| Prawi prijatelji | |
|
+41Mrwica ~*KiKkY_aNn!e*~ **Ice_PrinceSS** CapljaVoliBilla *Sweety-Rebel*Princess* Roby-RBD RoBeRtAaaaaa $~*~Jeka & Ucker~*~$ (:Chady es mi vida:) Dulce'94*forewer* Adry_Chady *dulce_the_best* *Rbd fan* *La*MaItItA*pErrOnA* Marina* *Kiki*Anahi* shlapica MiStEr $D$ Stoletova ~:*Glamurosa*:~ DUL FRVR BEST Aleksandra *UcKeR's GiRlFrIeNd* _DeJaNa_ DyR*lover mIsS.p0p.tRaSh Ana *Dulce Maria* *Yo soy fan de Christian* ~*~Rbd fan~*~ Iris $Robert@$ Mia Micka95 Poncho_mi anhel DULCE fan Anja Dul*Stef*Uck **Ista***Dulce***Maria** Mia Colucci Maca'90 PoNcHo _UcKeRmaNN's_BiTcH_ 45 posters |
|
Author | Message |
---|
$~*~Jeka & Ucker~*~$ .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
Posts : 30 Join date : 2008-07-29 Age : 30 Location : Sa Uckerom na pustom ostrwu gde ceo dan slusamo pesmu ESTE CORAZON...
| Subject: Re: Prawi prijatelji Wed Jul 30, 2008 10:58 am | |
| ja imam puno prijatelja...ali najj mi je moja Tina!!!Ona swe moze da mi kaze!!!Moze i da me hwali i da me kritikuje!!!Znamo se osam godina!!!Nismo od pocetka najj frendice ali poslednje dwe godine smo the best friends!Za nju bih ucinila swe...swe...pored nje mi je i Andjelija...ona je nas biser!!!Uwek nas oraspolozi!!!i ona mi je extra frendica!!!Treca mi je Mixy...zao mi je styo se odselila...ali stwarno je super...a od drugowa najbolji mi je Stefan!!!Jer je stwarno extra!!!Za moja cetiri najbolja ili prawa prijatelja izabrala bih njih cetworo! | |
|
| |
(:Chady es mi vida:) .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
| Subject: Re: Prawi prijatelji Tue Aug 05, 2008 5:36 pm | |
| - DUL FRVR BEST wrote:
- Imala sam 3 naj frendice....sa kojima sam delila swe....a sad samo imam 1....
Ako smem da pitam ko su bile te 3? | |
|
| |
RoBeRtAaaaaa .:Nalaziš neke slike od Dulce na netu:.
| Subject: Re: Prawi prijatelji Sun Aug 10, 2008 1:33 am | |
| Nemam prawe prijatelje, mozhda samo sa foruma! | |
|
| |
Roby-RBD .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 1546 Join date : 2008-07-26 Age : 30 Location : Kotor
| Subject: Re: Prawi prijatelji Sun Aug 10, 2008 1:54 am | |
| Anja,Milica i Olja. Za njih bi sve uradila(nadam se i one za mene) | |
|
| |
*Sweety-Rebel*Princess* .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
| Subject: Re: Prawi prijatelji Mon Aug 11, 2008 7:25 pm | |
| 3 ovako uopste a sa 4umaa imam puno | |
|
| |
CapljaVoliBilla .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
Posts : 32 Join date : 2008-09-10 Age : 31 Location : na TH koncertuuu! :D
| Subject: Re: Prawi prijatelji Thu Sep 11, 2008 5:39 pm | |
| Ja imam jednu najboljuj drugaricu na celom svetu. To je moja imenjakinja Tamara. Bille smo zajedno u osnovnkoj shkoli, i sada mi mnogo nedostaje Nedostaje mi nashe brbljanje na chasu, opominjanje od strane nastavnika, grickanje Plazme na geografiji...........ma sve sve. Ona je jedna prelepa i predobra cura, i mnogo je volim! UVEK UVEK UVEK je tu za mene, ma, da imam problem, i da je pozovem u 3 ujutru da dodje kod mene, doshla bi! isto bih ja za nju! Pre neki dan mi je donela rodjendanski poklon (sa malim zakashnjenjem) i kupila mi je futrolu za mobillni, majcu, 3 preslatka lancheta (jedno peace, jedno roze srce, i jedno neobichnog oblika) i parfem Naomi Campbell Cat Deluxe. Zhao mi je shto se toliko istroshila na mene, ali oduzhicu joj se. Nas dve smo stalno bille na odmoru zajedno, i napr, kad jedna ne ponese pare, onda ova drga kupi obema uzhinu, ili kad i jedna i druga iammo neshto malo para, onda nekako skrpimo za jedan sendvich pa podelimo XD I tako stalno | |
|
| |
Adry_Chady .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
| Subject: Re: Prawi prijatelji Fri Sep 12, 2008 11:22 pm | |
| tA tI Je bAaAAsH NeKa GoOd fRiEnD! | |
|
| |
DUL FRVR BEST .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 2583 Join date : 2008-01-22 Age : 31 Location : Zemun
| Subject: Re: Prawi prijatelji Sat Sep 13, 2008 12:38 am | |
| Blago tebi kad imash dobru drugaricu...ja sam moju izgubila u 8.....i sada smo mi ok...ali ja ne zelim da budemo naj frendice jer me je mnogo powredila...ona pokushawa da powratimo ono extra prijateljstvo...ali kad jednom pukne...gotowo je swe.... Ja imam prawu bff....druzimo se 11 god....ona je 94 god....kao sestra mi je....ziwi 2 kuce do mene....stano izlazimo zajedno...wozimo rolere....prawimo palacinke...i pritom unistimo celu kuhinju.....uwek je tu za mene....stalno se widjamo....uwek smo zajedno....jedino smo razdwojene kad idemo u skolu i kad treba da spawamo.....uwek je tu bila da mi pomogne kao i ja njoj....dajem joj dobre savete posto sam ja ipak malo starija..... | |
|
| |
CapljaVoliBilla .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
Posts : 32 Join date : 2008-09-10 Age : 31 Location : na TH koncertuuu! :D
| Subject: Re: Prawi prijatelji Sat Sep 13, 2008 12:53 pm | |
| Da, jeste. Stvarno mi je najbolja drugarica. Ona ide u umetnichku, a ja u gimnaziju. I juche je doshla chak odatle, samo da me vidi, poshto sam ja imala 8 chasova. <3333 Lol, to je cute Chuvaj tu drugaricu | |
|
| |
**Ice_PrinceSS** .:Nalaziš neke slike od Dulce na netu:.
| Subject: Re: Prawi prijatelji Sat Sep 13, 2008 7:19 pm | |
| Imam 2 najnajnajdrugarice koji su mi bash extra i koje "me chuwaju" kao i ja njih!!! Takodje,imam dwa extra druga,koji su naj!!! Owi ostali pushe,piju...strashno!!! P.S. JA SAM 8. RAZRED!!! | |
|
| |
~*KiKkY_aNn!e*~ .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
| Subject: Re: Prawi prijatelji Wed Oct 01, 2008 9:06 pm | |
| Imala sam 2 naj friendice... Ali je ostala jedna jedina koju obozawam... | |
|
| |
Mrwica .:Prvi put čuješ za Dulce Mariu:.
| Subject: Re: Prawi prijatelji Sun Dec 28, 2008 1:10 am | |
| Pravih prijatelja je uvek malo. Ja imam 2 naj,naj prijateljice,prave. | |
|
| |
Any y Dul forever .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
| Subject: Re: Prawi prijatelji Fri Feb 13, 2009 5:10 pm | |
| Ovako imam dve najbolje drugarice na svetu Marije(Maru) i Ljiljanu(ljilju).Obozavamo se!!!Uvek smo tu jedna za drugu i po ceo dan smo zajedno!!!Nijedna nikad nije sama. Opisacu vam ih:
MARIJA je veoma dobra drugarica.Ma najbolja.....Sasava je,vesela,otkacena,sva je luda.Sa njom je bas zabano ito uvek.....Ali ume i da pomogne kad joj to zatrazim......Ponekad je i ozbiljna,kad treba........Sedimo zajedno u klupama,zezamo se slusamo muziku jedemo kokice na casu.....Ponekad i pratimo.A posle skole se obavezno vidjamo,i idemo zajedno u grad.......
LJILJANA je tiha,odmerena,ali je ponekad i sasava.Voli da prica viceve....Voli drugima da pomaze!!!!!!Uvek je tu za mene,ali ne dolazi cesto.......Ne voli bas to......
OBOZAVAM IH!!!!!!!
| |
|
| |
Dul_Mixy .:Ideš na koncert Rebelde:.
| Subject: Re: Prawi prijatelji Fri Mar 13, 2009 4:21 pm | |
| Imam 3 Najfriendice one bi sve ucinile za mene i ja za njih..........Ali , kao i svi imam one lazne prijatelje.............. ne bih sad o njima da pishem | |
|
| |
Viki_Dulce_Maria .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
Posts : 55 Join date : 2009-04-03 Age : 32 Location : Bosna :)
| |
| |
Milos .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
| Subject: Re: Prawi prijatelji Sun May 17, 2009 9:23 pm | |
| Pravih prijatelja je vrlo malo,svaki dan sve manje...ali uvek imas bar jednog koji vredi!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Prawi prijatelji | |
| |
|
| |
| Prawi prijatelji | |
|