| Lazni prijatelji | |
|
+33Any y Dul forever Mrwica *any* Dull PrinceSs ~*KiKkY_aNn!e*~ Kaca Dulce Fan **Ice_PrinceSS** CapljaVoliBilla *Miligol* *Sweety-Rebel*Princess* RoBeRtAaaaaa (:Chady es mi vida:) Roby-RBD $AleXandra$ $~*~Jeka & Ucker~*~$ _UcKeRmaNN's_BiTcH_ mackica1 *dulce_the_best* shlapica Adry_Chady Stoletova *Rbd fan* *Kiki*Anahi* ~:*Glamurosa*:~ Aleksandra mIsS.p0p.tRaSh DyR*lover DUL FRVR BEST *Yo soy fan de Christian* Mia $Robert@$ PoNcHo *UcKeR's GiRlFrIeNd* 37 posters |
|
Author | Message |
---|
*UcKeR's GiRlFrIeNd* .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 5829 Join date : 2007-11-19 Age : 31 Location : ^_^ ^_^ ^_^
| Subject: Lazni prijatelji Sun Jan 20, 2008 1:22 am | |
| Ovde pisite ako ste se nekad razocarali u prijatelja i kako ste se tada osecali.NPR ja sam slepo vrovala jednoj drugarici i kasnije sam saznala da me ona ogovara iza ledja.grozno je to! | |
|
| |
PoNcHo .:Dulce Maria's lover:.
Posts : 5035 Join date : 2007-07-17 Age : 33 Location : Kotor
| Subject: Re: Lazni prijatelji Sun Jan 20, 2008 5:56 pm | |
| jao imao sam ih dosta pogotovo u osnovnoj shkoli... ali mislim da takve osbe ne vrijedi ni pominjat | |
|
| |
$Robert@$ .:Dulce Moderator:.
| Subject: Re: Lazni prijatelji Mon Jan 21, 2008 11:45 am | |
| Hahaha ja ih imammmmmmm uhuhu prwo iz odeljenja pa tek onda iz skole! | |
|
| |
| Subject: Re: Lazni prijatelji Mon Jan 21, 2008 5:06 pm | |
| pa takvih osoba ima puno........ali oni nisu uopste vredni nase paznje.ta cura koja me je ogovarala iza ledja sad vise nema drustvo jer skoro niko nece s njom da se druzi | |
|
| |
Mia .:Dulce Maria administrator:.
Posts : 4205 Join date : 2007-08-13 Age : 30 Location : bleja u BG-y....
| Subject: Re: Lazni prijatelji Wed Jan 23, 2008 2:24 am | |
| - PoNcHo wrote:
- jao imao sam ih dosta pogotovo u osnovnoj shkoli... ali mislim da takve osbe ne vrijedi ni pominjat
slazem se | |
|
| |
*Yo soy fan de Christian* .:Dulce Moderator:.
Posts : 8784 Join date : 2007-11-02 Location : Siempre en corazon de Christian!Queremos Christian Chavez WoRLD Tour Serbia 2009!https://www.youtube.com/watch?v=JQCuwq-B14w
| |
| |
$Robert@$ .:Dulce Moderator:.
| Subject: Re: Lazni prijatelji Wed Jan 30, 2008 5:55 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Lazni prijatelji Thu Jan 31, 2008 2:47 pm | |
| xexe onda nisam trebala da otvaram ovu temu | |
|
| |
DUL FRVR BEST .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 2583 Join date : 2008-01-22 Age : 31 Location : Zemun
| Subject: Re: Lazni prijatelji Sat Feb 02, 2008 8:00 pm | |
| Sa jednom devojcicom se druzi vec 8 godina i to super.Ali sam shvatila da me na svakom cosku ogovara.Ja stvarno imam iskrenu drugaricom sa kojom sam super dobra i zove se Nevena,a ta Milica mi je preko poruke poslala kako me Nevena zali i ne samo ona vec svi.A nju niko ne podnosi u razredu od devojcica...Mislim da oni nju treba da zale...a najgore je to sto hoce da me posvadja sa extra drugaricom... | |
|
| |
DyR*lover .:Učlanjuješ se u club obožavalaca Dulce Marie:.
Posts : 260 Join date : 2007-10-25 Age : 29 Location : Siempre con Ucker
| Subject: Re: Lazni prijatelji Sat Feb 02, 2008 8:53 pm | |
| - DUL FRVR BEST wrote:
- Sa jednom devojcicom se druzi vec 8 godina i to super.Ali sam shvatila da me na svakom cosku ogovara.Ja stvarno imam iskrenu drugaricom sa kojom sam super dobra i zove se Nevena,a ta Milica mi je preko poruke poslala kako me Nevena zali i ne samo ona vec svi.A nju niko ne podnosi u razredu od devojcica...Mislim da oni nju treba da zale...a najgore je to sto hoce da me posvadja sa extra drugaricom...
Stwarno glupo ... najgore je sto cowek ne zna sta da radi u tim trenucima ... meni se to nikada nije desilo , ali ko zna .. mozda i hoce... | |
|
| |
| Subject: Re: Lazni prijatelji Sat Feb 02, 2008 9:19 pm | |
| - DyR*lover wrote:
- DUL FRVR BEST wrote:
- Sa jednom devojcicom se druzi vec 8 godina i to super.Ali sam shvatila da me na svakom cosku ogovara.Ja stvarno imam iskrenu drugaricom sa kojom sam super dobra i zove se Nevena,a ta Milica mi je preko poruke poslala kako me Nevena zali i ne samo ona vec svi.A nju niko ne podnosi u razredu od devojcica...Mislim da oni nju treba da zale...a najgore je to sto hoce da me posvadja sa extra drugaricom...
Stwarno glupo ... najgore je sto cowek ne zna sta da radi u tim trenucima ... meni se to nikada nije desilo , ali ko zna .. mozda i hoce... nedaj boze da ti se to desi...stvarno je uzasno.... | |
|
| |
| Subject: Re: Lazni prijatelji Sat Feb 02, 2008 10:42 pm | |
| - DUL FRVR BEST wrote:
uzhas..... kakvi sve ljudi postoje... | |
|
| |
mIsS.p0p.tRaSh .:Dulce Maria administrator:.
| Subject: Re: Lazni prijatelji Sat Feb 02, 2008 10:44 pm | |
| - PoNcHo wrote:
- DUL FRVR BEST wrote:
uzhas..... kakvi sve ljudi postoje... strashno........... | |
|
| |
| Subject: Re: Lazni prijatelji Sat Feb 02, 2008 10:51 pm | |
| uzas.nazalost ima poono takvih osoba | |
|
| |
| Subject: Re: Lazni prijatelji Sat Feb 02, 2008 11:33 pm | |
| e moja skola je puna takvih osoba....nazalost... | |
|
| |
| Subject: Re: Lazni prijatelji Sat Feb 02, 2008 11:35 pm | |
| ja sam imala nekolko takvih "frendova" ali se inace ne druzim sa takvim osobama | |
|
| |
Aleksandra .:Potpisuješ peticiju za dolazak Dulce Marie u tvoju državu:.
Posts : 380 Join date : 2007-10-02 Age : 32 Location : U Diegovom srcu
| Subject: Re: Lazni prijatelji Sun Feb 03, 2008 12:25 pm | |
| ja sam imala u osnovnoj skoli jednu best frendicu,i kad sam saznala kasnije da me je izdala uzasno sam se osecala............ | |
|
| |
| Subject: Re: Lazni prijatelji Wed Feb 06, 2008 7:02 pm | |
| | |
|
| |
~:*Glamurosa*:~ .:Skidaš sa neta pjesmu od Dulce:.
| Subject: Re: Lazni prijatelji Mon Feb 25, 2008 3:47 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Lazni prijatelji Mon Feb 25, 2008 11:13 pm | |
| aha..........imala sam ix poono | |
|
| |
| Subject: Re: Lazni prijatelji Tue Feb 26, 2008 12:24 am | |
| aaaaaaa....brate........ovo je strasno.........bilo je nas tri koje smo se sooper druzile.........ali pre nekoliko dana sam cula od strane jedne od te dve drugarice da sam ruzna,retardirana........i ko zna sta jos..........ona kada je sa nama ogovara celu skolu...da bi posle otisla kod drugog i rekel da smo ja i moja drugarica tracarile....a sada niko nece da se druzi sa njom........i jos pokusava da se smuva sa jednim deckom koji ima vezu vec 4 mesea.i zbog toga je cela skola protiv nje......... | |
|
| |
mIsS.p0p.tRaSh .:Dulce Maria administrator:.
| Subject: Re: Lazni prijatelji Tue Feb 26, 2008 1:02 am | |
| o bozhe.....ja neam lazhnix prijatelja........niti sam ix imala............... | |
|
| |
| Subject: Re: Lazni prijatelji Tue Feb 26, 2008 1:15 am | |
| - DUL FRVR BEST wrote:
- aaaaaaa....brate........ovo je strasno.........bilo je nas tri koje smo se sooper druzile.........ali pre nekoliko dana sam cula od strane jedne od te dve drugarice da sam ruzna,retardirana........i ko zna sta jos..........ona kada je sa nama ogovara celu skolu...da bi posle otisla kod drugog i rekel da smo ja i moja drugarica tracarile....a sada niko nece da se druzi sa njom........i jos pokusava da se smuva sa jednim deckom koji ima vezu vec 4 mesea.i zbog toga je cela skola protiv nje.........
debilka,uzas!!!!!!!!!! | |
|
| |
*Kiki*Anahi* .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
| Subject: Re: Lazni prijatelji Tue Feb 26, 2008 2:09 pm | |
| - vera wrote:
- Ovde pisite ako ste se nekad razocarali u prijatelja i kako ste se tada osecali.NPR ja sam slepo vrovala jednoj drugarici i kasnije sam saznala da me ona ogovara iza ledja.grozno je to!
meni se nije nista desilo nikada ja sam opustena ! | |
|
| |
| Subject: Re: Lazni prijatelji Tue Feb 26, 2008 7:34 pm | |
| ja sam i imao lazhnih prijatelja ali to mi nisu bili the best prijatelji tko da i nije ouno strashno..... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Lazni prijatelji | |
| |
|
| |
| Lazni prijatelji | |
|