| Raskidi | |
|
+16Kaca Dulce Fan Adry_Chady ~*Ivka Zivka~* PoNcHo Dulce'94*forewer* *dulce_the_best* Stoletova shlapica *Yo soy fan de Christian* dulce_maria Mia DUL FRVR BEST mIsS.p0p.tRaSh Iris $Robert@$ *UcKeR's GiRlFrIeNd* 20 posters |
|
Author | Message |
---|
Kaca Dulce Fan .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
| Subject: Re: Raskidi Sat Sep 27, 2008 7:39 am | |
| ja nikad nisam imala decka,jos sam mala za to ali mrzim sto me muwaju,jer izgledam starije( visoka sam i rano sam se razwila) sli to me tolko nerwira.....uh,moracu kod hirirga da mi sredi ziwce! | |
|
| |
*UcKeR's GiRlFrIeNd* .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 5829 Join date : 2007-11-19 Age : 31 Location : ^_^ ^_^ ^_^
| Subject: Re: Raskidi Sun Sep 28, 2008 2:21 am | |
| - Kaca Dulce Fan wrote:
- ja nikad nisam imala decka,jos sam mala za to ali mrzim sto me muwaju,jer izgledam starije( visoka sam i rano sam se razwila) sli to me tolko nerwira.....uh,moracu kod hirirga da mi sredi ziwce!
a ti si '97 god? | |
|
| |
Kaca Dulce Fan .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
| Subject: Re: Raskidi Sun Sep 28, 2008 8:09 am | |
| 25.2.1997 da.najmladja sam siurno!!!
al mrzim kad mi to radeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
*Yo soy fan de Christian* .:Dulce Moderator:.
Posts : 8784 Join date : 2007-11-02 Location : Siempre en corazon de Christian!Queremos Christian Chavez WoRLD Tour Serbia 2009!https://www.youtube.com/watch?v=JQCuwq-B14w
| Subject: Re: Raskidi Sun Sep 28, 2008 6:28 pm | |
| | |
|
| |
Dull PrinceSs .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
| Subject: Re: Raskidi Wed Nov 05, 2008 7:58 pm | |
| - Kaca Dulce Fan wrote:
- 25.2.1997 da.najmladja sam siurno!!!
al mrzim kad mi to radeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! da starija si od mene=))) | |
|
| |
Viki_Dulce_Maria .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
Posts : 55 Join date : 2009-04-03 Age : 32 Location : Bosna :)
| Subject: Re: Raskidi Fri Apr 03, 2009 5:17 pm | |
| ni meni isto tako | |
|
| |
neven@95-dul .:Prvi put čuješ za Dulce Mariu:.
| Subject: Re: Raskidi Tue Aug 04, 2009 1:13 am | |
| meni je samo jedan raskid teshko pao. to se desilo proshle god a ja josh uvijek patim za njim. zaista sam ga voljela, ali jednog dana... vidjela sam da mi se ne javlja. bila sam veoma tuzna. kad sam mu poslala por. nije odg. tada sam pochela da plachem. javio mi se kasnije ali sa loshim vijestima. zelio je da raskinemo jer je bio zaljubljen u drugu... i dan danas ga volim i zelim da swe bude kao prije i kad ga god sretnem rastuzim se... | |
|
| |
*Vondy Princess* .:Prvi put čuješ za Dulce Mariu:.
Posts : 9 Join date : 2010-07-20 Age : 27 Location : ~Cantando con Dulce Maria :$~
| Subject: Re: Raskidi Tue Jul 20, 2010 7:42 pm | |
| Ahh blago vama,koji niste imali bolan raskid . A ovi koji jesu,potpuno ih raumijem . Ja sam sa deckom bila u vezi 3 mjeseca,kad sam skontala da ono zanemario me totalno . I onda jednog dana,samo mi je napisao da me ne voli vise :/ . Slomio me u 100 komadica,toliko sam ga voljela i jos uvijek ga volim . I to je jedino sto me nagriza sto ga volim,nakon svega sto se desilo moje srce onako slomljeno jos kuca za njega ! ): </3 | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Raskidi | |
| |
|
| |
| Raskidi | |
|