| Dulce y Poncho | |
|
+38Katarina001 shlapica *dulce_the_best* *Dulce Maria* Jovana & Vlado *Rbd fan* Stoletova DUL FRVR BEST ~:*Glamurosa*:~ Dulcita_Milicita_Gatita RoBeRtAaaaaa Nina RBD EmiljiaDyP *UcKeR's GiRlFrIeNd* Dulce Maria forum *R*o*b*e*r*t*a* JeLeNa_D buntovnica Drasko _DeJaNa_ *Kiki*Anahi* *Yo soy fan de Christian* mIsS.p0p.tRaSh EmArObErTa $Roberta$ Iris dulce_maria Dulcelicious DyR*lover Aleksandra $Robert@$ Mia Poncho_mi anhel IBIZA-girl Maca'90 Mia Colucci _UcKeRmaNN's_BiTcH_ PoNcHo 42 posters |
|
Author | Message |
---|
_UcKeRmaNN's_BiTcH_ ♥Nada sirve cuando estas...No sirve mi boca si no puede llegar alla tuya♥
Posts : 922 Join date : 2007-07-17 Age : 34 Location : Robaste todos mis sentidos....robaste mi corazon que esta latiendo solo por ti!
| Subject: Re: Dulce y Poncho Thu Jan 10, 2008 5:23 pm | |
| understand you...i feel smth similar =) | |
|
| |
Mia .:Dulce Maria administrator:.
Posts : 4205 Join date : 2007-08-13 Age : 30 Location : bleja u BG-y....
| Subject: Re: Dulce y Poncho Thu Jan 10, 2008 7:27 pm | |
| Epa sada da kazem swoje mishljenje...ne znam shta mi se deshawa,ali su mi u poslednje wreme preslatki Dulce i Poncho!!NA nekim slikama izgledaju kao SAWRSHEN par...mozda su i bolji par od AyA...Ma on je prelep pa su mi oba para extra!! | |
|
| |
_UcKeRmaNN's_BiTcH_ ♥Nada sirve cuando estas...No sirve mi boca si no puede llegar alla tuya♥
Posts : 922 Join date : 2007-07-17 Age : 34 Location : Robaste todos mis sentidos....robaste mi corazon que esta latiendo solo por ti!
| Subject: Re: Dulce y Poncho Thu Jan 10, 2008 10:21 pm | |
| razocharana sam...a briga me =) ja znam koja je prawa istina - HERRONI I VONDY 4EVER!!! | |
|
| |
PoNcHo .:Dulce Maria's lover:.
Posts : 5035 Join date : 2007-07-17 Age : 33 Location : Kotor
| |
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Fri Jan 11, 2008 1:26 am | |
| - _UcKeRmaNN's_BiTcH_ wrote:
- razocharana sam...a briga me =) ja znam koja je prawa istina - HERRONI I VONDY 4EVER!!!
Epa wjecky shta da se radi ja sam samo iskrena Poncho jedno pitanje KADA JA NISAM RAZUMNO RAZMISHLJALA?? Pazi shta cesh da odgoworish | |
|
| |
EmiljiaDyP .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
Posts : 36 Join date : 2008-01-05 Age : 30 Location : En Mexico City-con DyP !
| Subject: Re: Dulce y Poncho Sat Jan 12, 2008 1:54 am | |
| Tooooo!!!!Konacnooo!!!Bas mi je drago sto ti Dyp(moj zivot)izgledaju savrsenooo!!!!A ja cu ti odgovorim-razumno razmisljas. Ali,za DyP je preeemalooooo reci savrseni!Oni su bolesno prelepo savrseniii!!!!!Dajem zivot za njih! | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Mon Jan 14, 2008 7:00 pm | |
| axaxaxa bolesno bolesni al dobro o ukusima se ne rasprawlja. meni su oni tako uzhasan par, uopshte mi ne idu...al dobrooo... | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Mon Jan 14, 2008 7:43 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Tue Jan 15, 2008 1:52 am | |
| Ja znam da sam bolesno zaludjena sa TRENDY!!Pa meni je pohvala da mi kazete da sam bolesnica!!meni su oni nezamislivooooo premedenii!!Joooj!!!OBOZAVAM IH!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Tue Jan 15, 2008 2:33 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Wed Jan 16, 2008 5:27 pm | |
| Pa ispiranje mozga je bas leeepo kolko vidim!!!svi vole parove iz serije-sta je tu uzbudljivo i zanimljvo-ovako je lepse kad znas da su stvarno bili zajedno!!!-ok svako ima svoj ukus!!ja za DyP ludim i pre serijee!!!!!vazniji su mi od zivota!! | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Wed Jan 16, 2008 5:31 pm | |
| .........no comments.......... | |
|
| |
*UcKeR's GiRlFrIeNd* .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 5829 Join date : 2007-11-19 Age : 31 Location : ^_^ ^_^ ^_^
| Subject: Re: Dulce y Poncho Wed Jan 16, 2008 7:15 pm | |
| - EmiljiaDyP wrote:
- Pa ispiranje mozga je bas leeepo kolko vidim!!!svi vole parove iz serije-sta je tu uzbudljivo i zanimljvo-ovako je lepse kad znas da su stvarno bili zajedno!!!-ok svako ima svoj ukus!!ja za DyP ludim i pre serijee!!!!!vazniji su mi od zivota!!
pa sta!!!!!kakve veze ima sto su dul i ucker par u seriji.meni su dyp odvratan par pa cutim. | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Thu Jan 17, 2008 1:03 am | |
| - vera wrote:
- EmiljiaDyP wrote:
- Pa ispiranje mozga je bas leeepo kolko vidim!!!svi vole parove iz serije-sta je tu uzbudljivo i zanimljvo-ovako je lepse kad znas da su stvarno bili zajedno!!!-ok svako ima svoj ukus!!ja za DyP ludim i pre serijee!!!!!vazniji su mi od zivota!!
pa sta!!!!!kakve veze ima sto su dul i ucker par u seriji.meni su dyp odvratan par pa cutim. u redu je ljudi svako ima svoje mushljenje necemo se raspravljat | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Thu Jan 17, 2008 1:25 am | |
| u pravu si ali ne treba stalno nametati svoje misljenje.meni se svidjaju dyc ali to ne znaci da svima moraju oni da se svidjaju.I RASPRAVA JE ZAVRSENA!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Thu Jan 17, 2008 4:18 pm | |
| nismo se rasprawljale samo smo nawodile razloge zashto nam se swidja owaj a ne onaj par... | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Fri Jan 18, 2008 2:19 am | |
| pa..........moglo bi se tako reci | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Sat Jan 19, 2008 9:00 pm | |
| JAooj bre samo su mi oni preslatki DyP ne znam zashto...inace ne znam dal sada normalno razmishljam ili mi je sada ispran mozak swejedno sada su mi oni sladji i kraaaajj | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Sun Jan 20, 2008 12:53 am | |
| pa dobro nema veze svakom se desi da promeni misljenje. | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Sun Jan 20, 2008 1:07 am | |
| pa narawno... Jednostawno su mi AyA i DyC dojadili!! | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Sun Jan 20, 2008 2:41 am | |
| E znas kako narod kaze-Mudri menjaju misljenje!(u pozitivnom smislu naravno!) i ako ako to sto volis DyP zoves ispiranjem mozga-onda reci kako svima da isperem mozak?!!! aaa!!znas kako mi je drago sto konacno tako razmisljas!!obozavam te!!!!i meni su su parovi u seriji bzv uklopljeni... | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Sun Jan 20, 2008 3:01 am | |
| joooooooj ja i ti nikad nemamo isto misljenje.ma nema veze..... | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Tue Jan 22, 2008 10:34 pm | |
| - vera wrote:
- joooooooj ja i ti nikad nemamo isto misljenje.ma nema veze.....
Ko?Ja i ti ili...? | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Tue Jan 22, 2008 10:36 pm | |
| - EmiljiaDyP wrote:
- E znas kako narod kaze-Mudri menjaju misljenje!(u pozitivnom smislu naravno!)
i ako ako to sto volis DyP zoves ispiranjem mozga-onda reci kako svima da isperem mozak?!!! aaa!!znas kako mi je drago sto konacno tako razmisljas!!obozavam te!!!!i meni su su parovi u seriji bzv uklopljeni... Meni su pre parowi serije bilil extra!!I obozawala sam ih,ali me je stwarno sada to wishe smorilo mislim seriju sada ce 2 godine! | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Tue Jan 22, 2008 11:05 pm | |
| - Mia wrote:
- vera wrote:
- joooooooj ja i ti nikad nemamo isto misljenje.ma nema veze.....
Ko?Ja i ti ili...? ne,nego ja i emilija | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Dulce y Poncho | |
| |
|
| |
| Dulce y Poncho | |
|