| Da li vjerujete... | |
|
+34Viki_Dulce_Maria ~Candy~ *AnNiE* Dul_Mixy Any y Dul forever Dull PrinceSs ~*KiKkY_aNn!e*~ musaka **Ice_PrinceSS** *Sweety-Rebel*Princess* $~*~Jeka & Ucker~*~$ Roby-RBD *DuLcE GrEaTeSt fAn* *dulce_the_best* shlapica Adry_Chady Stoletova DUL FRVR BEST Nina RBD *UcKeR's GiRlFrIeNd* Aleksandra Iris mIsS.p0p.tRaSh dulce_maria $Robert@$ Mia Micka95 DULCE fan Anja Poncho_mi anhel Kaca95 Mia Colucci Maca'90 _UcKeRmaNN's_BiTcH_ PoNcHo 38 posters |
|
Author | Message |
---|
mIsS.p0p.tRaSh .:Dulce Maria administrator:.
| Subject: Re: Da li vjerujete... Sun Nov 11, 2007 10:33 pm | |
| verujem u ta pruijateljstva, jer imam puno dobrih drugara! | |
|
| |
Iris .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 1462 Join date : 2007-11-17 Age : 30 Location : Zabole te... =))
| Subject: Re: Da li vjerujete... Sat Nov 17, 2007 11:38 pm | |
| Ja vise ne znam u sta da verujem.... jer sam se upoznala sa jednm deckom koga sam smatrala kao brata ali smo se kasnije smuvvali jer smo osecali isto- privlacnost..... ja sam raskinula ali ga jos uvek volim...... | |
|
| |
Mia .:Dulce Maria administrator:.
Posts : 4205 Join date : 2007-08-13 Age : 30 Location : bleja u BG-y....
| Subject: Re: Da li vjerujete... Wed Dec 19, 2007 1:05 pm | |
| Ja werujem definitiwno....pa razlikujemo druga od decka waljda? | |
|
| |
$Robert@$ .:Dulce Moderator:.
| Subject: Re: Da li vjerujete... Wed Dec 19, 2007 2:59 pm | |
| - Mia wrote:
- Ja werujem definitiwno....pa razlikujemo druga od decka waljda?
Da ali ima nekih koji cute i ne smeju da priznaju da su zaljbljeni u swoju najfrendicu! | |
|
| |
Aleksandra .:Potpisuješ peticiju za dolazak Dulce Marie u tvoju državu:.
Posts : 380 Join date : 2007-10-02 Age : 32 Location : U Diegovom srcu
| Subject: Re: Da li vjerujete... Sat Jan 05, 2008 4:27 pm | |
| pa musko zensa prijateljstva postoje,i mi verujemo u njih,ali pre ili kasnije iz tog prijateljstva ce sa jedne ili obostrano izrasti ljubav........... | |
|
| |
*UcKeR's GiRlFrIeNd* .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 5829 Join date : 2007-11-19 Age : 31 Location : ^_^ ^_^ ^_^
| Subject: Re: Da li vjerujete... Tue Jan 08, 2008 11:59 pm | |
| ne bi mogla da zamislim sebe u vezi sa bilo kojim deckom iz mog razreda.s njima se druzim godinama i gledam ih kao bracu.ali letos sam upoznala jednog decka koji jednostavno nije mogao da mi bude samo drug. | |
|
| |
| Subject: Re: Da li vjerujete... Thu Jan 17, 2008 11:49 pm | |
| Vecinom slucajeva je tako... muskarci jednostavo ne mogu devojku da gledaju kao drugaricu osim ako nisu druge sexualne orijentacije ili ako su im braca.... Znam iz licnog iskustva | |
|
| |
| Subject: Re: Da li vjerujete... Thu Jan 17, 2008 11:51 pm | |
| ja imam nekoliko drugowa koji su mi kao braca.....i nikad nebih mogla da budem s njima, iako su preslatki! | |
|
| |
*UcKeR's GiRlFrIeNd* .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 5829 Join date : 2007-11-19 Age : 31 Location : ^_^ ^_^ ^_^
| Subject: Re: Da li vjerujete... Fri Jan 18, 2008 2:30 am | |
| moji drugovi iz razreda daleko od toga da su preslatki..........ali su mi ipak drugovi i nije mi vazno kako izgledaju. | |
|
| |
| Subject: Re: Da li vjerujete... Fri Jan 18, 2008 2:49 am | |
| pa ni meni, ali su stwarno slatki, ja njih gledam kao bracu! | |
|
| |
| Subject: Re: Da li vjerujete... Fri Jan 18, 2008 2:24 pm | |
| Ja mogu neke da dozivljavam kao bracu... ali ti neki mene ne dozivljavaju kao sestru... | |
|
| |
PoNcHo .:Dulce Maria's lover:.
Posts : 5035 Join date : 2007-07-17 Age : 33 Location : Kotor
| Subject: Re: Da li vjerujete... Sat Jan 19, 2008 12:42 am | |
| - Iris - RBD fan wrote:
- Vecinom slucajeva je tako... muskarci jednostavo ne mogu devojku da gledaju kao drugaricu osim ako nisu druge sexualne orijentacije ili ako su im braca.... Znam iz licnog iskustva
ja se ne bih slozhio sa ovim... ja imam jednu prslatku drugaricu Wjecky ali ja nju gledam kao sestru i nisam gay.... | |
|
| |
Nina RBD .:Učlanjuješ se u club obožavalaca Dulce Marie:.
Posts : 295 Join date : 2008-02-03 Age : 34 Location : Somewhere I Belong...
| Subject: Re: Da li vjerujete... Sun Feb 03, 2008 1:22 pm | |
| - PoNcHo wrote:
- Da li vjerujete u muško - ženska prijateljstva ili mislite da se to mora pretvoriti u ljubav???
Wrujem u mushko-zenska prijateljstwa mada uglawnom jedna strana wremenom oseti neshto wishe.... | |
|
| |
DUL FRVR BEST .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 2583 Join date : 2008-01-22 Age : 31 Location : Zemun
| Subject: Re: Da li vjerujete... Sun Feb 03, 2008 1:36 pm | |
| - Nina RBD wrote:
- PoNcHo wrote:
- Da li vjerujete u muško - ženska prijateljstva ili mislite da se to mora pretvoriti u ljubav???
Wrujem u mushko-zenska prijateljstwa mada uglawnom jedna strana wremenom oseti neshto wishe.... ja verujem,pa ja imam milion stvarno dobrih drugaova i nikada nece postai vise od prijatelja.... | |
|
| |
| Subject: Re: Da li vjerujete... Sun Feb 03, 2008 1:42 pm | |
| Ja bogami ne verujem!! Trenutno se lozim na svog najboljeg druga.... tako da ili jedna ili druga ili obe osete nesto vise..... | |
|
| |
Stoletova .:Učlanjuješ se u club obožavalaca Dulce Marie:.
| Subject: Re: Da li vjerujete... Wed Mar 12, 2008 6:06 pm | |
| - PoNcHo wrote:
verujem... ali to se ne mora (uvek) pretvoriti u ljubav... | |
|
| |
Adry_Chady .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
| Subject: Re: Da li vjerujete... Sat Apr 26, 2008 7:33 pm | |
| ALGUNOS: Alejandra,Carmen,Silvia,Lucia,Maria Tereza,Dulce,Gonzalo,David,Guillermo,Diego,Raul,Juan Vicente.... | |
|
| |
shlapica .:Ideš na koncert Rebelde:.
| Subject: Re: Da li vjerujete... Mon Apr 28, 2008 12:14 am | |
| I aj verujem pa teshko je biti s nekim kome sve govorisj i on ti je prijatelj npr 6 god...To je nemogutja ljubav makar meni jer zna sve o meni...Pa tako da VERUJEM U PRIJATELJSTVA M-Z:) | |
|
| |
*dulce_the_best* .:Nalaziš neke slike od Dulce na netu:.
| Subject: Re: Da li vjerujete... Mon Apr 28, 2008 11:01 pm | |
| eh.......ja sam imala druga kojeg sam znala iz vrtica nismo se nesto bas druzili posle kad sma presa u ulicugdje on zivi i kad sam presla u njegovo odeljenjee ja i on smo postali najbolji drugovi uvjek smao bili zajednooo ma stalno i ljeti i zimi ma uvjek samo sto nsimo spavali zajedno i onda se prosle god ja zaljubim u njegaa i on u mene i mi izadjemoo i sve je bilo liepooo onda smo raskinulii i sad visee nismo drugovi posle raskidaa ali ja njega jos volimm i on mene ali ne pricamoo a nema niko da nas spojiiii | |
|
| |
| Subject: Re: Da li vjerujete... Tue Apr 29, 2008 1:05 am | |
| - *dulce_the_best* wrote:
- eh.......ja sam imala druga kojeg sam znala iz vrtica nismo se nesto bas druzili posle kad sma presa u ulicugdje on zivi i kad sam presla u njegovo odeljenjee ja i on smo postali najbolji drugovi uvjek smao bili zajednooo ma stalno i ljeti i zimi ma uvjek samo sto nsimo spavali zajedno
i onda se prosle god ja zaljubim u njegaa i on u mene i mi izadjemoo i sve je bilo liepooo onda smo raskinulii i sad visee nismo drugovi posle raskidaa ali ja njega jos volimm i on mene ali ne pricamoo a nema niko da nas spojiiii ajoj pa ko je bio kriv za raskid? | |
|
| |
shlapica .:Ideš na koncert Rebelde:.
| Subject: Re: Da li vjerujete... Tue Apr 29, 2008 2:34 am | |
| - PoNcHo wrote:
- *dulce_the_best* wrote:
- eh.......ja sam imala druga kojeg sam znala iz vrtica nismo se nesto bas druzili posle kad sma presa u ulicugdje on zivi i kad sam presla u njegovo odeljenjee ja i on smo postali najbolji drugovi uvjek smao bili zajednooo ma stalno i ljeti i zimi ma uvjek samo sto nsimo spavali zajedno
i onda se prosle god ja zaljubim u njegaa i on u mene i mi izadjemoo i sve je bilo liepooo onda smo raskinulii i sad visee nismo drugovi posle raskidaa ali ja njega jos volimm i on mene ali ne pricamoo a nema niko da nas spojiiii ajoj pa ko je bio kriv za raskid? Dovedi ti tvog druga na forum i bitjete zajedno:) | |
|
| |
| Subject: Re: Da li vjerujete... Tue Apr 29, 2008 5:29 pm | |
| - shlapica wrote:
- PoNcHo wrote:
- *dulce_the_best* wrote:
i onda se prosle god ja zaljubim u njegaa i on u mene i mi izadjemoo i sve je bilo liepooo onda smo raskinulii i sad visee nismo drugovi posle raskidaa ali ja njega jos volimm i on mene ali ne pricamoo a nema niko da nas spojiiii ajoj pa ko je bio kriv za raskid? Dovedi ti tvog druga na forum i bitjete zajedno:) da mi cemo vas odmah spojit | |
|
| |
| Subject: Re: Da li vjerujete... Fri May 02, 2008 11:23 am | |
| shto da ne??? Meni se isto to desilo... isto ama bash isto... posle toga sam za njim patila duuuugoooooooo... samo ga ti nama dowedi | |
|
| |
| Subject: Re: Da li vjerujete... Fri May 02, 2008 5:22 pm | |
| ovdje ima puno doktora za ljubav hahahahhahahaha | |
|
| |
*dulce_the_best* .:Nalaziš neke slike od Dulce na netu:.
| Subject: Re: Da li vjerujete... Sun May 04, 2008 9:44 pm | |
| aaa jojjj hvala vam svimaaa sto zelite da mi pomognetee ali on ne voli forumeeee majku muuuu ali sta ceteeee sad jos malo zavrsavam 8 razred i svaki dan placem ono kako cu ja bez njega kad se radvojimoo jojjj nnemogu da izdrzimmm | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Da li vjerujete... | |
| |
|
| |
| Da li vjerujete... | |
|