| Lazni prijatelji | |
|
+33Any y Dul forever Mrwica *any* Dull PrinceSs ~*KiKkY_aNn!e*~ Kaca Dulce Fan **Ice_PrinceSS** CapljaVoliBilla *Miligol* *Sweety-Rebel*Princess* RoBeRtAaaaaa (:Chady es mi vida:) Roby-RBD $AleXandra$ $~*~Jeka & Ucker~*~$ _UcKeRmaNN's_BiTcH_ mackica1 *dulce_the_best* shlapica Adry_Chady Stoletova *Rbd fan* *Kiki*Anahi* ~:*Glamurosa*:~ Aleksandra mIsS.p0p.tRaSh DyR*lover DUL FRVR BEST *Yo soy fan de Christian* Mia $Robert@$ PoNcHo *UcKeR's GiRlFrIeNd* 37 posters |
|
Author | Message |
---|
CapljaVoliBilla .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
Posts : 32 Join date : 2008-09-10 Age : 31 Location : na TH koncertuuu! :D
| Subject: Re: Lazni prijatelji Thu Sep 11, 2008 5:43 pm | |
| Pa, jendom sam se razaoxharala u najboljeg druga. Bio mi je kao brat. MNOGO mnogo mnoooooogo sam ga volela. I svi moji u kuci. Ono, stalno je visio kod mene, zezamo se, prichamo, klopamo, uchimo...... zajendo smo billi i dezhurni. Ali kasnije, on je nashao novu najbolju drugaricu......i isfolirao se...... Ja sam ga spushtala na Zemlju, svadjala se s njim, ali bezuspeshno..... Onda je jednom doshao na MSN i sve mi sasuo u lice. Mislim da bi mi lakshe billo da mi je bacio klavir na glavu, nego shto mi je to rekao. Rekao mi je da sam jadna, glupa, da me niko iz odeljenja ne voli, da treba da se zakopam u zemlju od stida, da me svi mrze jer slusham Tokio Hotel...... nishta od toga nije biloo tachno. Ali mene su te rechi mnogo pogodile. Nikad vishe, posle toga, nije mi bio najbolji drug. Vishe mi i nije stalo do njega. Sad, celo staro odeljenje, ne mozhe da ga smisli. Ali rekla sam ja njemu: Jednom ce svi da te odbace. A onda cesh da se setish tvoje stare drugarice CaPlje.... | |
|
| |
*UcKeR's GiRlFrIeNd* .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 5829 Join date : 2007-11-19 Age : 31 Location : ^_^ ^_^ ^_^
| Subject: Re: Lazni prijatelji Fri Sep 12, 2008 12:51 pm | |
| - CapljaVoliBilla wrote:
- Pa, jendom sam se razaoxharala u najboljeg druga.
Bio mi je kao brat. MNOGO mnogo mnoooooogo sam ga volela. I svi moji u kuci. Ono, stalno je visio kod mene, zezamo se, prichamo, klopamo, uchimo...... zajendo smo billi i dezhurni. Ali kasnije, on je nashao novu najbolju drugaricu......i isfolirao se...... Ja sam ga spushtala na Zemlju, svadjala se s njim, ali bezuspeshno..... Onda je jednom doshao na MSN i sve mi sasuo u lice. Mislim da bi mi lakshe billo da mi je bacio klavir na glavu, nego shto mi je to rekao. Rekao mi je da sam jadna, glupa, da me niko iz odeljenja ne voli, da treba da se zakopam u zemlju od stida, da me svi mrze jer slusham Tokio Hotel......
nishta od toga nije biloo tachno. Ali mene su te rechi mnogo pogodile. Nikad vishe, posle toga, nije mi bio najbolji drug. Vishe mi i nije stalo do njega. Sad, celo staro odeljenje, ne mozhe da ga smisli. Ali rekla sam ja njemu: Jednom ce svi da te odbace. A onda cesh da se setish tvoje stare drugarice CaPlje.... eh amix....nazalost ima mnogo takvih.... | |
|
| |
CapljaVoliBilla .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
Posts : 32 Join date : 2008-09-10 Age : 31 Location : na TH koncertuuu! :D
| Subject: Re: Lazni prijatelji Fri Sep 12, 2008 4:41 pm | |
| Na zhalost Prvo mislish da ti je priujatelj, da ce to zauvek da ostane, a vec u drugom trenutku...... ;( | |
|
| |
**Ice_PrinceSS** .:Nalaziš neke slike od Dulce na netu:.
| Subject: Re: Lazni prijatelji Sat Sep 13, 2008 7:20 pm | |
| Swi iz mog odeljenja...i shire... | |
|
| |
Kaca Dulce Fan .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
| Subject: Re: Lazni prijatelji Sat Sep 27, 2008 7:18 am | |
| mene je razocarala osoba koju poznajem ceo ziwott... | |
|
| |
~*KiKkY_aNn!e*~ .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
| Subject: Re: Lazni prijatelji Wed Oct 01, 2008 9:01 pm | |
| Imam lazne prijatelje... Njih ima wishe nego prawih... | |
|
| |
Dull PrinceSs .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
| Subject: Re: Lazni prijatelji Tue Nov 04, 2008 1:52 pm | |
| | |
|
| |
*any* .:Prvi put čuješ za Dulce Mariu:.
| Subject: Re: Lazni prijatelji Thu Nov 13, 2008 11:13 pm | |
| da...nekako,svi su ISFOLIRANI | |
|
| |
*Yo soy fan de Christian* .:Dulce Moderator:.
Posts : 8784 Join date : 2007-11-02 Location : Siempre en corazon de Christian!Queremos Christian Chavez WoRLD Tour Serbia 2009!https://www.youtube.com/watch?v=JQCuwq-B14w
| Subject: Re: Lazni prijatelji Fri Nov 14, 2008 12:27 pm | |
| | |
|
| |
Mrwica .:Prvi put čuješ za Dulce Mariu:.
| Subject: Re: Lazni prijatelji Mon Dec 29, 2008 4:26 pm | |
| Ima jedna isfolirana. I misli da je cool. Kada joj nešto teba pita:''Milice,Mina....'',a posle ogovara. | |
|
| |
PoNcHo .:Dulce Maria's lover:.
Posts : 5035 Join date : 2007-07-17 Age : 33 Location : Kotor
| Subject: Re: Lazni prijatelji Wed Dec 31, 2008 1:13 am | |
| - Mrwica wrote:
- Ima jedna isfolirana.
I misli da je cool. Kada joj nešto teba pita:''Milice,Mina....'',a posle ogovara. imama ja tako jednog druga iz arzreda... ali ja takve ljude ne smatram prijateljima | |
|
| |
Any y Dul forever .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
| Subject: Re: Lazni prijatelji Fri Feb 13, 2009 5:03 pm | |
| Nemam.............Dosad ih nisam srela!!!!!! | |
|
| |
Dul_Mixy .:Ideš na koncert Rebelde:.
| Subject: Re: Lazni prijatelji Fri Mar 13, 2009 4:27 pm | |
| blago tebi...........iz mog odeljenja svaki treci prijatelj je lazan............ Imam jednu "Drugaricu" koja je svima ''Najbolja drugarica'' dok ne sazna njihove tajne.......posle svima to ispricha..................ODVRATNA JE | |
|
| |
*kalina_y_christian* .:Potpisuješ peticiju za dolazak Dulce Marie u tvoju državu:.
| Subject: Re: Lazni prijatelji Sat Mar 14, 2009 9:35 pm | |
| nemam lazne priajtelje..sa takwima se ne druzim | |
|
| |
Viki_Dulce_Maria .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
Posts : 55 Join date : 2009-04-03 Age : 32 Location : Bosna :)
| Subject: Re: Lazni prijatelji Fri Apr 03, 2009 3:45 pm | |
| - *UcKeR's GiRlFrIeNd* wrote:
- Ovde pisite ako ste se nekad razocarali u prijatelja i kako ste se tada osecali.NPR ja sam slepo vrovala jednoj drugarici i kasnije sam saznala da me ona ogovara iza ledja.grozno je to!
isti slucaj ko moj takwe najwishe mrzim uhhh | |
|
| |
Milos .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
| Subject: Re: Lazni prijatelji Sun May 17, 2009 9:24 pm | |
| Moja skola je puna takvih...licemera!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Lazni prijatelji | |
| |
|
| |
| Lazni prijatelji | |
|