| Bacite pogled...Poljubac Dulce i Pocnha ne sceni ili samo moja bujna masta :) | |
|
+9*Yo soy fan de Christian* _UcKeRmaNN's_BiTcH_ Gaga 93 *UcKeR's GiRlFrIeNd* $AleXandra$ Kathy! =) Dulce Mari@ PoNcHo Fuego 13 posters |
Author | Message |
---|
Fuego .:Učlanjuješ se u club obožavalaca Dulce Marie:.
| Subject: Bacite pogled...Poljubac Dulce i Pocnha ne sceni ili samo moja bujna masta :) Mon Aug 18, 2008 2:01 am | |
| http://mx.youtube.com/watch?v=8agSmvnj5Lw
e sad mi recite........da li sam ja to nesto umislila ili je ovo bio poljubac izmedju Dulce i Poncha.........samo me interesuje kad je ovo bilo..........ne vjerujem da je mnogo davno...
nije uckermann,pogledajte na onome gore.......dodjavola,ne znam kako da ga nazovem,televizor ne moze,video...nije bas odgovarajuce al ok...TV za publiku,hahha....posle Mai pjeva Ucker i vidi se da je on uzeo mikrofon a ovaj sto je bio kod Dul je imao mikrofon u ruci ali ga nije upotrijebio,zvuk se cuo,hehehe....Christian je bio na drugoj strani,Mai je pjevala a Anny je bila tamo negdje iza Mai...tako da jesu sigurno Dulce i Poncho.....a da li je poljubac,pitanje je sad... sta mislite?! | |
|
| |
PoNcHo .:Dulce Maria's lover:.
Posts : 5035 Join date : 2007-07-17 Age : 33 Location : Kotor
| Subject: Re: Bacite pogled...Poljubac Dulce i Pocnha ne sceni ili samo moja bujna masta :) Tue Aug 19, 2008 1:05 am | |
| ja neznam od kad je ovo, ali da su se poljubili jesu ))) | |
|
| |
Dulce Mari@ .:Prvi put čuješ za Dulce Mariu:.
| Subject: Re: Bacite pogled...Poljubac Dulce i Pocnha ne sceni ili samo moja bujna masta :) Thu Aug 21, 2008 6:32 pm | |
| Jesu ali ja msm da su u obraz... | |
|
| |
Kathy! =) .:Prvi put čuješ za Dulce Mariu:.
| Subject: Re: Bacite pogled...Poljubac Dulce i Pocnha ne sceni ili samo moja bujna masta :) Sun Aug 24, 2008 12:37 pm | |
| | |
|
| |
$AleXandra$ .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 2979 Join date : 2008-01-04 Age : 30 Location : Srbija/Bec
| Subject: Re: Bacite pogled...Poljubac Dulce i Pocnha ne sceni ili samo moja bujna masta :) Sun Aug 24, 2008 1:00 pm | |
| - Dulce Mari@ wrote:
- Jesu ali ja msm da su u obraz...
| |
|
| |
*UcKeR's GiRlFrIeNd* .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 5829 Join date : 2007-11-19 Age : 31 Location : ^_^ ^_^ ^_^
| Subject: Re: Bacite pogled...Poljubac Dulce i Pocnha ne sceni ili samo moja bujna masta :) Sun Aug 24, 2008 4:00 pm | |
| - $AleXandra$ wrote:
- Dulce Mari@ wrote:
| |
|
| |
| Subject: Re: Bacite pogled...Poljubac Dulce i Pocnha ne sceni ili samo moja bujna masta :) Mon Aug 25, 2008 12:46 am | |
| u obraz?! a jel zna neko od kad je ovo? | |
|
| |
| Subject: Re: Bacite pogled...Poljubac Dulce i Pocnha ne sceni ili samo moja bujna masta :) Mon Aug 25, 2008 1:29 am | |
| https://www.youtube.com/watch?v=Dchr2AB4kqY
razumijem da je ovo bila sala,jako simpaticna sala,a u svakoj sali ima po malo istine,malo se ustrucavao da kaze,al je izustio,hehehe mozda on stvarno imao u planu da je zeni,hahahahahaha | |
|
| |
| Subject: Re: Bacite pogled...Poljubac Dulce i Pocnha ne sceni ili samo moja bujna masta :) Mon Aug 25, 2008 1:32 pm | |
| https://www.youtube.com/watch?v=f1NxJryJ6W4&feature=related obavezno pogledajte ovo...............pa nek mi sad neko kaze da se poncho pali na anahi........ baile hoooooooooooot | |
|
| |
Gaga 93 .:Prvi put čuješ za Dulce Mariu:.
Posts : 23 Join date : 2008-08-26 Age : 30 Location : U ponchovom zagrljaju
| Subject: Re: Bacite pogled...Poljubac Dulce i Pocnha ne sceni ili samo moja bujna masta :) Tue Aug 26, 2008 1:59 pm | |
| | |
|
| |
PoNcHo .:Dulce Maria's lover:.
Posts : 5035 Join date : 2007-07-17 Age : 33 Location : Kotor
| |
| |
| Subject: Re: Bacite pogled...Poljubac Dulce i Pocnha ne sceni ili samo moja bujna masta :) Tue Aug 26, 2008 3:43 pm | |
| hehehe,to je valjda bilo u sao paolu.....valjda,nisam sigurna.....
bas je vrh snimak,hehehehe | |
|
| |
| Subject: Re: Bacite pogled...Poljubac Dulce i Pocnha ne sceni ili samo moja bujna masta :) Wed Aug 27, 2008 1:03 am | |
| https://www.youtube.com/watch?v=rLqoyoMXu8
pozilo mi je od smijeha.................pogledajte kako je poncho ljubomoran,hahahahahha........bulji u njih,ali ih fora ne gleda,hahahaha
https://www.youtube.com/watch?v=j7aoCvldAGo&feature=related
RBD u ''Ya es medio dia en China''.....koliko sam se samo presmijala,ponchito je lud....... a oni dvoje su totalno slatki..........
http://mx.youtube.com/watch?v=pXYqV-4Yd54
ovdje poncho prica o pozorisnoj predstavi the pilowmann....najprije je razvlacio rijec po rijec,a kad je poceo da prica o osobi koja mu pomaze da uvjezba tekst.....onda je brzo,brzo,brzo,brzo ispricao....cik pogodite ko mu pomaze.....sto kaze neko,bas pise dolje u komentarima,voljela bih da vidim tu probu,ko zna da li oni uopste probaju,hahahaha... | |
|
| |
_UcKeRmaNN's_BiTcH_ ♥Nada sirve cuando estas...No sirve mi boca si no puede llegar alla tuya♥
Posts : 922 Join date : 2007-07-17 Age : 34 Location : Robaste todos mis sentidos....robaste mi corazon que esta latiendo solo por ti!
| Subject: Re: Bacite pogled...Poljubac Dulce i Pocnha ne sceni ili samo moja bujna masta :) Wed Aug 27, 2008 3:13 pm | |
| - Dulce Mari@ wrote:
i ja mislim! | |
|
| |
*Yo soy fan de Christian* .:Dulce Moderator:.
Posts : 8784 Join date : 2007-11-02 Location : Siempre en corazon de Christian!Queremos Christian Chavez WoRLD Tour Serbia 2009!https://www.youtube.com/watch?v=JQCuwq-B14w
| Subject: Re: Bacite pogled...Poljubac Dulce i Pocnha ne sceni ili samo moja bujna masta :) Sat Sep 06, 2008 5:58 pm | |
| jesu se poljubili !uzas ! | |
|
| |
Adry_Chady .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
| Subject: Re: Bacite pogled...Poljubac Dulce i Pocnha ne sceni ili samo moja bujna masta :) Sat Sep 13, 2008 10:28 am | |
| UZZZZZASSSSSS.........ALI O5 SU SLATKIII | |
|
| |
**Ice_PrinceSS** .:Nalaziš neke slike od Dulce na netu:.
| |
| |
*Locura de Dul* .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
| Subject: Re: Bacite pogled...Poljubac Dulce i Pocnha ne sceni ili samo moja bujna masta :) Fri Oct 31, 2008 6:43 pm | |
| Tvoja bujna masta lol ne bi oni to na koncertu pokazalo | |
|
| |
majadyc .:Skidaš sa neta pjesmu od Dulce:.
Posts : 170 Join date : 2008-11-01 Age : 29 Location : Dulce 4ever!!
| Subject: Re: Bacite pogled...Poljubac Dulce i Pocnha ne sceni ili samo moja bujna masta :) Wed Nov 05, 2008 8:04 pm | |
| Ali možda nije bilo na koncertu!! Oni su bili skupa...Pa ne vjerujem da je njena bujna mašta!! Sorry... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Bacite pogled...Poljubac Dulce i Pocnha ne sceni ili samo moja bujna masta :) | |
| |
|
| |
| Bacite pogled...Poljubac Dulce i Pocnha ne sceni ili samo moja bujna masta :) | |
|