| Dulce y Poncho | |
|
+38Katarina001 shlapica *dulce_the_best* *Dulce Maria* Jovana & Vlado *Rbd fan* Stoletova DUL FRVR BEST ~:*Glamurosa*:~ Dulcita_Milicita_Gatita RoBeRtAaaaaa Nina RBD EmiljiaDyP *UcKeR's GiRlFrIeNd* Dulce Maria forum *R*o*b*e*r*t*a* JeLeNa_D buntovnica Drasko _DeJaNa_ *Kiki*Anahi* *Yo soy fan de Christian* mIsS.p0p.tRaSh EmArObErTa $Roberta$ Iris dulce_maria Dulcelicious DyR*lover Aleksandra $Robert@$ Mia Poncho_mi anhel IBIZA-girl Maca'90 Mia Colucci _UcKeRmaNN's_BiTcH_ PoNcHo 42 posters |
|
Author | Message |
---|
JeLeNa_D .:Nalaziš neke slike od Dulce na netu:.
| Subject: Re: Dulce y Poncho Sat Jan 05, 2008 3:16 am | |
| | |
|
| |
_UcKeRmaNN's_BiTcH_ ♥Nada sirve cuando estas...No sirve mi boca si no puede llegar alla tuya♥
Posts : 922 Join date : 2007-07-17 Age : 34 Location : Robaste todos mis sentidos....robaste mi corazon que esta latiendo solo por ti!
| Subject: Re: Dulce y Poncho Sat Jan 05, 2008 9:22 pm | |
| - *Yo soy fan de Dul* wrote:
- kooooooooooo???
trendy se popularno zowu fanowi DyP xD | |
|
| |
*R*o*b*e*r*t*a* .:Dulce Moderator:.
| Subject: Re: Dulce y Poncho Sat Jan 05, 2008 10:18 pm | |
| Mislim da su oni zajedno super! | |
|
| |
PoNcHo .:Dulce Maria's lover:.
Posts : 5035 Join date : 2007-07-17 Age : 33 Location : Kotor
| Subject: Re: Dulce y Poncho Sat Jan 05, 2008 10:43 pm | |
| - *R*o*b*e*r*t*a* wrote:
- Mislim da su oni zajedno super!
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii sad na forumu postoje tri člana koja su trendy | |
|
| |
Dulce Maria forum .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
| Subject: Re: Dulce y Poncho Sun Jan 06, 2008 12:21 am | |
| Onako.. pre bih ona i Dijego | |
|
| |
*UcKeR's GiRlFrIeNd* .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 5829 Join date : 2007-11-19 Age : 31 Location : ^_^ ^_^ ^_^
| Subject: Re: Dulce y Poncho Sun Jan 06, 2008 2:48 pm | |
| - Dulce Maria forum wrote:
- Onako.. pre bih ona i Dijego
| |
|
| |
EmiljiaDyP .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
Posts : 36 Join date : 2008-01-05 Age : 30 Location : En Mexico City-con DyP !
| Subject: Re: Dulce y Poncho Sun Jan 06, 2008 7:49 pm | |
| Caoos=)Ja sam ovde 1. put...Luuuda sam za Dull y Ponchitom,znaci ja bih se zbog njih cak i ubila...Ja njih neopisivo obooozavam!Oni su mi nesto naaajlepse na svetu!!Dala bih zivot za RBD i DyP!!!!Voooolim ih !! | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Sun Jan 06, 2008 8:18 pm | |
| - EmiljiaDyP wrote:
- Caoos=)Ja sam ovde 1. put...Luuuda sam za Dull y Ponchitom,znaci ja bih se zbog njih cak i ubila...Ja njih neopisivo obooozavam!Oni su mi nesto naaajlepse na svetu!!Dala bih zivot za RBD i DyP!!!!Voooolim ih !!
bas ih toliko volis? | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Sun Jan 06, 2008 10:22 pm | |
| - EmiljiaDyP wrote:
- Caoos=)Ja sam ovde 1. put...Luuuda sam za Dull y Ponchitom,znaci ja bih se zbog njih cak i ubila...Ja njih neopisivo obooozavam!Oni su mi nesto naaajlepse na svetu!!Dala bih zivot za RBD i DyP!!!!Voooolim ih !!
hehehhe i ja ih obožavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam | |
|
| |
_UcKeRmaNN's_BiTcH_ ♥Nada sirve cuando estas...No sirve mi boca si no puede llegar alla tuya♥
Posts : 922 Join date : 2007-07-17 Age : 34 Location : Robaste todos mis sentidos....robaste mi corazon que esta latiendo solo por ti!
| Subject: Re: Dulce y Poncho Mon Jan 07, 2008 1:48 am | |
| yeah, ali was i dalje nema dowoljno =) bozho aj otwori kluboweeee za dyc i dyp =) | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Mon Jan 07, 2008 4:10 pm | |
| oću samo kad nađem vremena | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Mon Jan 07, 2008 6:01 pm | |
| Poncho y Anahi-bili u wezi-hahahahaha....NE verujem da citate srpske novine!hahahah!strasno...Svi navodno wole RBD,a ne znaju ni 2 stvari o njima!=(Pa sta vam je?Gde ste pokupile te glupe informacuje???? Poncho je pitao Dull da se pomire,ali on ga je odjb. svaki put! =`(Nije vazno sto verujete u traceve o Ponchu i Anahi=)SVE vas volim!=) | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Mon Jan 07, 2008 8:22 pm | |
| - EmiljiaDyP wrote:
- Poncho y Anahi-bili u wezi-hahahahaha....NE verujem da citate srpske novine!hahahah!strasno...Svi navodno wole RBD,a ne znaju ni 2 stvari o njima!=(Pa sta vam je?Gde ste pokupile te glupe informacuje????
Poncho je pitao Dull da se pomire,ali on ga je odjb. svaki put! =`(Nije vazno sto verujete u traceve o Ponchu i Anahi=)SVE vas volim!=) sreco, mislim da si ti ta koja ima pogreshne informacije. ja ne chitam sr. nowine tj chitam ali ne wjerujem ni jednoj jedinoj rijechi. annie y poncho nikada nisu bili zajedno, ko je tu u koga bio zaljubljen znaju samo njih dwoje i kraj. pod dwa, da je poncho ikada pitao dulce da se pomire, wjeruj mi, ali wjeruj mi da bi sada njih dwoje bili zajedno. kao shto widish, od njihowog raskida, dulce nije imala nijednog jedinog dechka, a poncho ih je mijenjao kao charape. dulce je ta koja pati za njim a ne vice versa. shto se mene tiche, oni mogu biti zajedno, nemam nishta protiw, samo kazhem da su bzw par, a i nebi oni bash mene slushali jel' te? sledeci put, owo je swima, dobro ispitajte chinjenice, jer swi koji bar malo bolje pogledaju, wide shta se deshawa...hwala =) | |
|
| |
Mia .:Dulce Maria administrator:.
Posts : 4205 Join date : 2007-08-13 Age : 30 Location : bleja u BG-y....
| Subject: Re: Dulce y Poncho Tue Jan 08, 2008 1:26 pm | |
| - _UcKeRmaNN's_BiTcH_ wrote:
- EmiljiaDyP wrote:
- Poncho y Anahi-bili u wezi-hahahahaha....NE verujem da citate srpske novine!hahahah!strasno...Svi navodno wole RBD,a ne znaju ni 2 stvari o njima!=(Pa sta vam je?Gde ste pokupile te glupe informacuje????
Poncho je pitao Dull da se pomire,ali on ga je odjb. svaki put! =`(Nije vazno sto verujete u traceve o Ponchu i Anahi=)SVE vas volim!=) sreco, mislim da si ti ta koja ima pogreshne informacije. ja ne chitam sr. nowine tj chitam ali ne wjerujem ni jednoj jedinoj rijechi. annie y poncho nikada nisu bili zajedno, ko je tu u koga bio zaljubljen znaju samo njih dwoje i kraj. pod dwa, da je poncho ikada pitao dulce da se pomire, wjeruj mi, ali wjeruj mi da bi sada njih dwoje bili zajedno. kao shto widish, od njihowog raskida, dulce nije imala nijednog jedinog dechka, a poncho ih je mijenjao kao charape. dulce je ta koja pati za njim a ne vice versa. shto se mene tiche, oni mogu biti zajedno, nemam nishta protiw, samo kazhem da su bzw par, a i nebi oni bash mene slushali jel' te? sledeci put, owo je swima, dobro ispitajte chinjenice, jer swi koji bar malo bolje pogledaju, wide shta se deshawa...hwala =) hehe wjecky care Potpuno se slazem!!!Ionako Dul i Poncho nisu zajedno i mi(barem ja)ne pricamo o tome ko je s kim bio i ko ce s kim biti nego ko je LEPSHI par!Any i Poncho nikada nisu bili zajedno,ali ili se neshto deshawa ili su odlicni glumci!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Tue Jan 08, 2008 2:50 pm | |
| 80%onog sto pise u tv novelama i slicnim casopisima su lazi.oni pisu o navodnoj vezi izmedju any i poncha samo da bi vise ljudi kupovalo casopis.ne kazem ja da to ne citam ali ne verujem u sve sto procitam. | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Tue Jan 08, 2008 5:20 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Tue Jan 08, 2008 5:41 pm | |
| Dulce je bila Pancchom Memo Ochoa,ruzni fudbaler,a ja cu vam ostaviti link snimamka ili cu pokusati da stavim slike.posetite flogao tamo ima bash sve.nadam se da ce mi uspeti posto ja oko foruma i ostavljanja linkova nemam pojma bash nista...A ja sam ovde od vas 1. put cula da su Anahi i Ponch bili zajedno,i da je poncho ostavio dull.Nije vazno to sta se pise,nemojte se zbog toga ljutiti na mene!!!plz ja nista loshe nisam za vas rekla.meni je ovaj forum ok,i svi ste mi suupew! https://www.youtube.com/watch?v=UwpoLkA2_FY https://www.youtube.com/watch?v=8aW72fC5Qkc&feature=related | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Tue Jan 08, 2008 5:49 pm | |
| - EmiljiaDyP wrote:
- Dulce je bila Pancchom Memo Ochoa,ruzni fudbaler,a ja cu vam ostaviti link snimamka ili cu pokusati da stavim slike.posetite flogao tamo ima bash sve.nadam se da ce mi uspeti posto ja oko foruma i ostavljanja linkova nemam pojma bash nista...A ja sam ovde od vas 1. put cula da su Anahi i Ponch bili zajedno,i da je poncho ostavio dull.Nije vazno to sta se pise,nemojte se zbog toga ljutiti na mene!!!plz ja nista loshe nisam za vas rekla.meni je ovaj forum ok,i svi ste mi suupew!
https://www.youtube.com/watch?v=UwpoLkA2_FY https://www.youtube.com/watch?v=8aW72fC5Qkc&feature=related ma ok je svi znamo da su Dul y Poncho bili zajednooooooooo | |
|
| |
Mia .:Dulce Maria administrator:.
Posts : 4205 Join date : 2007-08-13 Age : 30 Location : bleja u BG-y....
| Subject: Re: Dulce y Poncho Wed Jan 09, 2008 1:33 am | |
| - EmiljiaDyP wrote:
- Dulce je bila Pancchom Memo Ochoa,ruzni fudbaler,a ja cu vam ostaviti link snimamka ili cu pokusati da stavim slike.posetite flogao tamo ima bash sve.nadam se da ce mi uspeti posto ja oko foruma i ostavljanja linkova nemam pojma bash nista...A ja sam ovde od vas 1. put cula da su Anahi i Ponch bili zajedno,i da je poncho ostavio dull.Nije vazno to sta se pise,nemojte se zbog toga ljutiti na mene!!!plz ja nista loshe nisam za vas rekla.meni je ovaj forum ok,i svi ste mi suupew!
https://www.youtube.com/watch?v=UwpoLkA2_FY [url=https://www.youtube.com/watch?v=8aW72fC5Qkc&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=8aW72fC5Qkc&feature=related[/quote[/url]] Ma opushteno... Samo ne znam gde je pisalo na owom forumu da su AyA bili zajedno?Uostalom nije ni bitno! | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Wed Jan 09, 2008 1:41 am | |
| - Mia wrote:
- EmiljiaDyP wrote:
https://www.youtube.com/watch?v=UwpoLkA2_FY [url=https://www.youtube.com/watch?v=8aW72fC5Qkc&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=8aW72fC5Qkc&feature=related[/quote[/url]] Ma opushteno... Samo ne znam gde je pisalo na owom forumu da su AyA bili zajedno?Uostalom nije ni bitno! gde pise?ja nisam procitala sigurno si malo pobrkala loncice.ali.......nema veze. | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Wed Jan 09, 2008 4:55 pm | |
| ma nisam ja ljuta, samo wolim da kazhem ono shto mislim =) a ne wjerujem da je na owom forumu pisalo da su aya bili ikad zajedno...ah da, memo, sorry na njega sam zaborawila...ali da, poncho je ostawio dulce... | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Wed Jan 09, 2008 4:59 pm | |
| - _UcKeRmaNN's_BiTcH_ wrote:
- ma nisam ja ljuta, samo wolim da kazhem ono shto mislim =) a ne wjerujem da je na owom forumu pisalo da su aya bili ikad zajedno...ah da, memo, sorry na njega sam zaborawila...ali da, poncho je ostawio dulce...
okle ti znash da je poncho ostavio Dulce ja bash mislim da je obrato | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Wed Jan 09, 2008 9:19 pm | |
| MA TOLIKO GLUPOSTI IMA U NOVINAMA DA NEZNAM VISE U STA DA VERUJEM.NEGDE PISE DA DULCE JURI PONCHA NEGDE OBRNUTO.A NAJVECA GLUPOST KOJU SAM PROCITALA NA JEDNOM BLOGU JE DA JE CHRISTOPHER ZAPROSIO DULCE I DA SU SE ZBOG TOGA ON I PONCHO POSVADJALI! | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Wed Jan 09, 2008 10:50 pm | |
| ja sam rekla swoje, dulce pati (ili je bar patila) za ponchom i ja sam u to 1000000000% sigurna i niko mi ne mozhe potwrditi obratno. end of discusion. entendido? | |
|
| |
| Subject: Re: Dulce y Poncho Thu Jan 10, 2008 3:14 am | |
| Da!definitivno ne vise o tome!svako ima pravo da misli i da veruje u sta hoce.=)Ali,neko je pomenu da je pon prevario dul sa any...ja otkad oni postoje to sam ovde 1. put cula...Ali ok je,sve!=)trbalo bi da se radujemo dolasku!svako moze da voli parove koju mu se svidjaju...Samo sto je taj dolazak meni suvise predivan,da cak ponekad pomislim da ce se nekom iz benda nesto desiti,i da ce sve turneje po Evropi oTKazati!=`(a ubedjena sam da ce to biti kristian(ne znam zasto on)!=`(Mozda panicim od prevelike srece..ali meni stvarno nije dobro...oTKad su se pojavili RBD su mi totalno promenili zivot!!!ali bojim see...=S | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Dulce y Poncho | |
| |
|
| |
| Dulce y Poncho | |
|