BEST Aleksandra *UcKeR's GiRlFrIeNd* _DeJaNa_ DyR*lover mIsS.p0p.tRaSh Ana *Dulce Maria* *Yo soy fan de Christian* ~*~Rbd fan~*~ Iris $Robert@$ Mia Micka95 Poncho_mi anhel DULCE fan Anja Dul*Stef*Uck **Ista***Dulce***Maria** Mia Colucci Maca'90 PoNcHo _UcKeRmaNN's_BiTcH_ 45 posters |
|
Author | Message |
---|
Micka95 .:Prvi put čuješ za Dulce Mariu:.
| Subject: Re: Prawi prijatelji Sat Aug 04, 2007 7:07 pm | |
| Ja imam jednu bas bas bas dobru drugaricu(kacu) a posle su mi Sofija,Jelena ,Valentina,Peca | |
|
| |
_UcKeRmaNN's_BiTcH_ ♥Nada sirve cuando estas...No sirve mi boca si no puede llegar alla tuya♥
Posts : 922 Join date : 2007-07-17 Age : 34 Location : Robaste todos mis sentidos....robaste mi corazon que esta latiendo solo por ti!
| Subject: Re: Prawi prijatelji Sun Aug 05, 2007 3:20 am | |
| a shto se ona pobogu naljutila? nisam pratila... | |
|
| |
DULCE fan Anja .:Nalaziš neke slike od Dulce na netu:.
Posts : 122 Join date : 2007-07-27 Age : 30 Location : Durch den monsun...mit Bill...
| Subject: Re: Prawi prijatelji Sun Aug 05, 2007 4:59 am | |
| Zato shto je -r-o-b-e-r-t-a- samo htela da joj pomogne... | |
|
| |
Wampirus Guest
| Subject: Re: Prawi prijatelji Mon Aug 06, 2007 12:22 pm | |
| da ja sam joj rekla da ako sada nem aprijatelje da je ok da mogu doci bas u njeno odeljenje neki novi djak ili neko ko je roknuo razred a ona se naljuitla zato sto sam to rekla ne znam sta ima protiv ponavljaca ja imam u razredu drugaricu i roknula je godinu i bas mi je ekstra mi smo najbolje ne razumem i ponavljaci su ljudi... zar ne ? ili se varam... |
|
| |
PoNcHo .:Dulce Maria's lover:.
Posts : 5035 Join date : 2007-07-17 Age : 33 Location : Kotor
| Subject: Re: Prawi prijatelji Mon Aug 06, 2007 2:27 pm | |
| - r-o-b-e-r-t-a wrote:
- da ja sam joj rekla da ako sada nem aprijatelje da je ok da mogu doci bas u njeno odeljenje neki novi djak ili neko ko je roknuo razred a ona se naljuitla zato sto sam to rekla
ne znam sta ima protiv ponavljaca ja imam u razredu drugaricu i roknula je godinu i bas mi je ekstra mi smo najbolje ne razumem i ponavljaci su ljudi... zar ne ? ili se varam... Nije ona ja mislim zbog toga ljuta već taj dan nije uspjela da postane mod i koliko sam ja primjetio bila je strašnobijesna i sve poruke tog dana bile su takvog tipa. | |
|
| |
Wampirus Guest
| Subject: Re: Prawi prijatelji Mon Aug 06, 2007 2:55 pm | |
| pa sta da joj radim jednom ni ja necu imati uspjeha pa ce ona imati.ne treba sve primiti k srcu.mora se nauciti da se ne ljuti zbog neuspjeha. |
|
| |
| Subject: Re: Prawi prijatelji Mon Aug 06, 2007 9:24 pm | |
| - r-o-b-e-r-t-a wrote:
- pa sta da joj radim jednom ni ja necu imati uspjeha pa ce ona imati.ne treba sve primiti k srcu.mora se nauciti da se ne ljuti zbog neuspjeha.
slažem se | |
|
| |
DULCE fan Anja .:Nalaziš neke slike od Dulce na netu:.
Posts : 122 Join date : 2007-07-27 Age : 30 Location : Durch den monsun...mit Bill...
| Subject: Re: Prawi prijatelji Mon Aug 06, 2007 11:52 pm | |
| | |
|
| |
Wampirus Guest
| Subject: Re: Prawi prijatelji Tue Aug 07, 2007 10:16 am | |
| eto ne treba tako burno reagovati.nadam se da sam u pravu a i vidim da se i dosta vas slaze mnom |
|
| |
| Subject: Re: Prawi prijatelji Tue Aug 07, 2007 4:32 pm | |
| ok sad pomalo skrećemo sa teme.... | |
|
| |
Mia .:Dulce Maria administrator:.
Posts : 4205 Join date : 2007-08-13 Age : 30 Location : bleja u BG-y....
| Subject: Re: Prawi prijatelji Tue Aug 14, 2007 7:25 pm | |
| Ja imam 4 naj drugarice,ali punooo dobrih prijatelja.... Nisam se ni u jednu razocarala i nadam se da necu! Jedino sam se u 5 razredu jako razocarala u jednu devojku,ali od tada se ne druzimo toliko... | |
|
| |
Wampirus Guest
| Subject: Re: Prawi prijatelji Mon Sep 17, 2007 11:00 pm | |
| Ja sam se jako razocharala u jednu moju drugaricu(prijateljicu)i nismo vishe naj naj sada imam super prijatelja s kim mogu o svemu prichati... |
|
| |
$Robert@$ .:Dulce Moderator:.
| Subject: Re: Prawi prijatelji Tue Sep 25, 2007 1:46 pm | |
| Ovako ja cu da vam dam jedan iskren savet!Ja sam mojoj sestri sve mogu da kazem a drugarice su ponekad bezobrazne jer ako ti njima kazes neku tajnu one mogu da je odaju!Tako da se pazite!Ja na primer imam bolje drugove ali imam samo 3 prava prijatelja!Bez obzira na to volela bih da me poslusate jer ja se druzimsa Julijom i sa Any ali one su najbolje drugarice ja se druzim s njima i kao mi smo sad naj frendice,ali ipak one nekad mogu da se okrenu protiv mene!TAKO DA BOLJE JE DA SE SA SVIMA DRUZITE USTVARI SA ONIMA KOJI VAMA ODGOVARAJU!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Prawi prijatelji Tue Sep 25, 2007 1:53 pm | |
| Nemam ni brata ni sestru,ove devojke sa kojima se ja druzim znam ih 7 godina...i dosta toga znamo jedna o drugoj!Bilo je mnooogo svadja,ali nikada nisu nista rekle!Ti ako nekoga smatras najboljom drugaricom pod 1 treba da zasluzi tvoje poverenje,pa ces joj tek onda ti to poveriti...a ako to vec kaze,barem ces shvatiti da nije pravi prijatelj! | |
|
| |
| Subject: Re: Prawi prijatelji Tue Sep 25, 2007 2:09 pm | |
| PA DZABE!!!KAO DRUGO ONE UVEK IZDAJU JEDNA DRUGU!!!E SAD MENI JE LAKSE DA KAZENM NEKOM DRUGU NEGO DRUGARICI NEKU TAJNU!!!NI JA NEMAM NI BRATA NI SETRU ALI IMAM SESTRU OD TEKE KOJA JE MNOGO DOBRA I JEDNA DRUGOJ SE POVERAVAMO!!!PA MOZDA JE BOLJE TAKO!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Prawi prijatelji Tue Sep 25, 2007 2:13 pm | |
| Mene nikada ne izdaju...zato su mi i najbolje drugarice! | |
|
| |
| Subject: Re: Prawi prijatelji Tue Sep 25, 2007 2:27 pm | |
| PA ETO JA IMAM MOZDA JEDNU NAJBOLJU DRUGARICU ALI ONA JE STARIJA MALO OD MENE I SUPER SE DRUZIMO!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Prawi prijatelji Tue Sep 25, 2007 11:43 pm | |
| godine nisu bitne kada su prava prijateljstva u pitanju | |
|
| |
| Subject: Re: Prawi prijatelji Wed Sep 26, 2007 1:57 pm | |
| - PoNcHo wrote:
- godine nisu bitne kada su prava prijateljstva u pitanju
To se slazem...ali ipak ne moze da bude velika razlika kada jedna ima npr.11 a druga 15!Druga su razmisljanja! | |
|
| |
| Subject: Re: Prawi prijatelji Wed Sep 26, 2007 2:15 pm | |
| Pa nisam sigurna!!!Zato sto moja najbolja drugarica ima 16a ja jos malo pa 12 a najbolji drug 15!!!Pa ipak ustvari godine nisu bitne! | |
|
| |
| Subject: Re: Prawi prijatelji Wed Sep 26, 2007 8:55 pm | |
| Da,ali mogu da ti garantujem 10000000000 posto da ona ne prica bas SVE sa tobom sto moze da poveri drugarici koja ima isto 16 godina!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Prawi prijatelji Tue Oct 16, 2007 12:16 pm | |
| PA IMAM SAMO NEKOLIKO I TO JR TO!NE VERUJEM BAS SVIMA!!!PA NEZNA BAS I NISAM SIGURNA!!ZATO STO ONA IMA NEKE TAJNE KOJE SAM MENI MOZE DA KAZE!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Prawi prijatelji Tue Oct 16, 2007 11:40 pm | |
| - $Robert@$ wrote:
- PA IMAM SAMO NEKOLIKO I TO JR TO!NE VERUJEM BAS SVIMA!!!PA NEZNA BAS I NISAM SIGURNA!!ZATO STO ONA IMA NEKE TAJNE KOJE SAM MENI MOZE DA KAZE!!!!!!!!!!
Pa ok,ali sigurno ima i neke koje bi joj bilo glupo da ti kaze jel mozda ti ne bi razumela....sorry to je samo moje misljenje! | |
|
| |
| Subject: Re: Prawi prijatelji Tue Oct 23, 2007 2:13 pm | |
| - Mia wrote:
- $Robert@$ wrote:
- PA IMAM SAMO NEKOLIKO I TO JR TO!NE VERUJEM BAS SVIMA!!!PA NEZNA BAS I NISAM SIGURNA!!ZATO STO ONA IMA NEKE TAJNE KOJE SAM MENI MOZE DA KAZE!!!!!!!!!!
Pa ok,ali sigurno ima i neke koje bi joj bilo glupo da ti kaze jel mozda ti ne bi razumela....sorry to je samo moje misljenje! pa znam imam takvu frendicu!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Prawi prijatelji Tue Oct 23, 2007 9:34 pm | |
| - $Robert@$ wrote:
- Mia wrote:
- $Robert@$ wrote:
Pa ok,ali sigurno ima i neke koje bi joj bilo glupo da ti kaze jel mozda ti ne bi razumela....sorry to je samo moje misljenje! pa znam imam takvu frendicu!!! da ali malo pre si rekla da ona tebi ne moze swe da kaze... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Prawi prijatelji | |
| |
|
| |
| Prawi prijatelji | |
|