| zivotne priche | |
|
+7DyR*lover mIsS.p0p.tRaSh Mia PoNcHo Iris $Robert@$ dulce_maria 11 posters |
|
Author | Message |
---|
dulce_maria .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 1328 Join date : 2007-11-10 Age : 29 Location : Where Am I?I'm gonna tell ya....At my dark room!Don't call me!I will never go out....
| Subject: zivotne priche Thu Nov 15, 2007 9:14 pm | |
| ovde pishite vashe zivotne priche!ako neko ne zna shta je to,to su neki dogadjaji koje ce te uvek pamtiti!bili oni ruzni,lepi,tuzni,smeshni,neki sa nekim vashim blamom.... | |
|
| |
$Robert@$ .:Dulce Moderator:.
| Subject: Re: zivotne priche Fri Nov 16, 2007 12:38 pm | |
| | |
|
| |
Iris .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 1462 Join date : 2007-11-17 Age : 30 Location : Zabole te... =))
| Subject: Re: zivotne priche Sat Nov 17, 2007 11:00 pm | |
| Rodjena sam u Moskvi. Kao mala sam dosla da zivim u Beograd i bila sam bukvalno od pocetka diskrimisana od strane druge dece zato sto sam iz Rusije. Kada sam krenula u skolu svi su mi se smejali jer sam dobro ucila, imala bubuljice, nisam bila popularna..... Kada sam bila drugi razred pocela sam da slusam spansku i meksicku muziku pa sam svima bila dosadna i smatrali su me debilom jer nisam slusala Britney Spears ili Justin Timberlake-a.... Kada sam pocela da sticem drugare jedna popularna iz odeljenja mi je prisla i zdruzile smo se.... Kada se i njoj dopala muzika koju ja slusam pocela je i ona da slusa, da se ponasa kao ja i ostalo i meni to nije smetalo.... Ali kad sam videla da se to velikom brzinom siri po skoli shvatila sam da je to zbog nje a ne zbog mene.... Onda sam pocela da dobijam mucnine i bolove u zeludcu..... Onda sam shvatila da imam problem sa stomakom... To je cir.... Tako da ja sada provodim vreme pijuci lekove, boreci se da me primete........... Nadam se da vas nisam smorila.... mozda nije nesto ali to je...... | |
|
| |
PoNcHo .:Dulce Maria's lover:.
Posts : 5035 Join date : 2007-07-17 Age : 33 Location : Kotor
| |
| |
| Subject: Re: zivotne priche Sun Nov 18, 2007 10:02 am | |
| Veruj mi ja je najvise mrzim i slazem se sa tobom jer ne bih volela da moja bratanica koja sad ima dva ipo meseca isto oseti to na svojoj kozi....... | |
|
| |
dulce_maria .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 1328 Join date : 2007-11-10 Age : 29 Location : Where Am I?I'm gonna tell ya....At my dark room!Don't call me!I will never go out....
| Subject: Re: zivotne priche Sun Nov 18, 2007 1:24 pm | |
| jao,pa nisi nas smorila!to je jako tuzno,ali promenice se one,pochece da se druze sa tobom!!!! | |
|
| |
| Subject: Re: zivotne priche Sun Nov 18, 2007 1:30 pm | |
| Nadam se.... Zato ja i dolazim na forume ja samo tamo sticem prijatelje....... | |
|
| |
Mia .:Dulce Maria administrator:.
Posts : 4205 Join date : 2007-08-13 Age : 30 Location : bleja u BG-y....
| Subject: Re: zivotne priche Sun Nov 18, 2007 5:03 pm | |
| To je strashno!!Ali dobro procice...a kada si napisala 2 razred esi mislila na osnownu ili srednju? | |
|
| |
| Subject: Re: zivotne priche Sun Nov 18, 2007 5:08 pm | |
| Na osnovnu...... jooooojjjjjjj ja se nadam da ce proci..... mozes li da zamislis kako je kad se javis da odgovaras a oni svi: "JAAAAOOOO" | |
|
| |
| Subject: Re: zivotne priche Sun Nov 18, 2007 5:11 pm | |
| Ne mogu poshto nikada na swu srecu nisam bila u toj situaciji i nadam se da necu!Ali sigurno je strashno! | |
|
| |
| Subject: Re: zivotne priche Sun Nov 18, 2007 5:14 pm | |
| Nemas pojma kako...... Pogotovo kad sam sa tom popularnom drugaricom onda mi se svi ulizuju a kada nisam onda sam nevidljiva..... | |
|
| |
| Subject: Re: zivotne priche Sun Nov 18, 2007 8:13 pm | |
| Ma dobro procice i to...pa trpela si 7 godina josh 2 a onda gimnazija i tada ce biti boljeeeeee | |
|
| |
| Subject: Re: zivotne priche Sun Nov 18, 2007 8:14 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: zivotne priche Mon Nov 19, 2007 3:54 pm | |
| Pa owako ja cu owo da podelim sa wama....swi znate ja sam iz Niske Banje to je jedna obicna warosica nista posebno.....Kad sam posla u prwi razred swi su mislili da sam ja uciteljicina miljenica ali to nije bilo tako naprotiw ja mislim da je ona uwek isla protiw mene...dok nisam posla u 5.razred swe je bilo dobro ali tada su dosli stariji razredi i swe je bilo glupo....posto sam ja inace odlican djak i idem na neka takmiceja swi me naziwaju streberkom sto mi jakooooooooo smeta.....nisam imala bas neke drugarice bezale su od mene pa sam ja swe isla sa decacima......to mi je bilo jako glupo izbegawale su me i takwe stwari...sad kada sam posla u 6.razred swe je dobro osim jedne stwaricice posto ja nosim swecinu markiranih stwari starije dewojcice me ismejawaju....mislim ne samo zbog toga ja nisam ni imala decka u odnosu na moje drugarice....to sam jako tesko podnela ali sta ces kad im ja kazem ko mi se swidja a one swe nawale na njega.....im i dosta komentara o tome kao sam ruzna i kako sam neopisiwo glupa i debela (wisoka sam skoro 1.70cm treniram odbojku i imam oko 50 kg)!....ali ja werujem u bolje sutra i o tome kako cu da nadjem bolje prijatelje i NIKADA NECU PASTI POD UTICAJ MOJIH NE DRUGARA! | |
|
| |
| Subject: Re: zivotne priche Mon Nov 19, 2007 3:56 pm | |
| [quote="PoNcHo"] - RBD fan wrote:
- Rodjena sam u Moskvi. Kao mala sam dosla da zivim u Beograd i bila sam bukvalno od pocetka diskrimisana od strane druge dece zato sto sam iz Rusije. Kada sam krenula u skolu svi su mi se smejali jer sam dobro ucila, imala bubuljice, nisam bila popularna..... Kada sam bila drugi razred pocela sam da slusam spansku i meksicku muziku pa sam svima bila dosadna i smatrali su me debilom jer nisam slusala Britney Spears ili Justin Timberlake-a.... Kada sam pocela da sticem drugare jedna popularna iz odeljenja mi je prisla i zdruzile smo se.... Kada se i njoj dopala muzika koju ja slusam pocela je i ona da slusa, da se ponasa kao ja i ostalo i meni to nije smetalo.... Ali kad sam videla da se to velikom brzinom siri po skoli shvatila sam da je to zbog nje a ne zbog mene.... Onda sam pocela da dobijam mucnine i bolove u zeludcu..... Onda sam shvatila da imam problem sa stomakom... To je cir.... Tako da ja sada provodim vreme pijuci lekove, boreci se da me primete........... Nadam se da vas nisam smorila.... mozda nije nesto ali to je......
mrzim diskriminaciju ali nažalost to je veoma zastupljeno na prostorima EX YU valjda će se u budućnosti nešto promjenit [/quot To je odwrato i ja sam donekle bila odbacena od strane mojih drugara posto sam i ja pomalo ruskog porekla!TO JE TAKO GROZNO SA NJIHOWE STRANE | |
|
| |
| Subject: Re: zivotne priche Mon Nov 19, 2007 5:18 pm | |
| Jao stvarno.... znaci i ti si poreklom iz Moskve.... Ljudi imam novost..... smuvala sam se sa frajerom br. 1 u skoli i tako sam svima nabila to u oci..... tacnije on je to uradio... | |
|
| |
mIsS.p0p.tRaSh .:Dulce Maria administrator:.
| Subject: Re: zivotne priche Mon Nov 19, 2007 5:35 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: zivotne priche Mon Nov 19, 2007 5:36 pm | |
| Hvala lepo..... jao kad ih dohvatim!!! | |
|
| |
| Subject: Re: zivotne priche Mon Nov 19, 2007 10:50 pm | |
| - RBD fan wrote:
- Jao stvarno.... znaci i ti si poreklom iz Moskve.... Ljudi imam novost..... smuvala sam se sa frajerom br. 1 u skoli i tako sam svima nabila to u oci..... tacnije on je to uradio...
Pa ne znam odakle ali imam neko rusko poreklo zato sto mi je prezime na ov!!!Ako tako treba nabi tim debilima tu nowos u oci pa nek crknu od jada!!! | |
|
| |
| Subject: Re: zivotne priche Tue Nov 20, 2007 12:55 am | |
| - RBD fan wrote:
- Jao stvarno.... znaci i ti si poreklom iz Moskve.... Ljudi imam novost..... smuvala sam se sa frajerom br. 1 u skoli i tako sam svima nabila to u oci..... tacnije on je to uradio...
Epa super...sada samo gledaj dok ti se shlihtaju | |
|
| |
mIsS.p0p.tRaSh .:Dulce Maria administrator:.
| Subject: Re: zivotne priche Tue Nov 20, 2007 12:56 am | |
| - Mia wrote:
- RBD fan wrote:
Epa super...sada samo gledaj dok ti se shlihtaju da! | |
|
| |
| Subject: Re: zivotne priche Tue Nov 20, 2007 1:05 am | |
| Bah mi je drago | |
|
| |
| Subject: Re: zivotne priche Tue Nov 20, 2007 2:59 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: zivotne priche Tue Nov 20, 2007 7:30 pm | |
| | |
|
| |
DyR*lover .:Učlanjuješ se u club obožavalaca Dulce Marie:.
Posts : 260 Join date : 2007-10-25 Age : 29 Location : Siempre con Ucker
| Subject: Re: zivotne priche Wed Nov 21, 2007 12:31 am | |
| Widis ...kolo srece se okrece! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: zivotne priche | |
| |
|
| |
| zivotne priche | |
|