Michael Scofield Wentworth Miller
Posts : 868 Join date : 2007-07-17 Age : 33 Location : Zemun
| Subject: w4r3z-bb forum Sun Dec 16, 2007 8:56 pm | |
| Evo i ja sam napravio jedan forum na mom forumu mozete da trazite neku muziku ili neki film.. Programi i jos mnogo toga... Potrebni su mi admini, boza ako se razume u ovaj hosting.. Boza mi je kao brat,samo ga slabo vidjam na MSN... Posto sada dolazi nova godina skin je takav... Dodjite: Link je Deleted
Last edited by on Wed Feb 13, 2008 8:06 pm; edited 1 time in total | |
|
The walkanika IS ON FIRE! .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
Posts : 59 Join date : 2007-12-19 Age : 28 Location : With Pollito and Poncho in giaquzi and we're doing the stuff...they are only mine now!
| Subject: Re: w4r3z-bb forum Wed Dec 19, 2007 8:14 pm | |
| Preko kog sajta si naprawio owaj forum? Koji sajt za prawljenje foruma? | |
|
dulce_maria .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 1328 Join date : 2007-11-10 Age : 29 Location : Where Am I?I'm gonna tell ya....At my dark room!Don't call me!I will never go out....
| Subject: Re: w4r3z-bb forum Fri Dec 21, 2007 9:04 pm | |
| pa mozesh na forumotion.com ! tu mozesh da pravish forume,blogove,shta hocesh!e djordje forum ti je sve sooper ali mi se chini da bi bilo lepshe sa nekim slichicama.........ma nema veze....sooper je!sad cu da se regujem! | |
|
The walkanika IS ON FIRE! .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
Posts : 59 Join date : 2007-12-19 Age : 28 Location : With Pollito and Poncho in giaquzi and we're doing the stuff...they are only mine now!
| Subject: Re: w4r3z-bb forum Fri Dec 21, 2007 11:38 pm | |
| Ma swi znaju za forumotion, ali taj njegow forum nije forumotion | |
|
dulce_maria .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 1328 Join date : 2007-11-10 Age : 29 Location : Where Am I?I'm gonna tell ya....At my dark room!Don't call me!I will never go out....
| Subject: Re: w4r3z-bb forum Sat Dec 22, 2007 2:44 pm | |
| znam!njegov je smfforfree4.com ! i na toj adresi sam napravila jedan forum ali ovog puta o dul i ponchu!dogovorila sam se sa djrdjetom da ga napravimo zajedno,ali je on potpuno zaboravio na to,tako da sam ga sama napravila!ako ako djordje hvala ti puno....... a i da te pitam neshto....kako se stavljaju avatari na ovom tvom forumu?i el mogu da se stave potpisi? | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: w4r3z-bb forum | |
| |
|