| Blamovi | |
|
+12iwana maria $AleXandra$ Roby-RBD ~~AnY*Y*ChriS~~ $Robert@$ DUL FRVR BEST mIsS.p0p.tRaSh Iris Mia dulce_maria PoNcHo *UcKeR's GiRlFrIeNd* 16 posters |
|
Author | Message |
---|
*UcKeR's GiRlFrIeNd* .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 5829 Join date : 2007-11-19 Age : 31 Location : ^_^ ^_^ ^_^
| Subject: Blamovi Sat Dec 29, 2007 3:41 pm | |
| Ovde mozete napisati dogadjaje zbog kojih ste pozeleli da propadnete u zemlju | |
|
| |
| Subject: Re: Blamovi Sat Dec 29, 2007 5:10 pm | |
| evo ja cu da pocnem.moj zadnji blam desio se juce.posto se renovira sala za fizicko nastavnik ne moze da ocenjuje gimnastiku.zato nam je rekao da smislimo pokrete uz neku pesmu da bi imao na osnovu cega da nas oceni.nazalost dao nam je samo jedan dan da se spremimo.posto smo imale malo vremena nismo dobro spremile korake.kada smo trebale da igramo pred nastavnikom skroz smo se zbunile.zaboravile smo korake i lupale neke gluposti.izgledale smo smesno a sto je najgore decaci su nam dobacivali razne gluposti tipa:sklonite se nemojte da se brukate........mozda vam ovo ne izgleda kao strasan blam ali meni je bilo jako neprijatno.ipak nastavnik nam je dao 5 jer smo se trudile. | |
|
| |
PoNcHo .:Dulce Maria's lover:.
Posts : 5035 Join date : 2007-07-17 Age : 33 Location : Kotor
| Subject: Re: Blamovi Sat Dec 29, 2007 5:22 pm | |
| - vera wrote:
- evo ja cu da pocnem.moj zadnji blam desio se juce.posto se renovira sala za fizicko nastavnik ne moze da ocenjuje gimnastiku.zato nam je rekao da smislimo pokrete uz neku pesmu da bi imao na osnovu cega da nas oceni.nazalost dao nam je samo jedan dan da se spremimo.posto smo imale malo vremena nismo dobro spremile korake.kada smo trebale da igramo pred nastavnikom skroz smo se zbunile.zaboravile smo korake i lupale neke gluposti.izgledale smo smesno a sto je najgore decaci su nam dobacivali razne gluposti tipa:sklonite se nemojte da se brukate........mozda vam ovo ne izgleda kao strasan blam ali meni je bilo jako neprijatno.ipak nastavnik nam je dao 5 jer smo se trudile.
ajoj | |
|
| |
| Subject: Re: Blamovi Sat Dec 29, 2007 7:32 pm | |
| ma nije to valjda tolko strasno.sad je raspust pa ce do pocetka skole svi to da zaborave. | |
|
| |
dulce_maria .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 1328 Join date : 2007-11-10 Age : 29 Location : Where Am I?I'm gonna tell ya....At my dark room!Don't call me!I will never go out....
| Subject: Re: Blamovi Sat Dec 29, 2007 9:02 pm | |
| pa da.....jao evo jednog blama......kao i svaki radni dan,deca iz dedine autobuzom idu do bivolja jer se tamo nalazi shkola.....nije mnogo daleko ali ipak nam direktorka obezbedjuje autobus.....i imamo mesechne karte....i tako kao i obichno ja se vozim tim busom(Uglavnom kad idem popodne u shkolu jer kad idem ujutru caletu je usput pa vozi i mene i moj brata gimnazijalca ''91) pa je jedan vozach izgleda polozio za vozacha iz desete jbt kad je ukochio......svi su se nekako zadrzali za neshto a kad sam ja pala......ijao...al je tu bilo smejanja....ja sam htela da propadnem u zemlju!u tom dogadjaju sam polomila nogu!vozach je otvorio vrata da izadjemo(jer smo stigli do shkole) bash kad je ukochio!meni je leva noga bila malo izvan autobusa(kod tih vrata)pa vozach nioje primetio pa je zatvorio vrata.....moram da idem!doshla mi sestra iz bg-a!!!!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Blamovi Sat Dec 29, 2007 10:44 pm | |
| - Avril Lavigne wrote:
- pa da.....jao evo jednog blama......kao i svaki radni dan,deca iz dedine autobuzom idu do bivolja jer se tamo nalazi shkola.....nije mnogo daleko ali ipak nam direktorka obezbedjuje autobus.....i imamo mesechne karte....i tako kao i obichno ja se vozim tim busom(Uglavnom kad idem popodne u shkolu jer kad idem ujutru caletu je usput pa vozi i mene i moj brata gimnazijalca ''91) pa je jedan vozach izgleda polozio za vozacha iz desete jbt kad je ukochio......svi su se nekako zadrzali za neshto a kad sam ja pala......ijao...al je tu bilo smejanja....ja sam htela da propadnem u zemlju!u tom dogadjaju sam polomila nogu!vozach je otvorio vrata da izadjemo(jer smo stigli do shkole) bash kad je ukochio!meni je leva noga bila malo izvan autobusa(kod tih vrata)pa vozach nioje primetio pa je zatvorio vrata.....moram da idem!doshla mi sestra iz bg-a!!!!!!
ajoj pa to je bolan blam | |
|
| |
dulce_maria .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 1328 Join date : 2007-11-10 Age : 29 Location : Where Am I?I'm gonna tell ya....At my dark room!Don't call me!I will never go out....
| Subject: Re: Blamovi Sun Dec 30, 2007 1:13 pm | |
| pa znam ali je ipak i blam....grozno sam se osecala...... | |
|
| |
Mia .:Dulce Maria administrator:.
Posts : 4205 Join date : 2007-08-13 Age : 30 Location : bleja u BG-y....
| Subject: Re: Blamovi Sun Dec 30, 2007 7:59 pm | |
| | |
|
| |
Iris .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 1462 Join date : 2007-11-17 Age : 30 Location : Zabole te... =))
| Subject: Re: Blamovi Thu Jan 17, 2008 9:31 pm | |
| Moj blam.... Bila sam u TREZOR diskoteci... decko me je odveo... ja i on smo igrali... malo se opili... i on je meni prosuo pivo na majicu!!! Ubila sam ga!!! jos je to vece bil9o toooliko narodaa.... kidali su se... naravno posle toga sam odmah raskinula sa njim.... | |
|
| |
| Subject: Re: Blamovi Fri Jan 18, 2008 12:05 am | |
| - Iris - RBD fan wrote:
- Moj blam.... Bila sam u TREZOR diskoteci... decko me je odveo... ja i on smo igrali... malo se opili... i on je meni prosuo pivo na majicu!!! Ubila sam ga!!! jos je to vece bil9o toooliko narodaa.... kidali su se... naravno posle toga sam odmah raskinula sa njim....
raskinula si samo zato shto ti je prosuo pivo po majci ????? | |
|
| |
| Subject: Re: Blamovi Fri Jan 18, 2008 12:11 am | |
| Da honey samo zato!!! Naravno.... Na mene nece nijedan decko da prosipa pivo.. makar i pijan bio.... HELLO UNISTIO MI JE D&G MAJICU!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Blamovi Fri Jan 18, 2008 2:36 am | |
| Pa moje misljenje je da nisi trebala da rasines zbog toga.......ali ako ti je namerno prosuo pivo da bi se drugi smejali onda bi trebala da porazgovaras sa njim.........neznam ja nebi raskinula sa deckom ni kad bi mi unistio 100 markiranih majca | |
|
| |
| Subject: Re: Blamovi Fri Jan 18, 2008 10:51 am | |
| Namerno je.... uradio.... sem toga ja odgovaram za svoje postupke.... i da nisam raskinula sa njim ne bih sada imala ovako divnoooog decka..... obozavam ga! | |
|
| |
| Subject: Re: Blamovi Sun Jan 20, 2008 1:03 am | |
| jao sad sam se setila jednog mog blama.posto u predhodnom razredu nisam nista pazila na casu matematike dok su ostali radili zadatke ja sam u svesci pisala svoje privatne stvari.....koje mi se u tom trenutku motaju po glavi.jednom u skoli ta sveska mi je ispala i na jednom uskom mestu i nisam mogla da je dohvatim.odustala sam od te sveske ali mi je nekoliko dana kasnije jedan decko poslao poruku:bas ti je lepa sveska iz matematike.htela sam da propadnem u zemlju.ne mozete da zamislite sta je on sve procitao i verovatno i njegovi drugovi.uzas! | |
|
| |
| Subject: Re: Blamovi Sun Jan 20, 2008 6:00 pm | |
| - vera wrote:
- jao sad sam se setila jednog mog blama.posto u predhodnom razredu nisam nista pazila na casu matematike dok su ostali radili zadatke ja sam u svesci pisala svoje privatne stvari.....koje mi se u tom trenutku motaju po glavi.jednom u skoli ta sveska mi je ispala i na jednom uskom mestu i nisam mogla da je dohvatim.odustala sam od te sveske ali mi je nekoliko dana kasnije jedan decko poslao poruku:bas ti je lepa sveska iz matematike.htela sam da propadnem u zemlju.ne mozete da zamislite sta je on sve procitao i verovatno i njegovi drugovi.uzas!
ajoj ne mogu da vjerujem hehehhe | |
|
| |
| Subject: Re: Blamovi Sun Jan 20, 2008 7:19 pm | |
| ma dobro nikad mi to vise nije spomenuo i nadam se da nije nikom nije ispricao. | |
|
| |
| Subject: Re: Blamovi Sun Feb 03, 2008 11:37 am | |
| Evo juce sta mi se desilo... ulazim ja u avion... i sada kako ima ono stepeniste.... ja idem sa torbetinom teska 60kog (otprilike...)... Unutra imam 5000 cudesa.... i tako penjem se ja a iza mene jedan medenjk.... kad sam se ja saplela i srusila.... jao letela sam!!! ceo avion se cepao od smeha... ja sam htela u zemlju da propadnem... | |
|
| |
| Subject: Re: Blamovi Sun Feb 03, 2008 6:25 pm | |
| - Iris wrote:
- Evo juce sta mi se desilo... ulazim ja u avion... i sada kako ima ono stepeniste.... ja idem sa torbetinom teska 60kog (otprilike...)... Unutra imam 5000 cudesa.... i tako penjem se ja a iza mene jedan medenjk.... kad sam se ja saplela i srusila.... jao letela sam!!! ceo avion se cepao od smeha... ja sam htela u zemlju da propadnem...
hehehhehe | |
|
| |
| Subject: Re: Blamovi Sun Feb 03, 2008 6:26 pm | |
| | |
|
| |
mIsS.p0p.tRaSh .:Dulce Maria administrator:.
| Subject: Re: Blamovi Sun Feb 03, 2008 6:27 pm | |
| - PoNcHo wrote:
- Iris wrote:
- Evo juce sta mi se desilo... ulazim ja u avion... i sada kako ima ono stepeniste.... ja idem sa torbetinom teska 60kog (otprilike...)... Unutra imam 5000 cudesa.... i tako penjem se ja a iza mene jedan medenjk.... kad sam se ja saplela i srusila.... jao letela sam!!! ceo avion se cepao od smeha... ja sam htela u zemlju da propadnem...
hehehhehe xexexexexexeexexexeexexeexe............joj uzhas | |
|
| |
| Subject: Re: Blamovi Thu Feb 07, 2008 12:33 am | |
| | |
|
| |
Mia .:Dulce Maria administrator:.
Posts : 4205 Join date : 2007-08-13 Age : 30 Location : bleja u BG-y....
| Subject: Re: Blamovi Thu Feb 07, 2008 2:18 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Blamovi Thu Feb 07, 2008 2:55 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Blamovi Thu Feb 07, 2008 4:13 pm | |
| jbt ja sam jednom pala na led pred deckom koj mi se svidja | |
|
| |
DUL FRVR BEST .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 2583 Join date : 2008-01-22 Age : 31 Location : Zemun
| Subject: Re: Blamovi Thu Feb 07, 2008 4:41 pm | |
| xexexexe moj drug je na jednom casu zaspao...i prilazi mu nastavnica,a mi se odvaljujemo a on covek nista necuje... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Blamovi | |
| |
|
| |
| Blamovi | |
|