Dulce Maria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria

Za sve fanove Dulce Marie.
 
HomePortalSearchRegisterLog in

 

 SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG

Go down 
AuthorMessage
PoNcHo
.:Dulce Maria's lover:.
.:Dulce Maria's lover:.
PoNcHo

Posts : 5035
Join date : 2007-07-17
Age : 29
Location : Kotor

SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Empty
PostSubject: SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG   SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Icon_minitimeFri Sep 05, 2008 10:46 pm

E ljudi SMS je pocheo i u Crnu Gru danas je prikazana treca epizoda...

Priča koja govori o muzici, odrastanju, ljubavi, izazovima, karijeri, sanjarenju i prijateljstvu namenjena tinejdžerima koji počinu da naslućuju sta je život, ali i starijima koji će sebe prepoznati u ulogama koje sudbina nameće svakodnevici.
Priča koja će vas približiti vašim tinejdžerima, a njih naučiti da shvate "dosadne roditelje" i njihova zvocanja.
Sin Miedo A Sonar SMS će vas podsetiti da u ovom ludom i brzom svetu ipak niste sami jer ćete se vrlo lako poistovetiti sa protagonistima ove magične priče.
Glavni zaplet ove priče je između Edua,koji je bio u popravnom domu i najotmenije dece iz " Los Kastanjos" škole.Govori se i o ljubavnom trouglu glavnih junaka. Zaplet govori i o tajnama pravničke kompanije.
Serija počinje Eduvim bekstvom iz popravnog doma u želji da izbavi oca iz zatvora.
Priča o mladima , ljubavi i mržnji sa elementima trilera koji u priču nenemetljivo uvode i likove odraslih. SMS je serija za svaki dan koja se odigrava u privatnoj školi gde će se zivot otmene dece izmeniti dolaskom novog druga u razred, a koji je upravo izasao iz popravnog doma.
SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG 16927_sms1
SMS je serija usmerena ka mladoj publici koja se identifikuje sa SMS generacijom. Priča o brigama, ljubavi, raspravama ,izazovima i sanjarenju tinejdzera koji su usvojili SMS kao svoj način komunikacije. Edu je pobegao iz popravnog doma, život mu se ukršta sa advokatom Kristinom koja odučuje da bine o njemu i on počinje da zivi kod nje. Dolazak u novu školu će izazvati neizbežan sukob između Edua i njegovih novih drugova iz razreda otmenih klinaca, kojima ništa nije vazno osim zabave.
Naročito neugodan biće sukob sa Paulom, Kristininom ćerkom, pametnom i lepom devojkom koja je glavna u razredu i nekim stvarima je pomalo razmažena. Jedino će Java, frik iz razreda, pružiti Edu šansu. Zajednička im je ljubav prema muzici, koja će ih voditi ka stvaranju benda.
PAULA Ima 16 godina. Buntovna, nedisciplinovana i luckasta. Jedino su joj važni zabava i trosšnje novca sa maminog računa. Retko kada se ponaša kao normalna osoba i zavidi svojoj njboljoj drugarica Sonji na pravoj porodici koju ima, obzirom da ona jos uvek nije prebrodila razvod roditelja. Zabavlja se sa Andresom, iako zna da nemaju budućnosti ona se trudi da ostani zajedno dokle god to traje. Sa druge strane, njena drugarica i ona nameću trndove u školi i neslaganje sa njom moze da znači jednu neprijatnu školsku godinu. Iako se trudi da se slaze sa mamom uvek se pre ili kasnije posvadjaju....
EDU Ima 16 godina. Nema mamu, a otac mu je u zatvoru u Bogoti zbog prodaje droge. Kao jedino dete sa problematičnim detinjstvom, odrastao je na ulici I veoma je dobro upoznao . Sitne krađe mu nisu strane, ali duboku u sebi ima nešto dobro. Nekoliko meseci je bio u popravnom domu zbog pljački. Kada Gonzolo ubedi Kristinu da primi Edua u svoju kuću, naćiće se u okruženju u kom se ne snalazi. Impulsivan je , ali ineligentan I osećajan. Povezaće se odmah sa Havijem, a postaće suparnik Andresu zbog flertovanja sa Paulom. Pokušaće i da izbavi oca iz zatvora.
SONJA Ima 16 godina. Nekoliko meseci ranije izlazila je sa Alvarom, koji je stariji od nje i pohađa vojnu skolu. Odlučili su da se venčaju kada on završi školu. Za Sonju je to nesto normalno, obzirom da je iz jedne tradicionalne porodice sa čuvenim poreklom. Paula joj je vise od drugarice i stalno su zajedno.
LUSIJA Ima 16 godina. Pametna, vredna i organizovana. Ima najbolje ocene u razredu. Svaki umni izazov za nju je lagan. Svira klavir i pomaze Havjui oko njegovog benda. Ona je nežna, povučena i lepa devojka, ali previse stidljiva za agresivnog Paka. Teško sklapa prijateljstva i od rođenja ima samo jednog prijatelja Havija , za koga svi misle da je čudan baš kao i ona.
SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG 16928_sms2
ANDRES Ima 16 godina.Paolin dečko. Glavni je među svojim drugarima, uvek dobije ono sto želi, najbolji je u sportu i u školi. Za njega su izlasci sa Paolom logična stvar jer mu je moto : ‘’za najboljeg dečka , najbolja devojka’’ . Glavna mana mu je to što ne zna da gubi . Kada nesto krene loše iz njga izlazi samo najgore , postaje arogantan i nasilan. Kada otkrije da Paola izlazi sa drugim mladićem, boriće na sve načine jer je ona nesto sto pripada samo njemu .
PAKO Ima 16 godina. On je Sonjin brat, a Andreas mu je najbolji drug. Koji ga od malena stiti. Iako ima neodoljivo telo, malo je tunjav tako da Anders uvek bira umesto njega. Uprkos ovome, Pako nema problema sa pronalaženjem devojaka, a kada shvate koliko je glup , tada je već kasno. Za njega je to još jedan sport, uspeh, poen i ostavljanje , prirodno kao dani u nedelji.
HAVI Ima 16 godina.Dete je poznatog muzičara osamdesetih. Najčudnije je dete u razredu, a njegovi modni kodovi su na granici razumljivog. Odličan je muzičar I ima muzički studio koji je nasledio od oca. San mu je da oformi bend, ali on jedino ima Lusiju, a njoj je drugarstvo važnije od muzike. Neshvaćen je od drugara iz razreda ali je vremenom naučio da se izoluje i da živi u balonu gde je jedino dozvoljen pristup Lusiji.Nekada se Anders i Pako ponašaju kao da su mu drugari, ali samo da bi ga upotrebili za njihovo glupiranje i ismejavanje.
HUAN Ima 20 godina. Radi kao konobar, ali novac zarađuje prodavajuai drogu bogatoj deci, a ponekad i Andresu, Paku I Haviju. Zajedno sa njima organizuje razna glupiranja. Nije obrazovan I planira da tako i ostane, smatra da je zivot kratak i da ga treba iskoristiti, nejov moto je: ‘’nema vermena za žaljenje’’. Kada Sonja ostane bez dečka, izlaziće će zajedno, što je povlači u lose društvo.
SEVAS I on je bio u popravnom domu sa Eduom dok nisu pobegli. On nastavlja da živi kao mladi delikvent, podrška je svom prijatelju iako je daleko od sveta otmenih.
KRISTINA Ima 40 godina . Advokat je, atraktivna i nezavisna. Razvedena je od francuskog diplomate već 5 godina. Bila je u vezi sa Davidom, Havijevim tatom skoro 2 godine. U toj vezi se osećala odlično, jer je David bio sve sto njen bivši nije. Obrazovanje je za nju vazno i zbog toga teži da i njena ćerka ide pravim putem ka diplomi. Nije joj jasno šta se dogodilo da i pored tolike edukacije njena ćerka postane takav snob.
DAVID Ima 43 godine i poznati je pevač benda iz osamdesetih. Još uvek se ponaša kao tinejdzer i sve zarađeno troši na muziku. Jedina briga mu je sin. On će ohrabriti sina da se sprijatelji sa Eduom . Nastavlja da izlazi sa Kristinom ,ali bez obaveza.
PEPE I HULIJA 50 i 40 godina. Hulija je Kristinina drugarica sa koledža,ali kada se udala prestala je da radi . Pepe izdržava porodicu.
GONZALO Ima 40 godina. Kristinin je drugar iz razreda, a sada i partner u firmi. Nije oženjen, posvećen je samo zarađivanju para. Počeće da se bavi i pranjem novca, ali će Kristina na vreme poslati špijuna - Edua i zaustaviće ga.
LUISA Mlada i naivna. Kristina je povremeno vodila svojoj kući gde joj je pomagala u obrazovanju. Imaće ljubavnu aferu sa Gonzalom.

_________________

SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG 69hnvm
SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Annie_14
Back to top Go down
https://dulcemaria.4umer.com
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
.:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
.:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

Posts : 5829
Join date : 2007-11-19
Age : 27
Location : ^_^ ^_^ ^_^

SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Empty
PostSubject: Re: SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG   SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Icon_minitimeSat Sep 06, 2008 12:36 am

nisam gledala ali pocecu
Back to top Go down
http://cuidadoconelangel.forumotions.net
DUL FRVR BEST
.:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
.:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
DUL FRVR BEST

Posts : 2583
Join date : 2008-01-22
Age : 27
Location : Zemun

SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Empty
PostSubject: Re: SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG   SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Icon_minitimeSat Sep 06, 2008 12:51 am

Mozda sam gledala 1 epizodu...nije losa serija
Back to top Go down
*Yo soy fan de Christian*
.:Dulce Moderator:.
.:Dulce Moderator:.
*Yo soy fan de Christian*

Posts : 8784
Join date : 2007-11-02
Location : Siempre en corazon de Christian!Queremos Christian Chavez WoRLD Tour Serbia 2009!https://www.youtube.com/watch?v=JQCuwq-B14w

SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Empty
PostSubject: Re: SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG   SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Icon_minitimeSat Sep 06, 2008 5:53 pm

vera wrote:
nisam gledala ali pocecu

_________________

Sólo para ti
Vivo para ti
Gritando
iTe amo!
No importa sexo , no importa religion , TODOS SOMOS IGUALES!!!ARIBA EL AMOR!
SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG 24q3iae
SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG 10o1hdh
SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG 5xviu9
Back to top Go down
http://christianchavez.forumotion.com     www.ccwserbia.co.cc
PoNcHo
.:Dulce Maria's lover:.
.:Dulce Maria's lover:.
PoNcHo

Posts : 5035
Join date : 2007-07-17
Age : 29
Location : Kotor

SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Empty
PostSubject: Re: SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG   SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Icon_minitimeSat Sep 06, 2008 10:09 pm

extra je serija, meni se bash svidja Very Happy

_________________

SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG 69hnvm
SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Annie_14
Back to top Go down
https://dulcemaria.4umer.com
*Yo soy fan de Christian*
.:Dulce Moderator:.
.:Dulce Moderator:.
*Yo soy fan de Christian*

Posts : 8784
Join date : 2007-11-02
Location : Siempre en corazon de Christian!Queremos Christian Chavez WoRLD Tour Serbia 2009!https://www.youtube.com/watch?v=JQCuwq-B14w

SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Empty
PostSubject: Re: SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG   SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Icon_minitimeSun Sep 07, 2008 12:00 am

Sooper ,bash me interesuje! Very Happy Moram pogledai.... Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Sólo para ti
Vivo para ti
Gritando
iTe amo!
No importa sexo , no importa religion , TODOS SOMOS IGUALES!!!ARIBA EL AMOR!
SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG 24q3iae
SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG 10o1hdh
SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG 5xviu9
Back to top Go down
http://christianchavez.forumotion.com     www.ccwserbia.co.cc
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
.:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
.:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

Posts : 5829
Join date : 2007-11-19
Age : 27
Location : ^_^ ^_^ ^_^

SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Empty
PostSubject: Re: SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG   SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Icon_minitimeSun Sep 07, 2008 1:38 am

*Yo soy fan de Dul* wrote:
Sooper ,bash me interesuje! Very Happy Moram pogledai.... Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
http://cuidadoconelangel.forumotions.net
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
.:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
.:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

Posts : 5829
Join date : 2007-11-19
Age : 27
Location : ^_^ ^_^ ^_^

SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Empty
PostSubject: Re: SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG   SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Icon_minitimeSat Oct 25, 2008 12:10 am

ja sam se navukla....sad redovno pratim
Back to top Go down
http://cuidadoconelangel.forumotions.net
*Yo soy fan de Christian*
.:Dulce Moderator:.
.:Dulce Moderator:.
*Yo soy fan de Christian*

Posts : 8784
Join date : 2007-11-02
Location : Siempre en corazon de Christian!Queremos Christian Chavez WoRLD Tour Serbia 2009!https://www.youtube.com/watch?v=JQCuwq-B14w

SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Empty
PostSubject: Re: SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG   SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Icon_minitimeSat Oct 25, 2008 2:47 pm

*UcKeR's GiRlFrIeNd* wrote:
ja sam se navukla....sad redovno pratim
mee too...

_________________

Sólo para ti
Vivo para ti
Gritando
iTe amo!
No importa sexo , no importa religion , TODOS SOMOS IGUALES!!!ARIBA EL AMOR!
SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG 24q3iae
SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG 10o1hdh
SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG 5xviu9
Back to top Go down
http://christianchavez.forumotion.com     www.ccwserbia.co.cc
PoNcHo
.:Dulce Maria's lover:.
.:Dulce Maria's lover:.
PoNcHo

Posts : 5035
Join date : 2007-07-17
Age : 29
Location : Kotor

SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Empty
PostSubject: Re: SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG   SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Icon_minitimeFri Oct 31, 2008 10:55 pm

dobra je serija stvarno Very Happy

_________________

SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG 69hnvm
SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Annie_14
Back to top Go down
https://dulcemaria.4umer.com
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
.:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
.:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

Posts : 5829
Join date : 2007-11-19
Age : 27
Location : ^_^ ^_^ ^_^

SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Empty
PostSubject: Re: SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG   SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Icon_minitimeSat Nov 01, 2008 2:41 am

PoNcHo wrote:
dobra je serija stvarno Very Happy
jeste!!!
Back to top Go down
http://cuidadoconelangel.forumotions.net
*Yo soy fan de Christian*
.:Dulce Moderator:.
.:Dulce Moderator:.
*Yo soy fan de Christian*

Posts : 8784
Join date : 2007-11-02
Location : Siempre en corazon de Christian!Queremos Christian Chavez WoRLD Tour Serbia 2009!https://www.youtube.com/watch?v=JQCuwq-B14w

SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Empty
PostSubject: Re: SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG   SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Icon_minitimeSat Nov 01, 2008 3:56 pm

*UcKeR's GiRlFrIeNd* wrote:
PoNcHo wrote:
dobra je serija stvarno Very Happy
jeste!!!

_________________

Sólo para ti
Vivo para ti
Gritando
iTe amo!
No importa sexo , no importa religion , TODOS SOMOS IGUALES!!!ARIBA EL AMOR!
SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG 24q3iae
SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG 10o1hdh
SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG 5xviu9
Back to top Go down
http://christianchavez.forumotion.com     www.ccwserbia.co.cc
Any_Fan
.:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
.:Počinješ redovno da pratiš seriju
Any_Fan

Posts : 52
Join date : 2008-06-13
Age : 25
Location : Sa Any parasiempre

SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Empty
PostSubject: Re: SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG   SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Icon_minitimeSat Nov 01, 2008 9:25 pm

ja je gledam extra je
Back to top Go down
Dull PrinceSs
.:Počinješ redovno da pratiš seriju "Rebelde":.
.:Počinješ redovno da pratiš seriju
Dull PrinceSs

Posts : 40
Join date : 2008-08-18

SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Empty
PostSubject: Re: SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG   SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Icon_minitimeTue Nov 04, 2008 2:14 pm

JELI TO ONA NA RTCG1
Back to top Go down
PoNcHo
.:Dulce Maria's lover:.
.:Dulce Maria's lover:.
PoNcHo

Posts : 5035
Join date : 2007-07-17
Age : 29
Location : Kotor

SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Empty
PostSubject: Re: SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG   SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Icon_minitimeWed Nov 05, 2008 12:31 am

Dull PrinceSs wrote:
JELI TO ONA NA RTCG1

ne to je na IN

_________________

SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG 69hnvm
SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Annie_14
Back to top Go down
https://dulcemaria.4umer.com
*UcKeR's GiRlFrIeNd*
.:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
.:Dobijaš autogram Dulce Marie:.
*UcKeR's GiRlFrIeNd*

Posts : 5829
Join date : 2007-11-19
Age : 27
Location : ^_^ ^_^ ^_^

SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Empty
PostSubject: Re: SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG   SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Icon_minitimeWed Dec 03, 2008 2:38 pm

najbolji su lucia i paco...!
Back to top Go down
http://cuidadoconelangel.forumotions.net
Sponsored content




SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Empty
PostSubject: Re: SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG   SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG Icon_minitime

Back to top Go down
 
SMS - Sin miedo a sonar stigao i u CG
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Sonar 'ping'
» The Dark Knight Sonar Bust - Hollywood Collectibles Group
» The "USS-SGN Theophilus F. Rodenbough"..
» Maiden Voyage Vanguard
» ALFOLD Sunday 10th June 2012

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Dulce Maria :: Off topic :: TV-
Jump to: