| Napisimo pricu | |
|
+17*J*E*C*A*dUl* Roby-RBD Adry_Chady *DuLcE GrEaTeSt fAn* shlapica $AleXandra$ Dulce Ana *UcKeR's GiRlFrIeNd* dulce_maria ~mia slatkica~ dulce@ucker $Robert@$ Poncho_mi anhel Lupita DULCE fan Anja PoNcHo Mia 21 posters |
|
Author | Message |
---|
Mia .:Dulce Maria administrator:.
Posts : 4205 Join date : 2007-08-13 Age : 30 Location : bleja u BG-y....
| Subject: Napisimo pricu Tue Aug 14, 2007 1:05 pm | |
| Znate kako se igra ova igrica...bilo bi lepo da kopirate tekst bice bolje...
Roberta je sedela u sobi... | |
|
| |
Wampirus Guest
| Subject: Re: Napisimo pricu Tue Aug 14, 2007 2:03 pm | |
| I razmisljala o Hoakinu... |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Tue Aug 14, 2007 10:00 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i...
Kopiraj tekst please!Bice bolje! | |
|
| |
PoNcHo .:Dulce Maria's lover:.
Posts : 5035 Join date : 2007-07-17 Age : 33 Location : Kotor
| Subject: Re: Napisimo pricu Wed Aug 15, 2007 1:14 am | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha | |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Wed Aug 15, 2007 11:57 am | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla... Hahaha...i kako sada da ispravim ovu tvoju glupost a da ne brisem | |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Wed Aug 15, 2007 1:48 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule | |
|
| |
DULCE fan Anja .:Nalaziš neke slike od Dulce na netu:.
Posts : 122 Join date : 2007-07-27 Age : 30 Location : Durch den monsun...mit Bill...
| Subject: Re: Napisimo pricu Wed Aug 15, 2007 5:29 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i... | |
|
| |
Lupita .:Prvi put čuješ za Dulce Mariu:.
| Subject: Re: Napisimo pricu Sun Aug 19, 2007 4:39 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj... | |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Sun Aug 19, 2007 5:06 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je... | |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Sun Aug 19, 2007 10:45 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao... | |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Mon Aug 20, 2007 1:30 am | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer... | |
|
| |
Lupita .:Prvi put čuješ za Dulce Mariu:.
| Subject: Re: Napisimo pricu Mon Aug 20, 2007 12:17 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o..... | |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Mon Aug 20, 2007 9:14 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije... | |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Tue Aug 21, 2007 2:30 am | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je... | |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Tue Aug 21, 2007 3:29 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi... | |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Wed Aug 22, 2007 9:53 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju... | |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Wed Aug 22, 2007 10:09 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce... | |
|
| |
Poncho_mi anhel .:Učlanjuješ se u club obožavalaca Dulce Marie:.
Posts : 210 Join date : 2007-07-29 Age : 31 Location : Uvek uz Poncha,Dul,Chrisa i Any
| Subject: Re: Napisimo pricu Fri Aug 24, 2007 10:32 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom..... | |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Fri Aug 24, 2007 11:33 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da... | |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Sat Aug 25, 2007 12:44 am | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer... | |
|
| |
Posts : 210 Join date : 2007-07-29 Age : 31 Location : Uvek uz Poncha,Dul,Chrisa i Any
| Subject: Re: Napisimo pricu Sat Aug 25, 2007 9:20 am | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer obozava Miu. | |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Sat Aug 25, 2007 4:35 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer obozava Miu.Ona se nije mnogo opteretila time i otisla je do... | |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Sat Aug 25, 2007 5:34 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer obozava Miu.Ona se nije mnogo opteretila time i otisla je do Diega i iznenada ga | |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Sun Aug 26, 2007 12:27 am | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer obozava Miu.Ona se nije mnogo opteretila time i otisla je do Diega i iznenada ga poljubi i reče mu "Znala sam... | |
|
| |
| Subject: Re: Napisimo pricu Sun Aug 26, 2007 12:01 pm | |
| Roberta je sedela u sobi I razmisljala o Hoakinu,onda se setila Diega i shvatila da je zaljubljena u Poncha.Posto Diega nije mogla da razdvoji od Paule,otrchala je kod Poncha i rekla mu:"Slusaj mislim da sam zaljubljena u tebe!!!" On je bio zatecen i nije mogao da vjeruje u to što čuje jer razmislja o Miji.On je ipak vise voleo Miju i nije htio da je prevari, ali isto nijemogao a porekne da ga je Roberta uvjek privlačila zato je hteo otvoreno da razgovara s njom da bi donekle rješili trenutnu situaciju.Znao je da ce Roberta kad-tad biti sa Diegom i rekao joj da ne moze da to sada uradi,jer obozava Miu.Ona se nije mnogo opteretila time i otisla je do Diega i iznenada ga poljubi i reče mu "Znala sam de cemo na kraju.... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Napisimo pricu | |
| |
|
| |
| Napisimo pricu | |
|