Da ti ja ispricham detaljno!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ljudi, billo je PRELEPO! ali PRE-LE-PO! Ne mogu da verujem da sam ih videla uzhivo! Njih!!!!!!
Dulce, Anahi, Christiana, Uckera i Poncha!!!!!!!!! (Mai nije billa kao ni Diego Gonzales)
Znachi, ja sam krenula odavde oko 1. U Beogradu smo billi u 4, pa smo negde do pola 6 shetali, i onda smo otishli u arenu.
I kako smo doshli ispred.......aahh ljudi! Beorgadska arena je neshto najvelichanstvenije na Svetu!!!!
Kako smo prichli, ja sam pochela da vrishtim: ''Arena! aaaaaaaaaaaaaaaa! Arena!!!!!!!!'' itd.
I, onda, mi smo stali tamo na glavni ulaz, na sever
i samo smo odjednom chuli neku ciku i vrisku, i svi su trchali ka istochnom delu arene.
I ja sam momentalno potrchala, ali nishta nije billo.
I, poshto je ulaz za parter bio na zapadu, mi smo otishli tamo.
A tamo, guzhva, guzhva. I mi stali onde na coshak, ja sam mislila: ''Ako smo sad ovde, ko zna gde cmeo biti unutra''
Ali shipak, ipak smo se polako progurale i doshle do sredine
Tamo, zezanje, ovi iz prvih redova se zezaju sa obezbedjenjem, mozak im pomeraju
I, tad je billo pola 6, a nas su u pola 7 pushtali u arenu.
I ono, kako je ona siva ograda billa izmedju nas, i josh fanova, ja sam stajala tachno pored te ograde, pribijena uz nju.
i onda su ove svaki chas vrishtale! Samo vrishte! I onda, kad su o5 pochele da vrishte, ja se samo popnem na ogradu, i onda mi glava shtrchi iznad svih i sve vidim XDDDD
I onda, kad smo se svi vec smorili, pocheli smo da se deremo: ''HOCEMO UNUTRA! HOCEMO UNUTRA! HOCEMO UNUTRA!'' XDD itd, a obezbedjenje, neki mladi likovi, samo se smeju XD
i konachno, otvore vrata zapadnog ulaza!!!
!
Mi naravno - vrishtanje! I sad, poshto su rekli da uzimaju torbice, moja sestra je dobacila tati njenu, tj. ja sam je dobacila tako da smo super ushli.
i sad, nismo ulazili ono, kao hrpa divljaka, nego po grupama.
ono, puste, napr, nas 10 da udjemo, onda chekaju dok nam ovaj chekira karte na automat, i tek kad mi prodjemo, pushtaju druge
I onda, Ksenija (moja drugarica iz odeljenja, bivsheg) moja sestra i ja smo bille zajedno,i onda, prvo ushla moja sestra, njoj chekirali kartu i proshla, onda ja, i onda Ksenija.
A onda, ljudi, najlepshi osecaj na svetu! TRCHANJE U ARENU!!!!!
Nas tri smo se uhvatile za ruke, i onda trchale kroz jedan mali hodnik koji vodi u ........ arenu!!!!!!!!!!!
Mi ulecemo u arenu, ja trchim i vrishtim, derem se iz mozga, ali nisam billa jedina!
XD
Mi Trchimo ka parteru, i zauzimamo, neki 4ti, 5i red u parteru. Super.
I, poshto je nasha voda ostala kod moje sestre u torbi, nismo imale vodu, a tamo se prodavala.
I onda sam ja uzela pare, otishla i kupila, velika chasha vode je koshtala 80 dinara! (1 €).
I, ajde, kupim ja to, a ono, ledena voda, taaako osvezhavajuce posle sat i po chekanja ispred! I, mi to popile pre koncerta, i bacile dole onu chashu, mislim, gde cemo je? XD
I onda, stale tu, i vec pocheo da se skuplja narod. Oko 8:15 sve je vec billo puno!
KRCATO ljudi, bukvalno krcato! Sve tribine su bille popunjene, Golden Vip takodje, i parter se polako punio.
ko je doshao - doshao je.
I daa, tamo su billi RBD bubnjevi!
Htela sam da ih slikam, ali billa sam predaleko.
i sad, tamo na sceni, sprema se sve, rasveta, ozvuchenje, i tamo su billi Charli i Gvido!
:D:D
I sad, ono je billo takvo guranje, da to nije normalno! Ali to samo u parteru! Sve okej, samo odjednom: ''WOAAAAAAAAAAAA.....'' i odletish negde XD STALNO su se gurali.
I nishta, tu, guranje, zezanje, pushtali su nam Rihannu, Avril, Timbalanda, Madonnu...XD
Chekali smo dva i po sata da kocnert pochne! RBD su kasnili samo pola sata, shto je super
I, oko 9, gase se svetla! Vriska, cika! Osvetljava se bina, i chuju se bubnjevi.......Neki lik se shteka po bini, josh nema RBD-a.....
i onda, konachno.........vide se senke....................AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Znahci, ja......htela sam da otkinem u tom trenutku!!!!!!!! RBD SU BILLI ISPRED MENE!!!!! DELILI SMO VAZDUH!!!
I onda, svetla obasjavaju njih.......i pochinje Fui la nina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Znachi, ja, zamalo shto ne plachem! Vrishtim iz mozga, derem se, derem se, skachem, izgazila sam sve one jadne ljude oko mene XD
Dulce, kraljica moja, billa je preslatka! I lepo joj je stajala nova frizura!
!
Choveche, nisam mogla da verujem da su oni tu!!!!!!! Tu........ISPRED MENE!!!!!!
Svi su prelepi PREPREPREDIVNI!
Dulce je nosila tamno roze brus, i crnu suknjicu, i imala je pirs u pupku, Anny je prvo imala neki roze topic, i crnu suknjicu, a kasnije je obukla crnu majcu,
Christian je imao roze kosu, i nekako se smehsno obukao. Imao je neki kaput, i ispod kao neko prsluche XD
Poncho je imao neke pantalone, koshulju i kravatu XD a Christopher farmerke, neku majcu, i neki shal
Znachi, u jednom trenutku sam sve videla, vec u drugom - nishta!
SVE ruke gore!!! Ja sam odmah izvadila aparat i mob i snimala i slikala, ali se ne vide dobro slike, jer mi je bio ukljuchen blic, a ja sam billa malo dalje.
I, pochinje Money, Money, vrishtanje, zezanje, bacali su im medvedice na binu, i neko od fanova iz Golden Vipa je dao Dulce ruzhu, kad je izashla na onaj istureni deo bine
Znachi ovako, od pesama su bille (nisu bash po ovom redosledu):
Fui la Nina, Money Money, Este Corazon, Rebelde Rock, Si no estas aqui, Salvame, Solo queadte en silencio, otro dia que va,
Un poco de tu amor, I wanna be the rain, No pares, Inalcanzable, Tras de Mi, Aun Hay algo, A tu lado, Besame sin miedo,
Te daria todo, Sueles volver, El mundo detras, Ser o parecer, no digas nada, Y no puedo olvidarte, Tenerte y Quererte.....Da, mislim da je to to
I onda kad je Dulce pevala No Pares, posle te pesme, svi smo se drali: DULCE DULCE DULCE DULCE DULCE!!!!!
tako smo se dva-tri puta drali za nju
A kad je pochelo I wanna be The Rain, oni uzeli bele kishobrane......
A kako mi je billo slatko, kad nam je Anahi rekla, naravno na Shpanskom:
''Hocu da mi neshto obecate!''
Tishina u sali, poneki kazhu: ''Que?''
Anahi: ''Da ovo nije poslednji put da se vidimo!!!!!!!''
:D:D!!!!! i onda smo svi ponovo pocheli da vrishtimo!
A videlo se da im je stvarno stvarno stvarno billo drago shto nas je onoliko billo.....Videlo se da su billi iznenadjeni, verovanto nas nisu ochekivali u tolikom broju XD
I stalno su se smejali, i sve to, pa su se Dul i Uker priblizhavali jedno drugom, pa smo se mi drali: ''Beso! Beso! Beso! Beso!'' ali nishta XDDD
A onda, je Dul izashla sa..................OGROMNOM SRPSKOM ZASTAVOM!!!!! i na belom delu pishe: RBD SERBIA!!!!
ja sam tad pochela da vrishtim josh jache, da se derem DULCE TU ERES REINA itd, ali niko me nije chuo XD
A najjache, jedna cura iz Golden Vipa, pozvao je Poncho da izadje na scenu! i ona nece! O_O!
I on kao: ''Evo brojimo ti.'' i mi svi pocheli da brojimo: ''Uno.....dos....'' a ove neke oko mene se deru: ''Glupacho, izadji!!!'' XD
i ona izashla, i on je pita kako se zove, ona neshto promrmljala, i na kraju
Ali, moj problem je bio, shto ja nisam uzhivala u kocnertu onoliko koliko sam htela. Nisam MOGLA.
Jer, juche ujutru sam ustala u pola 7! A mogla sam da spavam bar do 10. Onda, u kolima do Beograda nisam mogla da spavam,
pa smo tamo shetali prvo po Beogradu, onda chekali sat i po ispred, onda dva sata unutra, i onda na koncertu....
a nisam imala vodu.......
I meni pozli!
! O_O
Ja sam u jednom trnutku mislila da cu da se srushim tamo! Znachi, jedno vreme sam skakala i vrishtala, ali posle nisam mogla.
Billa sam
iscrpljena! Umorna, neispavana, i zhedna! A ja sam mislila da cu moci tako, ali nisam mogla uopshte!
I ja na kraju jednoj curi tu pored mene kazhem: ''Mozhesh molim te da mi dash gutljaj vode?'' i ona mi dala, i ja joj kazhem: ''Hvala, spasla si me.'' i onda sam ponovo malo skakala, ali mi je o5 billo loshe!
I onda sam tamo, u sred arene, chuchnula dole! Nisam mogla da se drhzim na nogama! I sve cure shto su bille oko mene, kao: ''Ej! jesi dobro, jesi Okej???'' a meni se vrti, zuji mi u ushima, ja samo: ''Jesam, okej sam...Ne birnite....pratite konc.'' I onda sam ustala, i nastavila da pevam malo. Nisam mogla ljudi!
Htela sam, toliko sam htela da skachem, vrishtim, i histerishem, kako samo ja umem, ali nisam mogla!
I onda, tu negde blizu kraja koncerta, ja sam pochela da plachem! Jer sam mislila da cu da se onesvestim!
A onesveshcivale su se cure, i jednu malu je iznela sestra jer joj je billo loshe.
I onda, kad me je to proshlo, ja sam nastavila da plachem, nisam mogla da stanem, jer je RBD bio tu, ispred mene,
na samo par metara, jer sam billa u Beogradu, u areni, i jer se raspadaju.........
Izashli su na jedan bis, a zavrshili su sa REBELDE ROCK, fenomenalno je billo i kad smo se drali sa sve Ponchom:
''Yo digo -R-
Tu dices -BD-
RBD, RBD!!!''
i tako vishe puta!
I posle.........kraj! Ja plachem, plachem, mi krenuli ka izlazu, svetla se popalila......ja i dalje plachem, nisam verovala da je kraj...
Onda se nashli sa tatom ispred arene....a tamo puno roditelja. A onda, ispred arene....tamo kod SEVER ulaza......
PUNO, krcato, deca i roditelji, svuda chujesh po ceo, kako deca preprichavaju kako je billo super, divno, prelepo....
Ljudi, Stvarno, znachi, stvarno stvarno stavrno, to mi je billo najlepshe veche u zhivotu! To i matura!
Nisam mogla da verujem! Da je kraj! I sve to! Da sam videla Dulce....Anny......Poncha.....Christiana......Uckera......!!!!
Dakle ljudi, sada vam iz iskustva kazhem:
Kada budete ishli na neki koncert....narochito benda koji volite. I narochito ako je u areni. Zapamtite:
OBAVEZNO se naspavajte, najedite, idite u WC, i ponesite flashu vode u arenu!!
Stvarno ljudi, to ne mozhe da se opishe.......
Ovo mora da se dozhivi!