Posts : 21 Join date : 2008-03-15 Age : 31 Location : Podgorica
Subject: Re: Blamovi Wed Aug 27, 2008 4:03 pm
Ovo nije moj blam, ali jeste moje drugarice.... Procitajte obavezno!!!!!!! Bila je sa drustvom u gradu i uglavnom oni su pricali o blamovima( ona je nisila dugu suknju)u jednom trenutku kada su se smijali necijem blamu ona je digla suknju i prekrila se s njim preko glave i rekla: "jao blama" hahahahahahahahahahahahhahah hahahahahhahaha
Posts : 5829 Join date : 2007-11-19 Age : 31 Location : ^_^ ^_^ ^_^
Subject: Re: Blamovi Wed Aug 27, 2008 7:36 pm
NINA wrote:
Ovo nije moj blam, ali jeste moje drugarice.... Procitajte obavezno!!!!!!! Bila je sa drustvom u gradu i uglavnom oni su pricali o blamovima( ona je nisila dugu suknju)u jednom trenutku kada su se smijali necijem blamu ona je digla suknju i prekrila se s njim preko glave i rekla: "jao blama" hahahahahahahahahahahahhahah hahahahahhahaha
mIsS.p0p.tRaSh .:Dulce Maria administrator:.
Subject: Re: Blamovi Wed Aug 27, 2008 8:07 pm
vera wrote:
NINA wrote:
Dulce Ana .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
Subject: Re: Blamovi Wed Aug 27, 2008 10:39 pm
dulce_n i n @ wrote:
vera wrote:
NINA wrote:
iwana maria .:Učlanjuješ se u club obožavalaca Dulce Marie:.
Subject: Re: Blamovi Sat Aug 30, 2008 11:07 pm
CapljaVoliBilla .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
Posts : 32 Join date : 2008-09-10 Age : 31 Location : na TH koncertuuu! :D
Subject: Re: Blamovi Thu Sep 11, 2008 9:03 pm
Iris wrote:
Da honey samo zato!!! Naravno.... Na mene nece nijedan decko da prosipa pivo.. makar i pijan bio.... HELLO UNISTIO MI JE D&G MAJICU!!!
-.- kakva curka
*Yo soy fan de Christian* .:Dulce Moderator:.
Posts : 8784 Join date : 2007-11-02 Location : Siempre en corazon de Christian!Queremos Christian Chavez WoRLD Tour Serbia 2009!https://www.youtube.com/watch?v=JQCuwq-B14w
Subject: Re: Blamovi Thu Sep 11, 2008 10:16 pm
EWO JEDAN BLAM OD MOG MENE ! BILI SMO NA NEKOM RODJUSU KOD MOJE NAAAAJ FRENDICE....I ONA SE ZALJUBILA U NEKOG LAZARA I SAD ZAJEBAVALI SMO SE KAO DA SE POLJUBIMO USTA TO JE KAO NEKA FOTA !!!! I TAJ LAZAR JE TREBAO DA POLJUBI NJU A ONA SE LUDO ZALJUBILA U NJEGA A JA I ONA SMO NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ FRENDICE NARAVNO JA SAM SEDELA PORED NJE I SAD DA LAZAR POLJUBI NJU ON POLJUBI MENE!AJOJ ZNACI JA U TOM TRENUTKU NISAM ZNALA SHTA DA RADIM A KAD JE TREBALO DA JE POLJUBI ONA JE ZATVORILA OCI SRECOM NIJE VIDELA JA SAM ODMAH IZASHLA IZ SOBE!!!!COVECHE KOJI BLAM !!!
Posts : 5829 Join date : 2007-11-19 Age : 31 Location : ^_^ ^_^ ^_^
Subject: Re: Blamovi Thu Sep 11, 2008 11:21 pm
*Yo soy fan de Dul* wrote:
EWO JEDAN BLAM OD MOG MENE ! BILI SMO NA NEKOM RODJUSU KOD MOJE NAAAAJ FRENDICE....I ONA SE ZALJUBILA U NEKOG LAZARA I SAD ZAJEBAVALI SMO SE KAO DA SE POLJUBIMO USTA TO JE KAO NEKA FOTA !!!! I TAJ LAZAR JE TREBAO DA POLJUBI NJU A ONA SE LUDO ZALJUBILA U NJEGA A JA I ONA SMO NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ FRENDICE NARAVNO JA SAM SEDELA PORED NJE I SAD DA LAZAR POLJUBI NJU ON POLJUBI MENE!AJOJ ZNACI JA U TOM TRENUTKU NISAM ZNALA SHTA DA RADIM A KAD JE TREBALO DA JE POLJUBI ONA JE ZATVORILA OCI SRECOM NIJE VIDELA JA SAM ODMAH IZASHLA IZ SOBE!!!!COVECHE KOJI BLAM !!!
ajooooj....bash mi je zao tvoje drugarice
*Yo soy fan de Christian* .:Dulce Moderator:.
Posts : 8784 Join date : 2007-11-02 Location : Siempre en corazon de Christian!Queremos Christian Chavez WoRLD Tour Serbia 2009!https://www.youtube.com/watch?v=JQCuwq-B14w
Subject: Re: Blamovi Fri Sep 12, 2008 1:55 pm
vera wrote:
*Yo soy fan de Dul* wrote:
ajooooj....bash mi je zao tvoje drugarice
Da i meni je to je bilo pre 4 dana josh je ljuta na mene Lazar jr rekao da se zaljubio u mene i rekao joj da je poljubio mene!!!!!!!uzas!mogoo sam tuzna!