| Leksikon | |
|
+27LadyCandy (HQ) *Yo soy fan de Christian* Dul_Mixy *Miligol* musaka Olja RBD Roby-RBD Adry_Chady *La*MaItItA*pErrOnA* shlapica Julij@ '95 mIsS.p0p.tRaSh Stoletova *Kiki*Anahi* Nina RBD DUL FRVR BEST Masha The walkanika IS ON FIRE! Aleksandra *UcKeR's GiRlFrIeNd* Iris Dulcelicious dulce_maria Mia $Robert@$ PoNcHo DyR*lover 31 posters |
|
Author | Message |
---|
DyR*lover .:Učlanjuješ se u club obožavalaca Dulce Marie:.
Posts : 260 Join date : 2007-10-25 Age : 29 Location : Siempre con Ucker
| Subject: Leksikon Mon Oct 29, 2007 11:05 pm | |
| Please , upisite se u moj leskikon! Ime Prezime Godiste Boja kose Boja ociju Omiljena bola Omiljeni broj Omiljeni dan u nedelji Omiljena serija Omiljeni film Simpatija koji grad bi volela da posetis? a koju drzavu? omiljena glumica omiljeni glumac omiljena pevacica omiljena grupa omiljena pesma | |
|
| |
PoNcHo .:Dulce Maria's lover:.
Posts : 5035 Join date : 2007-07-17 Age : 33 Location : Kotor
| Subject: Re: Leksikon Mon Oct 29, 2007 11:16 pm | |
| Evo drugarica Monika je kod mene sad će ona ovaj leksikon ispunit Ime Monika Prezime Čabak Godiste 1992 Boja kose Smeđa Boja ociju Smeđe Omiljena bola Crvena, Žuta, Zlatna i Srebrna Omiljeni broj 4 Omiljeni dan u nedelji Subota Omiljena serija Ima ih dosta.... Omiljeni film Nismo više klinke i Troje Simpatija ... koji grad bi volela da posetis? Barselona a koju drzavu? Španiju omiljena glumica Hilary Duff omiljeni glumac Bred Pitt omiljena pevacica Rihhana omiljena grupa ... omiljena pesma Umbrela | |
|
| |
| |
| |
| Subject: Re: Leksikon Mon Oct 29, 2007 11:20 pm | |
| a ja ću posle | |
|
| |
$Robert@$ .:Dulce Moderator:.
| Subject: Re: Leksikon Mon Oct 29, 2007 11:20 pm | |
| | |
|
| |
Mia .:Dulce Maria administrator:.
Posts : 4205 Join date : 2007-08-13 Age : 30 Location : bleja u BG-y....
| Subject: Re: Leksikon Mon Oct 29, 2007 11:23 pm | |
| - $Robert@$ wrote:
- i ja isto!
i ja! | |
|
| |
| Subject: Re: Leksikon Mon Oct 29, 2007 11:29 pm | |
| Ime Miona Prezime Vasov Godiste '95 Boja kose braon Boja ociju kestenjaste Omiljena boja plawa ljubicasta i siwa Omiljeni broj 13,3,7 i 9 Omiljeni dan u nedelji petak(zbog wikenda ) Omiljena serija REBELDE,Simpsonowi Omiljeni film Troja i Mr and Mrs. Smith Simpatija Narawno!Petar koji grad bi volela da posetis?Pariz,London a koju drzavu?Engleska i Austrija omiljena glumica Ewa Mendez omiljeni glumac Bred Pit omiljena pevacica Rihanna,Shakir,Nelly Furtado omiljena grupa Us5,Puusycat dolls omiljena pesma Umbrela i mnoge druge | |
|
| |
| Subject: Re: Leksikon Mon Oct 29, 2007 11:40 pm | |
| Ime Božidar Prezime Perović Godiste 1991 (ali rođen sam 4 janura, zamalo 1990) Boja kose smeđa Boja ociju zelena Omiljena bola plava Omiljeni broj 3 Omiljeni dan u nedelji petak Omiljena serija Upa, RBD,, Charmed... Omiljeni film Ima ih puno Simpatija nemam koji grad bi volela da posetis? Madrid a koju drzavu? Španija omiljena glumica Beatriz Luengo omiljeni glumac Pablo Puyol omiljena pevacica Beatriz Luengo omiljena grupa Upa , RBD... omiljena pesma ima ih puno | |
|
| |
| Subject: Re: Leksikon Mon Oct 29, 2007 11:57 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Leksikon Mon Nov 05, 2007 3:01 pm | |
| Ime:Tijana Godiste:94 Boja kose:braon Boja ociju:plawe Omiljena bola:crna Omiljeni broj:7 Omiljeni dan u nedelji:petak Omiljena serija:REBELDE Omiljeni film:13 Simpatija:eh sada...imam koji grad bi volela da posetis?:Madrid a koju drzavu?:Englesku omiljena glumica:Angelina Jolie omiljeni glumac:Brad pitt omiljena pevacica:Rihanna omiljena grupa:RBD omiljena pesma:Trad de mi,money money,santa no soy
Last edited by on Sat Nov 17, 2007 3:26 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
dulce_maria .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 1328 Join date : 2007-11-10 Age : 29 Location : Where Am I?I'm gonna tell ya....At my dark room!Don't call me!I will never go out....
| Subject: Re: Leksikon Tue Nov 13, 2007 11:00 pm | |
| Ime MilicaPrezime MarinkovicGodiste ''95Boja kose Crvena (pink pramenovi)*p.s. kosa mi je waaaaaaaaaa extra =]] Boja ociju KestenjasteOmiljena boja Crna* Omiljeni broj 19Omiljeni dan u nedelji Petak* Omiljena serija REBELDE,Zivot bez srama,Vesele sedamdesete...Omiljeni film Mr. and Mrs. SmithSimpatija Pa nego kako!Jovan* koji grad bi volela da posetis? Mexico City,Madrid,Prag,Pariz* a koju drzavu? Spaniju,Mexico* omiljena glumica Dulceomiljeni glumac Poncho,Christian,Tom Kruzomiljena pevacica Dulce,AVRIL,Pink.....omiljena grupa RBD,Tokio Hotel,Fall Out Boy,Green Day,Simple Plan...* omiljena pesma Simple Plan - Welcome to my life,Tokio Hotel - Forgotten Children* that's all about me!!!!!gde ima zvezdica (*),tu sam uvela neke promene...neshto shto vishe nije tachno sam izbrisala znate da govorim za simpatiju...
Last edited by dulce_maria on Fri Aug 29, 2008 9:51 pm; edited 5 times in total | |
|
| |
Dulcelicious .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
| Subject: Re: Leksikon Thu Nov 15, 2007 8:24 pm | |
| Ime:Mirjana Prezime:xxxxxxxxxx Godiste:`94 Boja kose:swetlo smedja Boja ociju:braon Omiljena bola:crvena Omiljeni broj:12 Omiljeni dan u nedelji:subota Omiljena serija:REBELDE!! Omiljeni film:Legally Blonde,Hot Chixk,Mean Girls Simpatija://// koji grad bi volela da posetis?pariz a koju drzavu?puuuno ih ima omiljena glumica;DULCE MARIA omiljeni glumac:Ucker,Poncho omiljena pevacica:Beyonce,Rihanna,Avril L. omiljena grupa:RBD<PCD<BEP omiljena pesma:Quero poder,Amor Fugaz,Fuego,Fuera...i swe od RBDa ostalo... | |
|
| |
Iris .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 1462 Join date : 2007-11-17 Age : 30 Location : Zabole te... =))
| Subject: Re: Leksikon Sat Nov 17, 2007 3:04 pm | |
| Ime Iris Prezime xxxxx Godiste '94 Boja kose crvena Boja ociju tamno smedja Omiljena boja crvena Omiljeni broj 5 Omiljeni dan u nedelji petak Omiljena serija Los Serrano Omiljeni film 4 caminos Simpatija da koji grad bi volela da posetis? / a koju drzavu? Argentinu ponovo omiljena glumica Dulce Maria omiljeni glumac Fran Perea, Chrisopher Uckerman, Alfonso Herrera omiljena pevacica Dulce Maria, Anahi omiljena grupa RBD, SJK, ERREWAY omiljena pesma Que Va a ser, Fui la nina, Empezar desde cero..... | |
|
| |
*UcKeR's GiRlFrIeNd* .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 5829 Join date : 2007-11-19 Age : 31 Location : ^_^ ^_^ ^_^
| Subject: Re: Leksikon Sun Dec 02, 2007 2:40 am | |
| ime Vera godiste 93 boja kose plava boja ociju plava omiljena boja crvena omiljeni broj 19 omiljeni dan u nedelji petak omiljena serija rebelde omiljeni film danas 13 sutra 30 simpatija da koji grad bi volela da posetis?/a koju drzavu?Brazil omiljena glumica Dulce maria omiljeni glumac Cristopher Uckerman omiljena pevacica dulce maria,britney spears omiljena pesma por besarte,money money,born to make you happy | |
|
| |
Aleksandra .:Potpisuješ peticiju za dolazak Dulce Marie u tvoju državu:.
Posts : 380 Join date : 2007-10-02 Age : 32 Location : U Diegovom srcu
| Subject: Re: Leksikon Thu Dec 06, 2007 10:58 am | |
| Ime Aleksandra Prezime Beloica Godiste 92 Boja kose braon Boja ociju braon Omiljena bola roza,plava Omiljeni broj 8 Omiljeni dan u nedelji subota Omiljena serija rebelde Omiljeni film Harry Potter Simpatija da koji grad bi volela da posetis?palma de majorka i barselona a koju drzavu? spaniju omiljena glumica Dulce Maria omiljeni glumac Christopher omiljena pevacica Dulce Maria omiljena grupa rbd omiljena pesma no pares,algun dia,wanna play | |
|
| |
| Subject: Re: Leksikon Thu Dec 06, 2007 3:19 pm | |
| palma de majorka ako hoces postawicu slike bila sam tamo!Extra je!Mnogo je lepoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
The walkanika IS ON FIRE! .:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
Posts : 59 Join date : 2007-12-19 Age : 28 Location : With Pollito and Poncho in giaquzi and we're doing the stuff...they are only mine now!
| Subject: Re: Leksikon Wed Dec 19, 2007 4:19 pm | |
| Ime: Jowana Prezime: Filipović Godiste: 1996 Boja kose: Plawa Boja ociju: plawe, nekad predju i u zelene Omiljena bola: plawa i crna Omiljeni broj: 7, 16 Omiljeni dan u nedelji: SuBoTa!!!!! Omiljena serija: Rebelde, Marina Omiljeni film: Uff...napisachu roman, bolje da ne nabrajam Simpatija: Aleksandar Dukić koji grad bi volela da posetis? Moskwu i Mexico City a koju drzavu? Russia, MEXICO!!! omiljena glumica: Sandra Bullock omiljeni glumac: Hu Grant omiljena pevacica: Rihanna omiljena grupa: RBD omiljena pesma: Empezar Desde Cero, Extrana Sensation, Fui La Nina, Relax, Shut Up And Drive..... | |
|
| |
| Subject: Re: Leksikon Wed Dec 19, 2007 8:35 pm | |
| PA skoro swi ocemo u shpaniju(madrid)j u Mexico | |
|
| |
| Subject: Re: Leksikon Fri Dec 21, 2007 11:41 pm | |
| Pa............to je opste poznato .....KO JOS NECE U SPANIJU I MEXIKO ......hwala sto ste se upisali ! | |
|
| |
| Subject: Re: Leksikon Sun Dec 23, 2007 11:27 pm | |
| Pa meni je Palma De Majorca NAJLEPSA!!!!! | |
|
| |
Masha .:Prvi put čuješ za Dulce Mariu:.
Posts : 10 Join date : 2007-12-15 Location : sa Ponchom na Havajima
| Subject: Re: Leksikon Wed Feb 06, 2008 6:02 pm | |
| Ime:Maša Prezime:Marijanović
Godiste:1997 Boja Kose:SMEĐA boja očiju:ZELENE omiljena boja:CRVENA I PLAVA Omiljeni broj:13(MALER SAM) dan:PETAK I ČETVRTAK serija:REBELDE
film:... simpatija:LUKA Grad:MEXICO CITY država:MEXICO glumica:DULCE Glumac:PONCHO pevač:PONCHO pevačica:ANAHI Grupa:RBD,RBD,RBD... | |
|
| |
DUL FRVR BEST .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
Posts : 2583 Join date : 2008-01-22 Age : 31 Location : Zemun
| Subject: Re: Leksikon Wed Feb 06, 2008 7:19 pm | |
| Ime:Andjela Prezime:Radjenovic godiste:'93 boja kose:braon boja ociju:braon omiljena boja:plava,crna i bela omiljeni broj:26 dan:petak serija:REBELDE I SERANOVI film:,,Dnevnik Bridzit Dzonson" simpatija:Stefan grad:Banf-zimski raj drzava:Srbija,Mexico glumica:Dulce glumac:Ucker pevacica:Dul pevac:Ucker i Sergej Cetkovic grupa:RBD drzava:Mexico koji grad bi volela da posetis:Alberta a drzavu:Mexico,Francusku.... | |
|
| |
Nina RBD .:Učlanjuješ se u club obožavalaca Dulce Marie:.
Posts : 295 Join date : 2008-02-03 Age : 34 Location : Somewhere I Belong...
| Subject: Re: Leksikon Sat Feb 09, 2008 2:33 pm | |
| Ime-Nikolina Prezime-Kovacevic Godiste-1990 Boja kose-smedja Boja ociju-swetlo smedje Omiljena boja-crwena,plawa,zuta... Omiljeni broj-8 i 5 Omiljeni dan u nedelji-subota Omiljena serija-Rebelde,Korak Napred,Tree Hill,Nestasne Godine... Omiljeni film-ima ih puno Simpatija-jedan dechko koji grad bi volela da posetis? Barcelonu,Rim,Rio de Janeiro,Madrid........ a koju drzavu? Italiju,Brazil,Indiju,Spaniju,Meksiko..... omiljena glumica-Beatriz Luengo omiljeni glumac-Chad Michael Murray omiljeni pevac-Justin Timberlake,David Bisbal... omiljena pevacica-Rihanna,Beyonce,Avril,Shakira... omiljena grupa-RBD,PCD,Black Eyed Peas,UPA Dance... omiljena pesma-ima ih puuuuno | |
|
| |
*Kiki*Anahi* .:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
| Subject: Re: Leksikon Sat Feb 09, 2008 6:52 pm | |
| ime:Kristina prezime:Vukovic godiste:2000 boja kose:plava boja ociju:plava omijena bolja:plava,zelena i crna omijeni broj:7 omijeni dan u nedelji:sreda omiljena seria:REBELDE omijeni film:Harry Potter simpatija:nemam koji grad bi voleo da posetis?:Mexico i Pariz a koju drzavu?:Spaniju i Francusku omijeni glumica:Anahi omijeni glumac:Poncho omijena pevacica:Anahi omijena grupa:RBD omijena pesma:Algun dia
Last edited by *Kiki*Anahi* on Mon Jun 23, 2008 12:44 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Stoletova .:Učlanjuješ se u club obožavalaca Dulce Marie:.
| Subject: Re: Leksikon Wed Mar 12, 2008 2:46 pm | |
| Ime -Katarina Prezime -Vujevitj Godiste -1993 Boja kose -Smedja Boja ociju -Smedja Omiljena boja -Plava Omiljeni broj - 2 Omiljeni dan u nedelji -Subota Omiljena serija -Un Paso Adelante Omiljeni film -300, Step Up, Save the last dance... Simpatija -Aham... Imam koji grad bi volela da posetis? -Tokio a koju drzavu? -Pa Japan omiljena glumica -Beatriz Luengo omiljeni glumac -Edi Marfi omiljena pevacica -Bea omiljena grupa -UPA Dance omiljena pesma -Lejos de ti | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Leksikon | |
| |
|
| |
| Leksikon | |
|