| Napisimo pricu | |
|
+17*J*E*C*A*dUl* Roby-RBD Adry_Chady *DuLcE GrEaTeSt fAn* shlapica $AleXandra$ Dulce Ana *UcKeR's GiRlFrIeNd* dulce_maria ~mia slatkica~ dulce@ucker $Robert@$ Poncho_mi anhel Lupita DULCE fan Anja PoNcHo Mia 21 posters |
|
Author | Message |
---|
PoNcHo .:Dulce Maria's lover:.
Posts : 5035 Join date : 2007-07-17 Age : 33 Location : Kotor
| Subject: Re: Napisimo pricu Sun Aug 26, 2007 2:36 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer obozava Miu.Ona se nije mnogo opteretila time i otisla je do Diega i iznenada ga poljubi i reče mu "Znala sam de cemo na kraju ipak ja i ti... | |
|
| |
Poncho_mi anhel .:Učlanjuješ se u club obožavalaca Dulce Marie:.
Posts : 210 Join date : 2007-07-29 Age : 31 Location : Uvek uz Poncha,Dul,Chrisa i Any
| Subject: Re: Napisimo pricu Sun Aug 26, 2007 4:17 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer obozava Miu.Ona se nije mnogo opteretila time i otisla je do Diega i iznenada ga poljubi i reče mu "Znala sam de cemo na kraju ipak ja i ti biti zajedno.Diego ... | |
|
| |
Lupita .:Prvi put čuješ za Dulce Mariu:.
| Subject: Re: Napisimo pricu Sun Aug 26, 2007 7:51 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer obozava Miu.Ona se nije mnogo opteretila time i otisla je do Diega i iznenada ga poljubi i reče mu "Znala sam de cemo na kraju ipak ja i ti biti zajedno.Diego mi smo rodjeni jedni za drugo!!!" | |
|
| |
Mia .:Dulce Maria administrator:.
Posts : 4205 Join date : 2007-08-13 Age : 30 Location : bleja u BG-y....
| Subject: Re: Napisimo pricu Mon Aug 27, 2007 9:24 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer obozava Miu.Ona se nije mnogo opteretila time i otisla je do Diega i iznenada ga poljubi i reče mu "Znala sam de cemo na kraju ipak ja i ti biti zajedno.Diego mi smo rodjeni jedni za drugo!!!"Ali on je samo gledao i... | |
|
| |
Lupita .:Prvi put čuješ za Dulce Mariu:.
| Subject: Re: Napisimo pricu Tue Aug 28, 2007 2:23 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer obozava Miu.Ona se nije mnogo opteretila time i otisla je do Diega i iznenada ga poljubi i reče mu "Znala sam de cemo na kraju ipak ja i ti biti zajedno.Diego mi smo rodjeni jedni za drugo!!!"Ali on je samo gledao i nije mogao da veruje.I poljubio je.......... | |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Tue Aug 28, 2007 4:58 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer obozava Miu.Ona se nije mnogo opteretila time i otisla je do Diega i iznenada ga poljubi i reče mu "Znala sam de cemo na kraju ipak ja i ti biti zajedno.Diego mi smo rodjeni jedni za drugo!!!"Ali on je samo gledao i nije mogao da veruje.I poljubio je,ali to nije dugo potrajalo!Odgurnuo je Robertu sa izgovorom... | |
|
| |
$Robert@$ .:Dulce Moderator:.
| Subject: Re: Napisimo pricu Mon Sep 03, 2007 12:04 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer obozava Miu.Ona se nije mnogo opteretila time i otisla je do Diega i iznenada ga poljubi i reče mu "Znala sam de cemo na kraju ipak ja i ti biti zajedno.Diego mi smo rodjeni jedni za drugo!!!"Ali on je samo gledao i nije mogao da veruje.I poljubio je,ali to nije dugo potrajalo!Odgurnuo je Robertu sa izgovorom da još uve voli Paolu ali... | |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Mon Sep 03, 2007 12:08 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer obozava Miu.Ona se nije mnogo opteretila time i otisla je do Diega i iznenada ga poljubi i reče mu "Znala sam de cemo na kraju ipak ja i ti biti zajedno.Diego mi smo rodjeni jedni za drugo!!!"Ali on je samo gledao i nije mogao da veruje.I poljubio je,ali to nije dugo potrajalo!Odgurnuo je Robertu sa izgovorom da još uve voli Paolu ali to nije bila istina... | |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Mon Sep 03, 2007 12:51 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer obozava Miu.Ona se nije mnogo opteretila time i otisla je do Diega i iznenada ga poljubi i reče mu "Znala sam de cemo na kraju ipak ja i ti biti zajedno.Diego mi smo rodjeni jedni za drugo!!!"Ali on je samo gledao i nije mogao da veruje.I poljubio je,ali to nije dugo potrajalo!Odgurnuo je Robertu sa izgovorom da još uve voli Paolu ali to nije bila istina on je ipak ... _________________ | |
|
| |
Wampirus Guest
| Subject: Re: Napisimo pricu Mon Sep 03, 2007 10:51 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer obozava Miu.Ona se nije mnogo opteretila time i otisla je do Diega i iznenada ga poljubi i reče mu "Znala sam de cemo na kraju ipak ja i ti biti zajedno.Diego mi smo rodjeni jedni za drugo!!!"Ali on je samo gledao i nije mogao da veruje.I poljubio je,ali to nije dugo potrajalo!Odgurnuo je Robertu sa izgovorom da još uve voli Paolu ali to nije bila istina on je ipak ...Voleo u dubini dushe DJovanija... |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Tue Sep 04, 2007 12:14 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer obozava Miu.Ona se nije mnogo opteretila time i otisla je do Diega i iznenada ga poljubi i reče mu "Znala sam de cemo na kraju ipak ja i ti biti zajedno.Diego mi smo rodjeni jedni za drugo!!!"Ali on je samo gledao i nije mogao da veruje.I poljubio je,ali to nije dugo potrajalo!Odgurnuo je Robertu sa izgovorom da još uve voli Paolu ali to nije bila istina on je ipak voleo u dubini dushe DJovanija zato što je.... | |
|
| |
Wampirus Guest
| Subject: Re: Napisimo pricu Tue Sep 04, 2007 1:26 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer obozava Miu.Ona se nije mnogo opteretila time i otisla je do Diega i iznenada ga poljubi i reče mu "Znala sam de cemo na kraju ipak ja i ti biti zajedno.Diego mi smo rodjeni jedni za drugo!!!"Ali on je samo gledao i nije mogao da veruje.I poljubio je,ali to nije dugo potrajalo!Odgurnuo je Robertu sa izgovorom da još uve voli Paolu ali to nije bila istina on je ipak voleo u dubini dushe DJovanija zato što je....imao naklonost prema mushkom polu ali.....
Kako sam zakuvala dogadjaj... |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Tue Sep 04, 2007 3:27 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer obozava Miu.Ona se nije mnogo opteretila time i otisla je do Diega i iznenada ga poljubi i reče mu "Znala sam de cemo na kraju ipak ja i ti biti zajedno.Diego mi smo rodjeni jedni za drugo!!!"Ali on je samo gledao i nije mogao da veruje.I poljubio je,ali to nije dugo potrajalo!Odgurnuo je Robertu sa izgovorom da još uve voli Paolu ali to nije bila istina on je ipak voleo u dubini dushe DJovanija zato što je imao naklonost prema mushkom polu ali nije mogao to da prizna! | |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Wed Sep 05, 2007 11:55 am | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer obozava Miu.Ona se nije mnogo opteretila time i otisla je do Diega i iznenada ga poljubi i reče mu "Znala sam de cemo na kraju ipak ja i ti biti zajedno.Diego mi smo rodjeni jedni za drugo!!!"Ali on je samo gledao i nije mogao da veruje.I poljubio je,ali to nije dugo potrajalo!Odgurnuo je Robertu sa izgovorom da još uve voli Paolu ali to nije bila istina on je ipak voleo u dubini dushe DJovanija zato što je imao naklonost prema mushkom polu ali nije mogao to da prizna!Onda je jednog dana... | |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Wed Sep 05, 2007 11:50 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer obozava Miu.Ona se nije mnogo opteretila time i otisla je do Diega i iznenada ga poljubi i reče mu "Znala sam de cemo na kraju ipak ja i ti biti zajedno.Diego mi smo rodjeni jedni za drugo!!!"Ali on je samo gledao i nije mogao da veruje.I poljubio je,ali to nije dugo potrajalo!Odgurnuo je Robertu sa izgovorom da još uvek voli Paolu ali to nije bila istina on je ipak voleo u dubini dushe DJovanija zato što je imao naklonost prema mushkom polu ali nije mogao to da prizna!Onda je jednog dana ipak shvatio da ne voli vise djovanija,ali ga je sve vise privlacila selina!Zato je otisao do nje... | |
|
| |
Wampirus Guest
| Subject: Re: Napisimo pricu Fri Sep 07, 2007 11:29 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer obozava Miu.Ona se nije mnogo opteretila time i otisla je do Diega i iznenada ga poljubi i reče mu "Znala sam de cemo na kraju ipak ja i ti biti zajedno.Diego mi smo rodjeni jedni za drugo!!!"Ali on je samo gledao i nije mogao da veruje.I poljubio je,ali to nije dugo potrajalo!Odgurnuo je Robertu sa izgovorom da još uvek voli Paolu ali to nije bila istina on je ipak voleo u dubini dushe DJovanija zato što je imao naklonost prema mushkom polu ali nije mogao to da prizna!Onda je jednog dana ipak shvatio da ne voli vise djovanija,ali ga je sve vise privlacila selina!Zato je otisao do nje...i pitao je da li bi ona spavala s njim ..jer je on odavno voli ,a on je... |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Sat Sep 08, 2007 6:53 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer obozava Miu.Ona se nije mnogo opteretila time i otisla je do Diega i iznenada ga poljubi i reče mu "Znala sam de cemo na kraju ipak ja i ti biti zajedno.Diego mi smo rodjeni jedni za drugo!!!"Ali on je samo gledao i nije mogao da veruje.I poljubio je,ali to nije dugo potrajalo!Odgurnuo je Robertu sa izgovorom da još uvek voli Paolu ali to nije bila istina on je ipak voleo u dubini dushe DJovanija zato što je imao naklonost prema mushkom polu ali nije mogao to da prizna!Onda je jednog dana ipak shvatio da ne voli vise djovanija,ali ga je sve vise privlacila selina!Zato je otisao do nje...i pitao je da li bi ona spavala s njim ..jer je on odavno voli ,a on je rekla da bi spavala sa Miguelom a ne sa njim ali... | |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Sat Sep 08, 2007 9:56 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer obozava Miu.Ona se nije mnogo opteretila time i otisla je do Diega i iznenada ga poljubi i reče mu "Znala sam de cemo na kraju ipak ja i ti biti zajedno.Diego mi smo rodjeni jedni za drugo!!!"Ali on je samo gledao i nije mogao da veruje.I poljubio je,ali to nije dugo potrajalo!Odgurnuo je Robertu sa izgovorom da još uvek voli Paolu ali to nije bila istina on je ipak voleo u dubini dushe DJovanija zato što je imao naklonost prema mushkom polu ali nije mogao to da prizna!Onda je jednog dana ipak shvatio da ne voli vise djovanija,ali ga je sve vise privlacila selina!Zato je otisao do nje i pitao je da li bi ona spavala s njim jer je on odavno voli,a on je rekla da bi spavala sa Miguelom a ne sa njim ali da bi mogla da razmisli! | |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Tue Sep 11, 2007 6:40 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer obozava Miu.Ona se nije mnogo opteretila time i otisla je do Diega i iznenada ga poljubi i reče mu "Znala sam de cemo na kraju ipak ja i ti biti zajedno.Diego mi smo rodjeni jedni za drugo!!!"Ali on je samo gledao i nije mogao da veruje.I poljubio je,ali to nije dugo potrajalo!Odgurnuo je Robertu sa izgovorom da još uvek voli Paolu ali to nije bila istina on je ipak voleo u dubini dushe DJovanija zato što je imao naklonost prema mushkom polu ali nije mogao to da prizna!Onda je jednog dana ipak shvatio da ne voli vise djovanija,ali ga je sve vise privlacila selina!Zato je otisao do nje i pitao je da li bi ona spavala s njim jer je on odavno voli,a on je rekla da bi spavala sa Miguelom a ne sa njim ali da bi mogla da razmisli! I onda mu je rekla... | |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Tue Sep 11, 2007 9:53 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer obozava Miu.Ona se nije mnogo opteretila time i otisla je do Diega i iznenada ga poljubi i reče mu "Znala sam de cemo na kraju ipak ja i ti biti zajedno.Diego mi smo rodjeni jedni za drugo!!!"Ali on je samo gledao i nije mogao da veruje.I poljubio je,ali to nije dugo potrajalo!Odgurnuo je Robertu sa izgovorom da još uvek voli Paolu ali to nije bila istina on je ipak voleo u dubini dushe DJovanija zato što je imao naklonost prema mushkom polu ali nije mogao to da prizna!Onda je jednog dana ipak shvatio da ne voli vise djovanija,ali ga je sve vise privlacila selina!Zato je otisao do nje i pitao je da li bi ona spavala s njim jer je on odavno voli,a ona je rekla da bi spavala sa Miguelom a ne sa njim ali da bi mogla da razmisli! I onda mu je rekla:"Znas...mislim da bi trebao da odes kod Vico!" | |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Wed Sep 12, 2007 8:44 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer obozava Miu.Ona se nije mnogo opteretila time i otisla je do Diega i iznenada ga poljubi i reče mu "Znala sam de cemo na kraju ipak ja i ti biti zajedno.Diego mi smo rodjeni jedni za drugo!!!"Ali on je samo gledao i nije mogao da veruje.I poljubio je,ali to nije dugo potrajalo!Odgurnuo je Robertu sa izgovorom da još uvek voli Paolu ali to nije bila istina on je ipak voleo u dubini dushe DJovanija zato što je imao naklonost prema mushkom polu ali nije mogao to da prizna!Onda je jednog dana ipak shvatio da ne voli vise djovanija,ali ga je sve vise privlacila selina!Zato je otisao do nje i pitao je da li bi ona spavala s njim jer je on odavno voli,a ona je rekla da bi spavala sa Miguelom a ne sa njim ali da bi mogla da razmisli! I onda mu je rekla:"Znas...mislim da bi trebao da odes kod Vico!" On je ptao "Zašto kod Vico???" A ona mu reče... | |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Wed Sep 12, 2007 11:20 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer obozava Miu.Ona se nije mnogo opteretila time i otisla je do Diega i iznenada ga poljubi i reče mu "Znala sam de cemo na kraju ipak ja i ti biti zajedno.Diego mi smo rodjeni jedni za drugo!!!"Ali on je samo gledao i nije mogao da veruje.I poljubio je,ali to nije dugo potrajalo!Odgurnuo je Robertu sa izgovorom da još uvek voli Paolu ali to nije bila istina on je ipak voleo u dubini dushe DJovanija zato što je imao naklonost prema mushkom polu ali nije mogao to da prizna!Onda je jednog dana ipak shvatio da ne voli vise djovanija,ali ga je sve vise privlacila selina!Zato je otisao do nje i pitao je da li bi ona spavala s njim jer je on odavno voli,a ona je rekla da bi spavala sa Miguelom a ne sa njim ali da bi mogla da razmisli! I onda mu je rekla:"Znas...mislim da bi trebao da odes kod Vico!" On je ptao "Zašto kod Vico???" A ona mu reče pa ona mi je nesto... | |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Thu Sep 13, 2007 6:38 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer obozava Miu.Ona se nije mnogo opteretila time i otisla je do Diega i iznenada ga poljubi i reče mu "Znala sam de cemo na kraju ipak ja i ti biti zajedno.Diego mi smo rodjeni jedni za drugo!!!"Ali on je samo gledao i nije mogao da veruje.I poljubio je,ali to nije dugo potrajalo!Odgurnuo je Robertu sa izgovorom da još uvek voli Paolu ali to nije bila istina on je ipak voleo u dubini dushe DJovanija zato što je imao naklonost prema mushkom polu ali nije mogao to da prizna!Onda je jednog dana ipak shvatio da ne voli vise djovanija,ali ga je sve vise privlacila selina!Zato je otisao do nje i pitao je da li bi ona spavala s njim jer je on odavno voli,a ona je rekla da bi spavala sa Miguelom a ne sa njim ali da bi mogla da razmisli! I onda mu je rekla:"Znas...mislim da bi trebao da odes kod Vico!" On je ptao "Zašto kod Vico???" A ona mu reče pa ona mi je nesto uvjek bila... | |
|
| |
Wampirus Guest
| Subject: Re: Napisimo pricu Sat Sep 15, 2007 2:03 am | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer obozava Miu.Ona se nije mnogo opteretila time i otisla je do Diega i iznenada ga poljubi i reče mu "Znala sam de cemo na kraju ipak ja i ti biti zajedno.Diego mi smo rodjeni jedni za drugo!!!"Ali on je samo gledao i nije mogao da veruje.I poljubio je,ali to nije dugo potrajalo!Odgurnuo je Robertu sa izgovorom da još uvek voli Paolu ali to nije bila istina on je ipak voleo u dubini dushe DJovanija zato što je imao naklonost prema mushkom polu ali nije mogao to da prizna!Onda je jednog dana ipak shvatio da ne voli vise djovanija,ali ga je sve vise privlacila selina!Zato je otisao do nje i pitao je da li bi ona spavala s njim jer je on odavno voli,a ona je rekla da bi spavala sa Miguelom a ne sa njim ali da bi mogla da razmisli! I onda mu je rekla:"Znas...mislim da bi trebao da odes kod Vico!" On je ptao "Zašto kod Vico???" A ona mu reče pa ona mi je nesto uvjek bila...govorila da bi spavala s ......... |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Sat Sep 15, 2007 7:31 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer obozava Miu.Ona se nije mnogo opteretila time i otisla je do Diega i iznenada ga poljubi i reče mu "Znala sam de cemo na kraju ipak ja i ti biti zajedno.Diego mi smo rodjeni jedni za drugo!!!"Ali on je samo gledao i nije mogao da veruje.I poljubio je,ali to nije dugo potrajalo!Odgurnuo je Robertu sa izgovorom da još uvek voli Paolu ali to nije bila istina on je ipak voleo u dubini dushe DJovanija zato što je imao naklonost prema mushkom polu ali nije mogao to da prizna!Onda je jednog dana ipak shvatio da ne voli vise djovanija,ali ga je sve vise privlacila selina!Zato je otisao do nje i pitao je da li bi ona spavala s njim jer je on odavno voli,a ona je rekla da bi spavala sa Miguelom a ne sa njim ali da bi mogla da razmisli! I onda mu je rekla:"Znas...mislim da bi trebao da odes kod Vico!" On je ptao "Zašto kod Vico???" A ona mu reče:"pa ona mi je nesto uvjek bila govorila da bi spavala s tobom"
STA KAZETE DA KRENEMO DRUGU PRICU? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Napisimo pricu | |
| |
|
| |
| Napisimo pricu | |
|